Profil #235926

Stort grin og smil gemmer en person, som sætter sin faglighed højt. Jeg er lige dele projektleder og kreativt drevet. Jeg tænder på både digital og analog, og sigter altid efter det visuelt flotteste resultat, baseret på håndgribelige data og ægte indsigter.

Projektleder kommunikation digital  

Opdateret 30. november 2019
Min uddannelse
2018 - 2019

Anden kort videregående udd.

Københavns Erhvervsakademi, Design/business

6 ugers kursus i Digital Markedsføring
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: december 2018 - januar 2019
2017 - 2018

Anden kort videregående udd.

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2017 - juli 2018
2005 - 2012

Cand.mag.

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: oktober 2005 - september 2012
Min erhvervserfaring
2011 - 2019

Projektleder, Marketing og Salg

DR - Danmarks Radio

7 års erfaring som projektleder indenfor international markedsføring, kommunikation og salg.

Årene som projektleder har givet mig stor erfaring og indsigt i, at håndtere store som små projekter i en international salgsafdeling. Jeg har en solid kommerciel forståelse og er hjemmevant i at arbejde i en meget politisk styret organisation, hvor vilkårene ændrer sig konstant.

Jeg har stor forståelse for arbejdet med interne og eksterne interessenter og at agere som den centrale person i projekter på tværs af fagligheder, afdelinger og organisationer, offentlige som private.

Som projektleder har jeg stor erfaring i, at tilpasse projekterne til de valgte strategier til de produktionsvilkår, som løser opgaven tilfredsstillende og til tiden.

Jeg sigter altid efter det visuelt flotteste og skarpest kommunikerende produkt, imens der holdes skarpt øje med deadlines.

Projekterne var haft utrolig stor varians, hvorfor jeg har arbejdet med events, digitalisering, UX, hjemmeside, grafisk design, content management, tekstproduktion, datamigration, sociale medier, CMS, wordpress, festival og meget mere.

Jeg kan tilgå langt de fleste projekter med mere end en styrende egenskab, men også komme med input til arbejdet, eller selv udføre dele af det, skulle det være nødvendigt. Jeg har derfor stort kendskab til de forskellige produktionsvilkår, som der kan være i skabelsen at forskellige digitale og analoge produkter til brug i markedsføring og kommunikation.

For mig er projektledelse en balance imellem at kunne give plads og rum til at udvikle produktet, men også kunne udvise rettidig omhu, og stoppe den kreative proces, så deadlines mødes og projektet når i mål. Klare aftaler er meget vigtige så alle kender deres ansvar, og vidensdeling er en nødvendighed for, at der ikke opstår flaskehalse og stilstand.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil høre mere, eller du har bruge for at få uddybet noget på writetomogens@gmail.com eller 31380223
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: november 2011 - februar 2019
Mine kompetencer
Evner
digitalisering event festivalmanagement fondssøgning fotografering google analytics grafik illustrator indesign kommunikation nyhedsbrev photoshop premiere pro prince ii print projektledelse some strategi tekstproduktion ux videoproduktion webredaktør
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Projektledelse
Geografi
Fyn
Kontakt mig!