BusinessNow

BusinessNow Academy søger nye talenter

Er du klar til en udfordrende karriere som Service Management konsulent?
Hvis du er nyuddannet eller har et par års erfaring, er det måske dig, vi leder efter til et ambitiøst og spændende, to-årigt Academy-forløb.BusinessNow er den største leverandør i Norden af ServiceNow-løsninger, og vi er ikke bange for at give dig en masse udfordringer, frihed under ansvar og en stejl læringskurve.

Hos os bliver du en del af et af Danmarks stærkeste og mest hurtigt voksende it-service team.Ikke nok med, at du lærer af os. Vi er også gode til at lytte til dine ideer, og der er ikke langt fra tanke til handling.

I takt med at du vokser med opgaverne, er der i praksis ingen forhindringer for, at du selv er med til at forme dit job.Academy-forløbet er en blanding af ”on the job training” og mere formel uddannelse i tekniske og forretningsmæssige discipliner.

Vi beskæftiger os hovedsagelig med at omsætte virksomhedernes forretningskrav til tekniske løsninger. I høj grad via den succesfulde og fleksible platform ”ServiceNow”. Sidste år ansatte vi 6 superdygtige dimittender i Academy forløbet, og det er denne udvikling, vi nu fortsætter. Vi har i gennemsnit 15 personer ad gangen på Academy.

Om dig
Du har situationsfornemmelse og er ikke bange for at rådgive ud fra din viden.

Det er vigtigt, at du kan begå dig hos vores kunder, hvor du altid går efter bolden – lige fra at indsamle og forstå virksomhedens forretningskrav, til at sidde koncentreret og implementere tekniske løsninger.

Det er derfor et krav, at du både kan være ansvarlig for at gennemføre en workshop, men at du også har interesse for at programmere, i blandt andet Java script, CSS og HTML5. Om os
Vi kan byde dig velkommen i en virksomhed med et væld af muligheder, en flad organisation og et godt, socialt miljø.

Vi har en uformel og positiv omgangstone, og der er altid en kollega, du kan spørge til råds. Vi er ambitiøse, målrettede og sætter en ære i at lave løsninger i verdensklasse for vores kunder.

Med den indstilling udfordrer vi konstant os selv og presser grænsen for, hvad der tidligere har været muligt.

BusinessNow er IT og Business Proces Eksperter i analyse, design og implementering af Service Management.

Vi er ServiceNow Solution SølvPartner og bliver GuldPartner i 2018 - og har projekter hos 55 ud af 101 ServiceNow-installationer i Danmark.

Det gør os til den største, dedikerede ServiceNow partner i Norden og den første, europæiske ServiceNow partner med implementering af GxP (FDA)-valideret løsning indenfor medicinalbranchen.

Vi udvikler softwareløsninger med basis i ServiceNow:  +5 produkter (IAM) og sælger på SKI 02.19, 02.17, 02.15 og ”02.18”s

Vi er akkrediteret til at undervise i ITIL, ServiceNow og SIAM.

Vore konsulenter er certificeret i ServiceNow, Prince2, ITIL, SCRUM, LEAN, IT4IT
Vi skaber sund fornuft med udgangspunkt i kundens behov.

Lige nu er vi 53 Service Management konsulenter og 4 partnere.

Vores hovedkontor ligger i Søborg lidt udenfor København.
Ydermere har vi kontorer i henholdsvis Aarhus og Odense

Vi starter nye Academy-hold op to gange årligt – i februar/marts og august/september.

Vil du være med?


BusinessNow - hurtigt overblik


BusinessNow
BusinessNow
BusinessNow er et Nordisk konsulenthus med speciale i at implementere og automatisere processer indenfor Service Management. Vi dækker analyse og implementering af hele service livscyklussen fra idé og strategi til design, implementering, drift og forbedringer.

Placering

Vandtårnsvej 62A, 3. sal
2860 Søborg

Logo: BusinessNow
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?

Vis statistikker
Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.