KCC - KBH Commerce & Culture

KBH – Commerce & Culture (KCC i daglig tale) er handelsstandsforeningen i Indre By, med over 45 års erfaring. Vores medlemmer tæller detailhandlere, stormagasiner, hoteller, kulturinstitutioner, restaurationer og caféer, liberale erhverv som advokater, ejendomsudviklere og –ejere og mange flere. Kort sagt, alle typer af erhverv i Indre By. Vi arbejder for at fremme betingelserne for at drive forretning i Indre By og er vores medlemmers talerør overfor blandt andet politikere.

For at have fingeren på pulsen for vores medlemmer bor vi også centralt i København K.

Derudover har vi også anpartsselskabet Copenhagen Christmas som er ansvarlig for juleudsmykningerne i Indre By og som driver platformen Copenhagen Christmas. Du kan læse mere om KCC og Copenhagen Christmas på kcc.dk.




KCC - KBH Commerce & Culture

Nørregade 28D, 1, 1165 København K

KBH – Commerce & Culture (KCC i daglig tale) er handelsstandsforeningen i Indre By, med over 45 års erfaring. Vores medlemmer tæller detailhandlere, stormagasiner, hoteller, kulturinstitutioner, restaurationer og caféer, liberale erhverv som advokater, ejendomsudviklere og –ejere og mange flere.

Arbejdspladsen har lige nu 2 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 1 færdiguddannede samt 2 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Følg og udforsk