Profil #85416

Designingeniør med kommercielt mindset. Jeg brænder for innovativ produktudvikling der kombinerer brugerforståelse med teknisk indsigt, og jeg har praktisk erfaring med at bringe nye produkter på markedet gennem drift af egen startup. Jeg tænker kreativt, arbejder struktureret, og tager gerne lederskab så udviklingsprojekter følges helt til

Ingeniør Produktudvikler Kommercielt mindset Entreprenør Projektleder Produktleder Konceptudvikler Innovationsledelse UX Mekanik Prototyping Plastik Brugercentreret Innovation Design  

Opdateret 12. september 2019
Min uddannelse
10
2011 - 2017

Civilingeniør, Design og Innovation

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Begge mine B.Sc. og M.Sc. uddannelser er inden for retningen Design & Innovation. Jeg er på den måde trænet i tilrettelæggelsen af designprocesser til udvikling af produkter og services der tager udgangspunkt i en dyb forståelse af brugerbehov og teknologiske muligheder. Store dele af uddannelsen er projektorienteret, hvorfor jeg er meget stærk i team-baseret og tværfagligt arbejde.

Master Thesis (graded 12/A): Design of a Theft-Proof Bicycle Lock, with DIS A/S
Bachelor Thesis (graded 12/A): Hearing Assistive Classroom System, with Oticon A/S
Uddannelsesområde: Maskin & Design
Periode: september 2011 - januar 2017
Min erhvervserfaring
2017 - 2019

Produktudvikler & Stiftende Partner

Peefence Aps

Jeg var med til at stifte virksomheden Peefence Aps, hvor jeg har været fuldtidsansat i to år indtil driften blev overleveret til nye partnere i januar 2019. Jeg har været en af de kreative kræfter bag vores produktstrategi, med ansvar for projektplanlægning, produktdesign, IPR, samt modning og koordinering af produktion. I den sidste periode af min ansættelse, bidrog jeg til optimering af produktdesignet (funktionalitet og konstruktion) og produktionsprocesserne (nedsættelse af omkostninger og antal underleverandører), samt grundig dokumentation heraf til effektiv overlevering af driften. Udover R&D, har jeg bidraget til salg og markedsføring, økonomi (daglig bogføring, likviditetsstyring, budgettering), samt forretningsstrategi gennem en bestyrelsespost som jeg stadig besidder.

I min tid i virksomheden lykkedes det os bringe tre produktvarianter på markedet og på den baggrund skabe stærke kunderelationer til nogle af de største klienter i event-branchen, herunder Roskilde Festival, Distortion, Telia Parken m.fl. Produktet har modtaget internationalt anerkendte designpriser (Danish Design Award 2018, IF Design Award 2016 og Gold A' Design Award 2016), og vi har været optaget på flere ambitiøse accellerator-programmer (InnoFounder 2017, Danish Tech Challenge 2017, Next Step Challenge 2018). Ligeledes lykkedes det os, at tiltrække økonomisk funding for ca. 1 mio. kr. til virksomheden, ved optagelse på Innovationsfondens program "InnoFounder" samt ved indgåelse af en investeringsaftale med private investorer.
Arbejdsområde: Arkitektur & Design
Periode: februar 2017 - januar 2019
2015 - 2017

Engineering Trainee

Technolution A/S

Jeg havde studiejob hos et konsulenthus der beskæftiger sig med udvikling af medicinsk udstyr. Mine ansvarsområder var omkring konceptudvikling (mekanisk design), 3D modellering og teknisk tegning, forsøgsopstillinger og testgennemførsel, modelfabrikation (3D print og metalværksted), samt udarbejdelse af kommunikationsmateriale til brug under dialog med kunder.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: februar 2015 - januar 2017
2009 - 2011

Lagermedarbejder

K. Hansen Transport A/S

Job i mine sabbatår efter gymnasiet. Jeg arbejdede på et lager der håndterede produkter fra Trip Trap Woodcare. Mine ansvarsområder inkluderede varemodtagelse, varepluk, lagerføring og pakning til forsendelse. Vi var kun 3 faste medarbejdere på lageret, hvorfor jeg ofte have ansvaret for at åbne og lukke lageret alene.
Arbejdsområde: Transport & Logistik
Periode: september 2009 - juli 2011
Mine kompetencer
Evner
3d print behovsanalyse brugerinvolvering brugerorienteret design cad dfm forretningsudvikling idegenerering innovationsprocesser konceptudvikling markedsanalyse plastikprocessering platformsdesign produktionsmodning produktlancering produktledelse projektledelse prototyping robust design teknisk tegning ux design virksomhedsdrift
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Arkitektur & Design Forskning & Udvikling Konstruktion & Beregning Medicinal & Sundhed Produktion Projektledelse Teknik
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!