Profil #88791

Produktionsingeniør 1994 og HD(O) Strategi og ledelse 2004.

Opdateret 21. december 2021
Min uddannelse
1989 - 1994

Produktionsingeniør

Ingeniørhøjskolen i København (IHK)

Uddannelsesområde: Produktion, Logistik & Transport
Periode: januar 1989 - januar 1994
Min erhvervserfaring
2019 - 2020

Fabrikschef

Virksomhedsnavn skjult

Med reference til virksomhedens COO/CEO havde jeg det overordnede ansvar for siten i Taastrup. Ansvarsområdet dækkede direkte ledelsesansvar for 110 dedikerede medarbejdere i Bageri, Pakkeri, Vedligehold og Driftssupport. Endvidere havde jeg indirekte ledelsesansvar for 80 medarbejdere på siten i Lager, Ekspedition og Forsendelse.
Udviklingen i KPI’er for siten i 2019:
• Spildprocenten er reduceret med 14 %.
• Produktiviteten målt på kg/mandtime er øget med 3 %
• Antallet af reklamationer er reduceret med ca. 20 %.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: marts 2019 - januar 2020
2017 - 2019

Operations Manager

Virksomhedsnavn skjult

Med reference til den administrerende direktør har jeg det overordnede ansvar for virksomhedens 2 produktionssites i DK incl. QHSE og Planlægning.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: april 2017 - februar 2019
2015 - 2017

Fabrikschef

Virksomhedsnavn skjult

Med reference til virksomhedens administrerende direktør og ejer havde jeg det overordnede ansvar for virksomhedens produktion af tætningslister. Ansvarsområdet bestod af planlægning, produktion og teknisk afd. med samlet 24 medarbejdere. Virksomheden udvikler og producerer tætnings-lister af butyl og EPDM. Virksomheden er ordreproducerende og produkterne afsættes primært til producenter af døre, vinduer, campingvogne og vindmøller.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: april 2015 - marts 2017
2011 - 2015

Funktionschef, (Fabrikschef)

Virksomhedsnavn skjult

CO-RO A/S

Ved en organisationsændring fik jeg ansvaret for alle vores driftsaktiviteter i Frederikssund og har herefter det ledelsesmæssige ansvar for både fabrik 1, fabrik 2, råvare- og emballagelagre, DK-FVL, export-FVL, samt kantine & rengøring. Ved samme organisationsændring måtte jeg give afkald på ledelsen af Teknisk afdeling på fabrik 2, da de tekniske ansvarsområder på fabrikkerne skulle samles under en leder.

Som funktionschef for ansvarsområdet har jeg omkring 120 medarbejdere til at hjælpe mig med at gennemføre den daglige drift af to fabrikker, fire lagre og to kantiner, samt rengørings- og andre serviceopgaver på hele virksomheden.

På fabrik 1 produceres der produkter til fabrik 2 i Frederikssund og compoundprodukter til de øvrige af vores helt eller delvist ejede fabrikker i Verden, samt forskellige lokale tappere.

Dokumenterbare produktivitetsforbedringer i 2012 på 9 % og i 2013 på 10 %.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: november 2011 - april 2015
2005 - 2011

Driftschef incl. Teknisk afdeling, (Fabrikschef)

Virksomhedsnavn skjult

CO-RO A/S

Mit ansvarsområde blev udvidet med Teknisk afdeling på fabrik 2. Teknisk afdeling bestod af en maskinmester og 12 teknikere.

Jeg fik tilføjet ansvaret for at sikre et effektivt og udviklende samspil mellem projektingeniører, produktion, maskinmester og øvrige teknikere tilknyttet fabrikken, således at produktionsanlægget til stadighed udvikledes og tilpassedes produktionsopgaverne med størst mulig produktivitetsforbedring til følge.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: april 2005 - oktober 2011
2004 - 2005

Driftschef

Virksomhedsnavn skjult

CO-RO A/S

Som driftschef havde jeg ansvaret for driften af fabrik 2 med tapning af detailforpakkede varer. Med reference til den tekniske direktør havde jeg det overordnede ansvar for, at produktionen gennemførtes på en rationel, effektiv og kvalitetssikret måde. Endvidere blev jeg fra ansættelsen medlem af virksomhedens SU, som repræsentant på A-siden.

Blandt de væsentligste af mine ansvarsområder kan nævnes personaleledelse, planlægning, produktionsstyring, økonomistyring og kvalitets-styring i henhold til ISO, IFS og HACCP.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: april 2004 - marts 2005
2001 - 2004

Produktionschef, (Fabrikschef)

Virksomhedsnavn skjult

Vendsyssel Denmark A/S

Som produktionschef hos Vendsyssel Denmark A/S(fødevareindustri) refererede jeg til den administrerende direktør og var deltager i ledergruppen. Vendsyssel Denmark A/S var HACCP- og ISO-certificeret og producerede røgede fiskespecialiteter af meget høj kvalitet til kulinarisk nydelse for kunder både i DK og det øvrige Europa.

I produktionen havde jeg ansvaret for 4 afdelinger med i alt omkring 45 medarbejdere ansat, heraf var en fjerdedel funktionærer. Herudover havde jeg en maskinmester ansat til at varetage den systematiske vedligeholdelse af produktionsudstyr, kølerum, frysere, desinfektions-systemer m.m.

Mine væsentligste ansvarsområder i produktionen var personaleledelse, råvareindkøb, effektivisering, produktionsplanlægning, produktions-, kvalitets- og økonomistyring, samt bygningsvedligeholdelse. Endvidere var jeg teknisk ansvarlig for alt, hvad der havde med teknik at gøre, såvel i produktionen som den øvrige del af virksomheden.

Resultatmæssigt bevægede produktionen sig fra en traditionel håndværksvirksomhed til en mere tidssvarende industrivirksomhed. Dette medførte produktivitetsforbedringer i produktionen på
23 % i 2002 og på 19 % i 2003.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: januar 2001 - marts 2004
1998 - 2000

Driftsingeniør

Virksomhedsnavn skjult

Radiometer Medical

I 1998 blev jeg ansat som driftsingeniør i produktionsledelsen hos Radiometer Medical A/S(Medicoteknisk industri), hvor jeg refererede til produktionsdirektøren. Jeg blev ansat for bl. a. at sikre indførelsen af procesbenchmarking som et naturligt værktøj i produktionen til at skabe medarbejderdrevne forbedringer. Medarbejderdrevne forbedringer var et element i den overordnede udvikling af organisationen. Visionen var ”Lean Manufacturing”, hvilket indebar, at vi skulle realisere en lang række fysiske og adfærdsmæssige ændringer. En af de væsentligste faktorer var, at skabe en medarbejderdreven forbedringskultur.

Endvidere havde jeg til opgave at agere bindeled mellem produktionsdirektøren og virksomhedens 5 fabrikker i Storkøbenhavn. Herudover virkede jeg som intern konsulent med produktionsrelaterede opgaver for produktionsdirektøren, fabrikschefer, afdelingsledere og de medstyrende grupper i produktionen.

Af resultater kan bl. a. nævnes afmystificering, tilpasning og implementering af begrebet procesbenchmarking i produktionen. Der blev gennemført 16 benchmarkingprojekter. Projekterne er alle gennemført i samarbejde med de lokale fabrikschefer, afdelingsledere, tillidsrepræsentanter og medarbejdere. Min rolle i de enkelte projekter varierede i forhold til det valgte emne og den enkelte fabriks behov.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: januar 1998 - december 2000
1995 - 1997

Sektionsleder

Virksomhedsnavn skjult

DSB Stykgods

I 1995 blev jeg ansat på stykgodsterminalen i København som sektionsleder I DSB Stykgods(transportbranchen), hvor mine væsentligste ansvarsområder var personaleledelse, produktionsplanlægning, økonomistyring, effektivisering af administration og produktion.

I 1996 besluttede Godsdirektøren at oprette afdelingen for Drift og teknik, hvor jeg efterfølgende udarbejdede ledelsesværktøjer og virkede som intern konsulent med produktionsrelaterede arbejdsopgaver på stykgods’s 8 stykgodsterminaler.

Af dokumenterbare resultater kan bl. a. nævnes udvikling og implementering af produktivitetssystem, der muliggør sammenligning af de enkelte terminalers præstationsniveau og effektivitet. Analyse, udarbejdelse og implementering af optimale bemandingsplaner med tilhørende fabrikslayout og produktionsudstyr på samtlige stykgodsterminaler. I den forbindelse blev der nedlagt omkring 100 af de ca. 600 stillinger i stykgodsterminalernes produktion.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: april 1995 - december 1997
Mine kompetencer
Evner
forretningsforståelse personale- og forandringsledelse samt optimering og effektivisering af fabrik/afdelinger/linjer/processer. strategi
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Ledelse & Planlægning
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Vestsjælland Østsjælland
Kontakt mig!