Profil #76775

Hands-on marketing- og kommunikationsprofil med bred erfaring i online marketing, virksomhedskommunikation, tekstforfatning og visuel kommunikation. Sprognørd, musikelsker, udpræget Tysklands-fan og i særdeleshed det tyske sprog. Selvstændig, kreativ og effektiv - trives i miljøer, hvor der er højt til loftet og plads til et godt grin.

online marketing virksomhedskommunikation digital kommunikation grafisk design tysk tekstforfatning projektledelse søgemaskineoptimering opdatering af hjemmesider  

Opdateret 15. januar 2020
Min uddannelse
2005 - 2007

Cand.mag. i International Virksomhedskomm.

Syddansk Universitet (SDU)

Fokusområder på studiet er virksomhedskommunikation til B2C og B2B markedet i Danmark og udlandet. Undervisningen tager afsæt i organisationsteori- og udvikling, tekstforfatning til danske og udenlandske modtagere (alt efter sprogkombination) og gennem en række valgfag, kan den studerende specialisere sig indenfor HR; kommunikation eller marketing.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: september 2005 - november 2007
2002 - 2005

BA i Erhvervssprog

Syddansk Universitet (SDU)

Bachelor i tysk erhvervssporg og medier fokus på udvikling af virksomhedskommunikation til tyske modtagere på B2C og B2B niveau.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2002 - juni 2005
Min erhvervserfaring
2018 - nu

Marketingkoordinator

Virksomhedsnavn skjult

Ansvarlig for planlægning og eksekverering af marketing- og kommunikationsplaner i samarbejde med salgsledelsen. Arbejdsopgaver består primært af vedligehold og opdatering af hjemmeside og webshop, udformning af nyhedsbreve i tekst og grafik. Desuden ansvarlig for udformning af datablade, kataloger og flyers i tekst og grafik.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: marts 2018 - nu
2011 - 2018

Marketingkoordintator

Virksomhedsnavn skjult

Ansvarlig for en bred vifte af opgaver inden for virksomhedskommunikation, online marketing, tekstforfatning, oversættelse, eventplanlægning og grafisk design. Ansvarlig for opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside, sociale medier og søgemaskineoptimering. Ansvarlig for produktion og vedligeholdelse af marketingmaterialer, herunder brochurer, prislister og produktblade. Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve til slutkunder og forhandlernetværk. Endvidere ansvarlig for planlægning og eksekvering af fagmesser og interne arrangementer.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: oktober 2011 - december 2018
Mine kompetencer
Evner
across cat-oversættelse adobe cs cms digital kommunikation google adwords grafisk design indesign joomla online marketing photoshop salesforce crm seo sociale medier tekstforfatning tysk virksomhedskommunikation visuel kommunikation wordpress
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Arkitektur & Design Eksport Internet & Multimedia Kommunikation & Media Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame
Geografi
Fyn Sydøstjylland
Lønønske
35.000 DKK / måned
Kontakt mig!