Profil #254875

På det personlige plan, finder jeg mine største drivkræft i min nysgerrighed for at lære nyt, min kreativitet og løsningsorientering, hvad enten om det er en B2C- eller en B2B kunde. Holdspiller som kan tage ansvar, både på vegne af mig selv, mit team og virksomheden.

Behersker 3 sprog Markedsføring på det tyske marked - både B2C og B2B Skrive den gode historie Øje for uortodokse løsninger til markedsføring Udvikling og produktion af kommunikations - og markedsføringsmateriale i bl.a. Photoshop  

Opdateret 09. marts 2023
Min uddannelse
2020 - 2022

BA i Tysk og Kommunikation

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: juli 2020 - juli 2022
Min erhvervserfaring
2022 - nu

Kundeservicemedarbejder i SAS-Gruppen

Sitel Group / SYKES Sweden AB

Problem- og konfliktløsninger for B2C for SAS,. Sidder ved telefonen og hjælper kunderne med og/eller videre med deres problemer med deres rejser med SAS, samt salg af SAS-produkter. Under Pilot-strejken 2022, foretog jeg mig der meget af krisekommunikationen.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: april 2022 - nu
2021 - 2022

Projektmedarbejder

SPARVINDUER ApS

Markeds- og konkurrent analyse af det tyske marked. I gruppearbejde hvor jeg primært fokus på oversættelser fra dansk til tysk, tysk lovgivning og politiskforståelse samt. produktion af tysk markedsførings materiale. Forløbet sluttet med anbefalinger til kommende kommunikationsstrategi, samt. Leadgenerering, for både B2C og B2B.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: oktober 2021 - januar 2022
2021 - 2021

Marketingsmedarbejder

Nord Modules A/S

Assistent til produktion af Nord Modules produktionsvideo til deres samarbejdspartnere og deres digitale platforme. samt. Engelsk renskrivning af produktmanual til brug af Nord Modules kunder og samarbejdspartnere.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: september 2021 - september 2021
2021 - 2021

Markedtingsmedarbejder

Maskinfabrikken SKN

Ansvarlig for udvikle og producere alt kommunikations- og markedsførings materiale til messen ROBOTBRAG i Odense. samt alt kommunikation mellem virksomheden og trykkeriget. Materialet bestod af brochure, roll ups og video. Dette har givet mig erfaringer indenfor projektledelse, samt. udviklet mine evner indenfor Photoshop og Corel VideoStodio.
Sluttet med at repetere SKN på messen, samt. udvikle SKN´s kommende messe materiale, til deres kommende messer i udlandet, på engelsk.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: august 2021 - september 2021
2020 - 2020

Studentermedhjælper hos Institut for Sprog og Kommunikation

Syddansk Universitet (SDU)

I samarbejde med to andre medstuderende udviklende og producerede vi en tysk animationsfilm, samt. tilhørende brochure, til SDU´s kommende tysk studerende. Denne proces har givet mig et større kenskab til det tyske sprog, samt. brugen af mine visuelle evner, indenfor Word.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: marts 2020 - juni 2020
2020 - 2020

Kommunikationsmedarbejder (Gruppe arbejde på SDU)

Tasso A/S

I forbindelse med faget Digital Markedsføring, blev der foretaget en Virksomheds- og CSR analyse. Dette skete i samarbejde med Tasso A/S, som ønskede at få en grønnere og mere bæredygtig profil. I samarbejde med min studiegruppe, blev der udviklet digitale løsningsforslag, til Facebook, instagram og LinkedIn. med fokus på CSR. Dette har givet mig et større forståelse af brugen af CSR i forbindelse, med erhvervslivet.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: marts 2020 - maj 2020
2020 - 2020

Marketingsmedarbejder som mit Bachelor projekt

Fønix Komfort Syd

I samarbejde med Fønix Komfort, foretog jeg en markeds- og virksomheds analyse, for at kunne hjælpe virksomheden med deres ønske om at udvide deres modtagergruppe. Samarbejdet har givet mig en breder forståelse indenfor målgrupper, i forskellige aldersgrupper og måden virksomheder, kan markedsføre til disse. Slut produktet var rådgivning til fremtidige visuel kommunikation, samt. deres fremtidige digitale kommunikation.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: marts 2020 - maj 2020
2015 - 2017

Studejobber som Renovations medarbejder

BoligSocialt Hus

Primære opgaver stod i den ugentlige rengøring af kontorer og fælleshuset i Skt. Klemens parken. Derudover vedligeholdelse af fælleshuset, både ude og inde. Denne stilling har styrket min evne til at påtage mig selvstændige opgaver.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: september 2015 - maj 2017
2010 - 2012

Ubefaren Skibsassistent

Danske Færger A/S

Opgaverne bestod i. - Fortøjning til land, vedligeholdelse og rengøring af passagerområde og styrerhuset og klargøring af fartøj, kundeservice ombord, tælling af passagerer antal og nattelig billetsalg. Dette har været med til at styrke min kundeforståelse, både nationalt og internationalt.
Arbejdsområde: Kommunikation & Media
Periode: maj 2010 - juli 2012
2009 - 2009

Ubefaren Skibsassistent

Peter Madsen Rederi A/S

I perioden på Peter Madsens skibe, havde jeg ansvaret for smøring og vedligeholdelse af kranen. samt. den daglige madlavning og rengøring af fartøjet. Derudover var jeg også ansvarlig for proviantering. Dette har været med til at styrke min evne for langtidsplanlægning.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: september 2009 - december 2009
Mine kompetencer
Evner
amadeus canva (autodidakt) cd.ord corel vodelstadio (autodidakt) design sprint kørerkort b leads- og leadgenerering office 365 photoshop (autodidakt) problemløser some teams og zoom tysk markedskommunikation worldtracer system
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Kommunikation & Media Marketing & Reklame Salg
Geografi
Fyn
Lønønske
25.000 DKK / måned
Kontakt mig!