Profil #153098

Jeg har en faglig passion for marketing- og kommunikations arbejde samt at formidle den gode historie. Som person er jeg udadvendt, praktisk anlagt og ambitiøs i mit arbejde og er ikke bange for at skulle have flere bolde i luften. Jeg befinder mig godt i temaorienterede projekter og det falder mig naturligt at arbejde selvstændigt og målrettet

Kultur formidling kommunikation sociale medier Markedsføring Oplevelsesøkonomi  

Opdateret 21. november 2019
Min uddannelse
2016 - 2019

Cand.mag. i Kultur og Formidling

Aalborg Universitet

Med denne uddannelse, har jeg lært at hvad er den gode historie er og hvordan formidler jeg kan formidle kultur-og kulturarv på nye kreative og spændende måder. Med denne uddannelse har jeg erhvervet mig kompetencer til at formidles i akademiske, såvel som ikke-akademiske sammenhænge, indenfor brede målgrupper. Denne kandidat giver mig forudsætning for job både i det private og det offentlige, hvor kulturarvsformidling og kulturoplevelser udgør en central del af arbejdet.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2016 - oktober 2019
2013 - 2016

BA i Historie

Aalborg Universitet

Historie er en grundig og bred uddannelse, der giver indsigt i historiske perioder og forståelse af historiske udviklingsforløb. På studiet har jeg lært teoretiske og metodisk færdigheder i at formulere og analysere både historiske og andre human- og samfundsvidenskabelige problemstillinger. Igennem mit studie har jeg arbejdet med projektarbejde, som har givet mig en indsigt i samfundsproblemers flerfaglige karakter, læring i at arbejde sammen og ikke mindst sociale fællesskaber.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2013 - juni 2016
2012 - 2012

Kurser, efteruddannelse og andet

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

The Drawing Acadamy
Et kursus, i studie af menneskekroppens anatomi og dynamik samt objekter. Hvor man lærte at illustrere diverse genstande, samt menneskekroppen.
Med denne kursus er jeg i stand til at lave forskellige grafiske designs til PR, Storytelling, Marketing osv. for en virksomhed eller firma.
Uddannelsesområde: Arkitektur, Kunst & Design
Periode: september 2012 - december 2012
Min erhvervserfaring
2017 - nu

Strandingsmuseum St. George

Som rundviser, er det min opgave at formidle museets historie til de grupper, som har booket en rundvisning. Jeg følger museets manual, som indeholder de informationer om museets udstillinger, som skal formidles. Som rundviser, skal jeg også være parat til at svare på løbende spørgsmål, som gruppen muligvis har om udstillingerne eller historien.
Arbejdsområde: Kunst & Kultur
Periode: august 2017 - nu
2010 - 2018

Rengøringsassistent

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Selvstændigt arbejde med mange forskellige opgaver, hvor der var fokus på at udøve en god kundeservice for gæsterne. Jeg havde et antal sommerhuse, som skulle gøres rent inden for et bestemt tidsperiode, samtidig skulle jeg tjekke, om sommerhuset var i fint stand, samt strømforbrug osv.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: juni 2010 - august 2018
2017 - 2017

Praktikant

GASmuseet

Som praktikant arbejdede jeg med 2 af museets udstillinger, hvor jeg bl.a. var med til at lave om på et af museets faste udstillinger som hedder "Fra chaos til gas". Den anden udstillingen, som jeg arbejdede på var "Sjov med science", hvor min opgave var, at skrive nye tekster til udstillingen.
Udover disse to arbejdsopgaver, stod jeg også i museets butik og hjalp til i deres efterårs arrangement, hvor gæster kunne komme og lave æblemost eller prøve museets skattejagt.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: september 2017 - december 2017
Mine kompetencer
Evner
afholdelse af særarrangementer digital formidling ekstern og intern virksomhedskommunikation events expo design formidling fundraising kampagneplanlægning kommunikation kultur marketing online marketing oplevelsesdesign pr storytelling
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Praktikplads Vikariat
Arbejdsområde
Arkitektur & Design Forskning & Udvikling Internet & Multimedia Kommunikation & Media Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame
Geografi
Nordjylland
Lønønske
13.489 DKK / måned
Kontakt mig!