Profil #165871

Cand.soc i Global Studies. Brænder for international politik og udvikling. Specielt med forkærlighed for krig, fred og sikkerheds relaterede problemstillinger. Dygtig til projekt,- arbejde og ledelse og arbejder godt selvstændig og i samarbejde med andre. Gode sprog kompetencer i dansk, engelsk og fransk

AC Fuldmægtig Projektleder Internationale relationer Globale studier Cand.soc Samfundsvidenskablig  

Opdateret 22. februar 2020
Min uddannelse
11
2016 - 2018

Cand.soc.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Kandidat i Global Studies (Cand.soc. Global Studies), RUC
 • Fagligt fokus: sociale, politiske, økonomiske og kulturelle processer og problematikker forbundet med globalisering. Betydning af globalisering for magtrelationer, konfliktløsning, sikkerhedsspørgsmål, politisk stabilitet og international politisk styring.
 • • Resultater: Afsluttende vægtet gennemsnit 11,3 og 10 i speciale.
  Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
  Periode: september 2016 - juli 2018
  9
  2014 - 2016

  Bachelor (SAM-BAS)

  Roskilde Universitetscenter (RUC)

  Fagligt fokus: dybtgående indblik i samfundsmæssige forhold og problematikker, viden om Internationale relationer med afsæt i politologi, sociologi og politisk økonomi, samt tilknytning til international udvikling, krig- fred og sikkerhed, europæisk integration og globaliseringsprocesser.
  • Resultater: samlet gennemsnit på 9,3 og 12 i afsluttende bachelorprojekt
  Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
  Periode: januar 2014 - januar 2016
  Min erhvervserfaring
  2018 - nu

  Projektleder hos Fab:IT

  Arbejdsområder: Projektledelse af virksomhedsstrategi og indførelse af cloud platform, samt ledelse af diverse ad hoc projekter. Research om markedsudvikling, internationalisering samt kundesegmenter.

  Udbytte: Kenskab til WHMCS og Teamwork platformen, selvstændig problemløsning, ledelse, sikring af opgaveudførelse og deadlines, kvalitetssikring, omstillingsparathed, samarbejdsevner, analytiske færdigheder samt evnen til at kunne sætte sig ind i ukendt information, viden og termologi.
  Arbejdsområde: Projektledelse
  Periode: august 2018 - nu
  2016 - 2018

  Forskningsassistent for Jacob Torfing og Eva Sørensen (Roskilde School og Governance)

  Roskilde Universitet (RUC)

  Arbejdsområder: Udførelse af interviews, dataanalyse, grundlæggende sagsbehandling, informationssøgning og videnformidling, undervisningsplanlægning, opdatering af hjemmesider, alment kontorarbejde og generelt arbejde på større forskningsprojekt omhandlende styrkelse af politisk ledelse i danske og norske kommuner.

  Udbytte: Kenskab til NVivo analyse program, selvstændig problemløsning, almene evner til at kunne udføre opgaver forbundet med forskning, omstillingsparathed og samarbejdsevner.
  Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
  Periode: juli 2016 - maj 2018
  2017 - 2018

  Politisk og Administrativ Praktikant ved den Danske Ambassade i Filippinerne

  Danmarks Ambassade og Faste Mission i Wien

  Arbejdsområder: Assistent til Ambassadøren med fokus på: informationssøgning på økonomisk-, politisk- og sikkerhedsemner med udfærdigelse af rapporter. Sikkerhedsanalyser. Branding af Danmark i Filippinerne og Filippinerne i Danmark gennem sociale medier osv. Biddrage med kulturel udveksling mellem de to lande og landesammenligning. Ad hoc deltagelse i administrative og accounting opgaver. Deltagelse i interne og eksterne møder.

  Udbytte: Udvikling af analytiske og formidlingsevner. Kritisk sans. Evnen til at kunne sætte sig ind i tekniske forhold af betydning. Samarbejdsevner. Politisk tæft. Selvstændig opbygning af fagligt netværk og relationer. Indblik i Udenrigsministeriets arbejdsgange og organisering.
  Arbejdsområde: Politik & Samfund
  Periode: august 2017 - februar 2018
  2014 - 2016

  Tjener og Bartender hos Cafe Katz

  Udbytte: generelle servicekompetencer iht. at imødekomme kundens behov og agere professionelt i pressede situationer.
  Arbejdsområde: Salg
  Periode: november 2014 - juni 2016
  2013 - 2013

  Frivillig hos Simama Projekt

  Simama Project er en non-profit organisation som arbejder med gadebørn og empowerment i Kenya. Projektet blev start af en god ven og jeg står stadig klar til at træde til med hjælp når der er brug for det.

  Menneskelige kompetencer. Projekt opstart. Kulturforståelse. Fundraising.
  Arbejdsområde: Politik & Samfund
  Periode: januar 2013 - august 2013
  2012 - 2013

  Sekretær hos Fab:IT.

  Bogholderi, administration, kontraktudarbejdelse og overvågning. Ansvar for økonomi. Evnen til formidling af oplysninger (kundeformidling og vejledning). Forståelse af en computers sammensætning og brug. Generel it forståelse og færdigheder.
  Arbejdsområde: Administration
  Periode: januar 2012 - januar 2013
  2007 - 2009

  Radiovært/programplanlægger (praktikant)

  Evnen til at planlægge og tilrettelægge programmer og indhold. Lærte at styre og lede offentlig diskussion. Journalistiske evner i form af interviewteknik, fortællerteknik, analyse og fortolkning af nyheder og evner til hurtigt at kunne fremtrække de vigtigste punkter i en tekst, et program eller en lydfil. Forståelse for etik og moral, hvordan har man lov til at fremstille sager eller personer.
  Arbejdsområde: Kommunikation & Media
  Periode: januar 2007 - juni 2009
  Mine kompetencer
  Evner
  analyse dansk politik informationshpndtering international politik international udvikling international økonomi internationale relationer koordinering kritisk sans kulturforståelse menneskerettigheder omstillingsparat opgaveløsning politologi projektledelse rapportskrivning samarbejdsevner samfundsøkonomi selvstændighed sociale medier sociologi udenrigspolitik
  Sprog på arbejdsniveau
  dansk engelsk
  Mine præferencer
  Jobtype
  Fuldtidsjob Vikariat
  Arbejdsområde
  Administration Data & analyse Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation & Media Ledelse & Planlægning Politik & Samfund Projektledelse
  Geografi
  Storkøbenhavn
  Kontakt mig!