Profil #272516

Søger praksissamarbejde med en organisation. Jeg har fået tildelt fire uger fra Aalborg Universitet til at lave et projekt i praksis, som er en undersøgelse af et læringspotentiale med dertil idé til forandringsdesign. Dertil skal jeg også lave en artikel, som formidler projektet til den pågældende organisation.

Praksissamarbejde Projektsamarbejde Projekt Læring Forandring Bæredygtighed 17 Verdensmål Humaniora Filosofi Anvendt filosofi Læring og forandringsprocesser Artikel  

Opdateret 07. august 2022
Min uddannelse
2020 - 2023

Cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser

Aalborg Universitet

En organisation har som en person altid et læringspotentiale. Denne uddannelse giver mulighed for at undersøge dette potentiale og komme med bud på forandringsdesign til en given situation.
Jeg har bl.a. været med i projekter om diversitet blandt forskere på Aalborg Universitet samt lavet undersøgelse og forandringsdesign til en organisation i forbindelse med hybridarbejde. Mit næste projekt kommer muligvis til at omhandle de 17 verdensmål, hvis ikke en virksomhed eller organisation har en anden problematik, som jeg må at lov at dykke ned i.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: oktober 2020 - juni 2023
2017 - 2020

BA i Filosofi

Aalborg Universitet

En BA-uddannelse i Anvendt filosofi giver nye muligheder at analyse dagligdagsproblematikker, bl.a. i organsisationer, på. Ved at kunne undersøge, hvilke filosofiske tankemøsntre der ligger bag en given måde at handle på, fx etisk moralsk eller politisk, giver det en mulighed for forståelse af egen handlen. Hermed giver det mulighed for organisationen at vurdere, om den pågældende virksomhed ønsker at handle anderledes, eller om status quo er at foretrække.
Endvidere har jeg lavet projekter om bl.a. etisk ansvar for den enkelte borger med behov for hjælp i hverdagen samt om nudging i ældreplejen og psykiatrien.

Tilvalgsfag i Kommunikaiton og digitale medier. Færdigheder i verbal og nonverbal kommunikation. Lavede bl.a. projekt om Zentropas intermiderende kommunikaiton samt et projekt som indeholdt analyse af en terapeuts og klients kommunikation herunder sproghandlinger og at opretholde eget og hinandens ansigt.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2017 - juni 2020
Mine kompetencer
Evner
abstrakt tænkende analytisk blik blik for forandringspotentiale blik for læring filosofisk hollist
Sprog på arbejdsniveau
dansk
Mine præferencer
Jobtype
Studieprojekt/speciale
Arbejdsområde
Administration Arkitektur & Design Bank & Forsikring Data & analyse Eksport Forskning & Udvikling Human Resources Indkøb Internet & Multimedia IT - Hardware IT - Netværk & Telekomm. IT - Software Jura Kommunikation & Media Konstruktion & Beregning Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Medicinal & Sundhed Naturvidenskab Organisation & Forening Politik & Samfund Produktion Projektledelse Rådgivning & Support Salg Socialvæsen Teknik Topledelse Transport & Logistik Undervisning Økonomi & Forvaltning
Geografi
Nordjylland
Kontakt mig!