Twoday Kapacity A/S

Om Kapacity
Kapacity er en af de stærkeste aktører på den danske Business Analytics scene.

Vi skaber løsninger af høj kvalitet baseret på førende software fra Microsoft, IBM, TARGIT m.fl.

Kapacity blev grundlagt i 2008 af fem ambitiøse partnere – alle med et ønske om at levere Datawarehouse- og Business Intelligence-løsninger i verdensklasse.

Siden har virksomheden vokset sig til at være en af de toneangivende aktører i den danske Business Intelligence-branche, og vi har i dag kontorer i København, Aarhus og Kolding. Vi dækker hele landet med lokale ressourcer.

Om vores graduate program
Kapacity Academy Graduate Program er den bedste start, hvis du vil have en Business Intelligence konsulentkarriere hos markedets dygtigste spiller.

Vores Graduate Program er skræddersyet til dine kvalifikationer og ambitioner. Du starter med relevante uddannelser og kurser, en udvalgt mentor følger dig gennem hele forløbet, og så snart du er klar, kommer du til at arbejde med de mest interessante kunder - i et samarbejde med erfarne kolleger fra Kapacity.

Se mere på vores hjemmeside: www.kapacity.dk/academy

Vi ser frem til at tale med dig!
Twoday Kapacity A/S

Gærtorvet 3, 2. sal, 1799 København V

At Kapacity, we create quality solutions we can be proud of. You can count on what we say. We deliver what we promise. In other words: We give you Quality, Integrity, Kapacity.


Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job