International Graduate i Digital hos Lidl

Mick startede som International Graduate i Digital i august 2019 og er i fase 2 af graduateforløbet.

Mick
International Graduate i Digital

Mick, International Graduate i Digital, i fase 2 af graduateforløbet

Jeg startede som International Graduate i Digital i august 2019. Jeg er uddannet sergent i forsvaret og derudover har jeg en professionsbachelor i Business Development, Innovation og Iværksætteri og en kandidatgrad i IT.

Som person sætter jeg pris på at forbinde det praktiske håndværk med det teoretiske fundament, hvilket gør, at jeg har behov for at afprøve teorierne i praksis. Dét kombineret med min interesse for digitaliseringens muligheder og detailbranchens behov for udvikling gjorde, at jeg søgte en graduatestilling til Digital hos Lidl.

Stejl læringskurve

Som Graduate i Lidl skal du lære at beherske mange færdigheder inden for en relativ kort tidshorisont. Det er derfor vigtigt, at du som Graduate er meget omstillingsparat. I praksis kan det f.eks. betyde, at den viden og de færdigheder du tilegnede dig for to uger siden, ikke nødvendigvis er nok til at løse den konkrete opgave i dag. For at komme i mål med dagens opgaver kræver det en konstant søgen efter udvikling.

Graduateforløbet er opbygget således, at dine kompetencer bliver udvidet kontinuerligt, i takt med at du også får større ansvar. Der er en plan for, hvad du skal gennemgå, og hvilket niveau du skal opnå. Konceptet er løbende blevet udviklet på baggrund af erfaringer fra tidligere Graduates i Lidl.

Dét finder jeg særdeles brugbart, da jeg har mulighed for sparring med kollegaer, som har været igennem processen. Det giver stabilitet i en hektisk hverdag, at jeg kan forholde mig til og pejle efter en fast ramme, så jeg ved, hvad der skal læres indenfor en bestemt tidsperiode.

Det betyder også, at der en meget stejl læringskurve – og det er vigtigt, at du er frisk på at gribe de muligheder, som opstår undervejs i forløbet. 

Et unikt netværk

Som en del af fase 2 i gradauteforløbet er jeg i oplæring som butikschef. I den forbindelse har jeg fået ansvaret for nogle konkrete driftsmæssige opgaver og det betyder, at den nuværende butikschef kan allokere tid til at udføre andre opgaver. For mig betyder det, at jeg har været med til at gøre en forskel for butikken.

Jeg har dog også lært, at det er vigtigt at være ydmyg, for jeg har stadig brug for sparring fra de mange kvalificerede medarbejdere ude i butikkerne, som knokler og løber stærkt hver dag. Men i bund og grund oplever jeg, at de stoler på, at det jeg gør, er godt nok – og det er motiverende. Så i bund og grund føler jeg, at jeg bidrager til fællesskabet og lykkes i Lidl, samtidigt med at jeg får opbygget et unikt netværk.

Læs mere om graduateforløbet hos Lidl her

Bio

Mick er uddannet sergent i forsvaret og har derudover en professionsbachelor i Business Development, Innovation og Iværksætteri samt en kandidatgrad i IT.


Flere talentprofiler


graduate it developer software

Lidl Danmark - hurtigt overblik


Lidl Danmark
Lidl Danmark
Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Placering
Profilvej 9
6000 Kolding
Logo: Lidl Danmark
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


Facebook feed

Karrieresider

Læs mere om os på vores karrieresider:
https://karriere.lidl.dk/

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.