BEC

KARRIERE TIL DINE AMBITIONER
Sammen håndterer vi 5,3 mio. bankkonti

Finans-it-branchen er under stor udvikling. Nye teknologiske muligheder og begrænsninger viser sig med fx mobile enheder, cloud-løsninger, Bitcoin, Blockchain og robotteknologier. Derfor er BEC i vækst med store projekter, der sætter og løfter barren for bankernes it-løsninger til fremtiden. Og du kan være med til at gøre en forskel for 2 millioner bankkunder, når du udvikler it-løsninger hos BEC, der gør hverdagens økonomi nemmere.

Du får:

  • Udfordrende opgaver på store projekter
  • Ansvar og indflydelse fra første dag
  • Indsigt i finansverdenen
  • Skræddersyet udvikling efter dine ambitioner

Vi er en projektorienteret virksomhed på en agil rejse. Det giver dig mulighed for at arbejde i små selvstyrende teams med specialister fra hele organisationen.

Er du vores nye...
Vil du have fingrene på koden og se dine idéer blive til virkelighed? Som it-udvikler koder du din karriere og får adgang til finansverdenens forskellige it-platforme og omkringliggende teknologier.

Tænder du på den store og komplekse verden inden for driftsarkitektur? Som it-arkitekt har du fokus på strukturer og modeller for udvikling, der skal holde i mange år.

Er der en spirende it-analytiker i dig? Som bindeled mellem vores kunder og it-udviklingen løfter du hele processen fra forståelse af behov til udviklingen af de digitale løsninger.

Eller vil du som projektleder eller Scrum Master holde styr på, hvordan projekterne udfolder sig? Vi er stolte af vores Agile Leadership, der skræddersyr og træner din faglige og personlige udvikling, så du er klædt på som teknisk projektleder og Scrum Master.

Vi vil udfordres af dig
Som BEC’er får du succes med analytiske evner, ambitioner, mod, energi og glæden ved at sætte dit fag og din viden i spil. Vi værdsætter nemlig tværfagligt samarbejde, hvor man kan udfordre og anerkende hinanden.

Kig med på Linkedin
Se jobopslag, graduate-programmer og meget mere på vores Linkedin Career Page.BEC - hurtigt overblik


BEC
BEC
700+ BEC'ere arbejder agilt sammen om komplekse teknologier til både lokale og landsdækkende banker. Vores it-løsninger dækker bredt og spænder fra digital selvbetjening som Mobilbank og Netbank til specialiserede it-løsninger til fx kreditstyring og investering.

Placering
Havsteensvej 4
4000 Roskilde
Logo: BEC
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


LinkedIn

Følg vores aktiviteter på LinkedIn.


Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

www.bec.dk


BEC i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.