Profil #164180

En tværfaglig og energisk miljøcocktail.
Min kernekompetence er tværfaglighed i ordets bedste forstand, idet jeg har viden om både samfundsvidenskab, naturvidenskab og formidling. Min styrke ligger i at kunne indgå i faglige og tværfaglige samarbejdsrelationer og bygge bro mellem de forskellige ekspertiser.

Opdateret 21. december 2020
Min uddannelse
9
2013 - 2016

BSc.

Syddansk Universitet (SDU)

En tværfaglig samfunds- og naturvidenskabelig uddannelse med særlig vægt på en helhedsorienteret tilgang til problemløsning. De væsentligste fagområder er miljø- og ressourceøkonomi, organisation, projekt-evaluering, regulering og styring, økologi og energi-ressourcer samt de teknologiske problemstillinger forbundet hermed. Af øvrige fag kan nævnes miljøret samt kvalitetssikring og certificering.
Hvert semester arbejdes der med gruppeprojekter vedrørende miljø-, ressource- eller klimaproblemer, hvor de samfunds- og naturvidenskabelige fag kombineres på konkrete problemstillinger. Projekterne behandler alle faser i beslutningsprocessen, fra idé over analyse, forslag til løsninger og den endelige udførelse.
Uddannelsesområde: Klima, Miljø & Energi
Periode: september 2013 - juni 2016
1974 - 1977

Grafiker

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: marts 1974 - februar 1977
Min erhvervserfaring
2017 - nu

Miljøplanlægger

Tønder Forsyning A/S

Planlægning og opstart af ny indsamlingsordninger for madaffald og tekstiler. Planlægning og gennemførsel af beholderudskiftning. Udbud af indkøb og tjenesteydelser. Kontraktholder på indsamling af dagrenovation og genbrug. Kunde- og myndighedskontakt. ISO 14001-certificering.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: september 2017 - nu
2016 - 2017

Miljømedarbejder

Esbjerg Kommune

Selvstændige miljøtilsyn. Tilslutningstilladelser. Påbud. Udarbejdelse af procedurer. Kontrol og kommentering af miljøredegørelser. Opsporing af mulige fejlkoblinger af spildevand og regnvand. Opdatering af olietankregistrering. Oplysningsmateriale. O.a. Selvfundet løntilskudsjob.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: oktober 2016 - april 2017
2015 - 2015

Praktikant

Greenet

Udarbejdelse af vejledning i medarbejderinddragelse i mindre virksomheders miljøstyring. Kontrol og kommentering af nyindkomne miljøredegørelser. Udarbejdelse af udervisningsnotat vedr. nøgletal. O.a.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: september 2015 - december 2015
1977 - 2012

Grafiker og reporter hos Olsson+Svarrer reklamebureau / TVE lokaltv

Kreativ og teknisk udarbejdelse af alle typer markedsføring. Kunde- og leverandørkontakt. Arbejdsmiljø. Research, tilrettelægning, interviews, tekst og speak til +200 tv-indslag.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: maj 1977 - december 2012
Mine kompetencer
Evner
biogas kommunikation miljøøkonomi affald biomasse energiteknologi formidling indsamlingsordninger for affald integrerede modeller klimasikring kontraktholder kvalitetssikring og certificering kvantitativ metode lar livscyklus og miljøkonsekvensanalyse miljøforvaltning miljøtilsyn projekt projektevaluering og investeringsanalyse projektledelse teknologi og økologi udbud
Sprog på arbejdsniveau
tysk dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Projektledelse Rådgivning & Support
Geografi
Sydvestjylland (Esbjerg)
Kontakt mig!