Profil #70685

Jeg er en teamplayer. Jeg er god til at arbejde struktureret alene og sammen med i andre for at løse de forskellige problemstillinger som vi står overfor i vores dagligdag i virksomheden. Jeg bidrager med den viden, som jeg har om forskellige ting og hvor mine kompetencer kan udnyttes bedst muligt. Jeg er engageret i de projekter, jeg går ind i.

Opdateret 07. november 2019
Min uddannelse
2017 - 2017

Kurser, efteruddannelse og andet

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

6 ugers kursus hos Bigum & Co. i Skanderborg, hvor jeg har tillært mig viden og kompentencer indenfor Sociale Medier, SEO, Google Adwords, E-mail marketing, m.m.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: november 2017 - december 2017
2015 - 2017

Anden mellemlang videregående udd.

VIA University College

Efter at jeg færdigegjorde min Designteknolog uddannelse, tog jeg min overbygning, så jeg nu er uddannet proffesionsbachelor med speciale i branding and marketing management. På overbygningen har jeg fået undervisning i branding, forbrugeradfærd, trends og tendenser, brugerinnovation, konceptudvikling, brandingstrategier, brand kommunikation, PR og corporate identity.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: september 2015 - april 2017
2013 - 2015

Designteknolog AK

VIA University College

Med en uddannelse om Designteknolog har jeg fået undervisning i branding, marketing, konceptudvikling, makroøkonomi, kultur og internationalmarketing, projektledelse, kampagner, global marketing, e-strategi, CSR og management and leadership. Dette har givet en teoretisk viden og erfaring med fag indenform marketing, branding og kommunikation.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: september 2013 - juni 2015
Mine kompetencer
Evner
branding kommukation marketing pr strategi
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
alle
Arbejdsområde
alle
Geografi
alle
Lønønske
26.000 DKK / måned
Kontakt mig!