Profil #55781

Business Operations Manager med fokus på økonomisk analyser, udarbejdelse og redegørelse for nøgletal, samt stor interesse for dataanalyse og Business intelligence. Jeg er meget motiveret og min store nysgerrighed og lærelyst er min drivkraft.

Løsningsorienteret analytisk strategi optimering udvikling empatisk Business Controller Business Analyst SAP Business Intelligence KPI Relationsskaber Operations manager Excel Cognos Pivot Tableau VBA Programmering Microsoft Office  

Opdateret 14. maj 2019
Min uddannelse
7
2009 - 2013

Cand.merc.IBE

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2009 - april 2013
2006 - 2009

BSc. Economics and Business Administration

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Administration
Periode: juli 2006 - juli 2009
Min erhvervserfaring
2016 - 2017

Business Operations Manager

BAE Systems Applied Intelligence A/S

Som Business Operation Manager hos BAE Systems A.I har jeg er ansvaret for en division med 250 ansatte, fordelt på 3 lokationer, i 2 lande. Derudover var jeg i daglig kontakt med ansatte fra de forskellige divisioner og salgsregioner. Dette krævede gode koordinerings og kommunikationsevner, da man er ansvarlig for ressource planlægning, månedsrapportering, budgetansvarlig, samt betroet medarbejder for de ansatte i divisionen. Man er limen der holder det hele sammen.
Koncernsproget var engelsk og derfor foregik størstedelen af den skriftlige og mundtlige kommunikation på engelsk

Mine vigtigste ansvarsområder er:

• Resource Management – Sikre at ressourcerne er allokerede til nuværende projekter, samt koordinering og planlægning af ressource planer for indkommende projekter. Yderligere skal jeg sikre at ressourcerne er tilfredse og udvikler sig i den retning de ønsker.
• Capacity Management – Sikre at vi har det rette antal ansatte med de rette kompetencer til at levere nuværende og kommende projekter. Herunder samarbejde med HR om rekruttering af nye medarbejdere eller tilpasning af den nuværende medarbejder sammensætning.
• Time and Cost Management – Udarbejdelse og rapportering af økonomiske nøgletal for ledelsen til brug i uge/månedsrapportering. Lave forecasts for den økonomiske udvikling, samt planlægningsdata til Finansafdelingen og sikre korrekt tidsregistrerings for de ansatte, samt have budgetansvar indenfor området.
• Business Process Improvement – Arbejde på at forbedre de interne processer i min division og deltage i arbejdsgrupper til forbedring af processerne på tværs af organisationen.
• Ad-hoc opgaver – I Business Operations løser vi alle de problemer som mine ledere eller de ansatte i min division skulle have, som f.eks., problemer med tidsregistrering, skaffe koder til bookning af omkostninger, budget kontrol osv.
Arbejdsområde: Administration
Periode: december 2016 - december 2017
2017 - 2017

Business Operations Manager Asia Region

BAE Systems Applied Intelligence A/S

Jeg har fungeret som Operation Manager for Asien regionen, hvor jeg har bistået ledelsen i regionen med den ugentlige- og månedlige rapportering, samt udarbejdet analyser og præsenteret KPI overfor ledelsen. Yderligere har jeg ansvaret for at følge op på forecasts, foretaget ændringer hvis min analyse har vist en ændring i tendenser samt opdatere på nuværende og fremtidige projekter.
Ansvarsområder:
• Resource Management – Sikre at mine folk i regionen er allokeret til projekter og skaffe eventuelle nye folk, hvis projekterne i regionen kræver det
• Time and Cost Management – Sikre at mine folk registrerer deres tid de rigtige steder
• Ad-hoc opgaver – Det kan være problemer med omkostnings koder, tidsregistrering osv.
Arbejdsområde: Administration
Periode: oktober 2017 - december 2017
2014 - 2016

Business Controller

Jarnes er en virksomhed med stolte traditioner indenfor fremstilling af æsker og etuie. De producere f.eks. etuier til smykkeforretninger I hele norden og yderligere er de den foretrukne producent, af æsker til den voksende danske chokolade industri.
Ansvarsområder:

• Produktions ledelse.
o Udarbejdelse af produktionssedler.
o Procesledelse og optimering.
• Digitalisering af produktionsværktøjer.
o Registrering af stanseform til produktionen.
o Registrering og optælling af råvarer.
• Business Controlling.
o Opsætning af styklister i Microsoft Dynamics Axapta.
o Dagligt arbejde i Microsoft Dynamics Axapta.
o Dataindsamling og dataanalyse.
? KPI udregninger.
? Udarbejdelse af produktionseffektivitet.
? Registrering af produktions data.
• Indkøb.
? Bestilling af varer til brug i produktionen .
? Samarbejde med leverandører.
• Fragt og Logistik.
o Klargøring af forsendelser, samt forsendelse.
o Kommunikation med diverse fragt firmaer.
o Organisation af råvarer- og færdigvarer lager.
• Human resource management
o Daglig kommunikation og ledelse af produktions personale
Arbejdsområde: Data & analyse
Periode: juni 2014 - marts 2016
2004 - 2013

Serviceassistent hos Dansk Supermarked

Som serviceassistenter var vi bindeled mellem virksomheden og kunden. Opgaverne var at sidde ved kassen, men jeg arbejdede hovedsageligt i kundeservice, hvor opgaven var at hjælpe kunderne med eventuelle problemer eller spørgsmål. Dette kunne være returnering af varer, registrering af fejl og indsending af varer til reparation, men hovedsagelig sørge for at kunden havde en god oplevelse hos os. Yderligere havde jeg ansvaret for oplæring af nye medarbejdere, optælling og kontrol af penge, men også det overordnede ansvar for afdelingen, når lederen ikke var tilstede, samt reparation og problemløsning af diverse problematikker.
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2004 - februar 2013
2005 - 2009

Arbejdsmand hos Hammerslag Tømrer og snedker

Firmaet var nystiftet ved min ansættelse, hvilket betød at havde jeg flere funktioner i min stilling, end hvad en arbejdsmand normalt har. Jeg fungerede praktisk talt som tømrerlærling, men også som sparringspartner for min chef, da det var en enkeltmandsvirksomhed. Jeg udførte alt i tømrer og snedker arbejde, havde kontakt til kunder og vedligeholdelse af biler og værksted. Firmaet voksede i min tid der, men jeg bevarede min plads som jeg havde oparbejdet, på trods af der kom flere tømrer og lærlinge til. Jeg fik ved flere lejligheder ansvaret for byggepladsen når mester var andetsteds og også ansvaret for at lærlingene udførte deres arbejde.
Arbejdsområde: Konstruktion & Beregning
Periode: maj 2005 - juli 2009
Mine kompetencer
Evner
data analyse excel kommunikation ledelses rapportering pivot sap vba programmering
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk svensk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Bank & Forsikring Data & analyse Eksport Forskning & Udvikling Human Resources Indkøb Ledelse & Planlægning Produktion Projektledelse Rådgivning & Support Transport & Logistik Økonomi & Forvaltning
Geografi
Nordjylland
Lønønske
42.000 DKK / måned
Kontakt mig!