Profil #279604

Jeg er en smilende, engageret og dedikeret nyuddannet cand.mag., der motiveres af kommunikationen imellem mennesker. Min kernefaglighed er strategisk kommunikation, og jeg har et skarpt og kreativt blik for den røde tråd i måden, hvorpå virksomheder fremstår eksternt såvel som internt.

Tekstforfatter Sociale medier Content creator e-mail marketing strategisk kommunikation  

Opdateret 25. september 2023
Min uddannelse
2021 - 2023

Cand.mag. i Dansk/nordisk

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: oktober 2021 - juni 2023
Min erhvervserfaring
2022 - 2023

Marketingassistent

1927 Estate

Hos 1927 Estate har jeg siddet med konkrete arbejdsopgaver i forbindelse med markedsføring til både potentielle lejere (B2C) og virksomhedens B2B-interessenter. Helt specifikt har jeg siddet med e-mail-marketing i Active Campaign, planlægning og eksekvering af LinkedIn-content, opsætning af landingpages herunder tekstforfatning og ad hoc-opgaver som håndtering af lejerhenvendelser med henblik på konvertering af disse fra lead til lejer.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: april 2022 - august 2023
2022 - 2022

Kommunikations- og marketing praktikant

1927 Estate

I praktikperioden sad jeg med to primære arbejdsopgaver ved siden af de sædvanlige opgaver: Optimering og strategisk videreudvikling af 1927 Estates corporate brand – herunder websitet - i samarbejde med en designer og udvikling af et grundlæggende board med personaer til brug ved fremtidige ejendomsudviklingsprojekter.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2022 - december 2022
Mine kompetencer
Evner
brandguide e-mail marketing kampagnekommunikation korrekturlæsning sociale medier strategisk kommunikation tekstforfatning website opsætning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!