Studentermedhjælper hos Lidl

Start din karriere under studierne i Danmarks mest ambitiøse dagligvarekæde. Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og hvis du drømmer om at tage ansvar og skabe resultater.

Charlotte
Studentermedhjælper

Vi er en ambitiøs, international virksomhed, der leverer vækst og overskud - og vi gør det blandt andet takket være talenter som dig.

Du kan starte din karriere i Lidl, allerede mens du studerer. Vi søger løbende studentermedhjælpere til administrative stillinger på vores hovedkontor.

Charlotte, Junior Project Manager

Skal vi få det til at lykkes sammen?

Leder du efter et studiejob, hvor du får masser af ansvar fra dag ét, og hvor du kan skrive en masse fede projekter og opgaver på CV’et?

Og er du blevet en Lidl smule mere nysgerrig på, hvad det vil sige at være studentermedhjælper hos Lidl?

Så læs med her!

Mød Charlotte, Junior Project Manager i HR Development & Engagement, der startede som studentermedhjælper.
”Jeg startede i Lidl i april 2018, hvor jeg arbejdede som studentermedhjælper i HR ved siden af mit studie. Derudover fik jeg også muligheden for at være praktikant i afdelingen og sidenhen har jeg landet mit første fuldtidsjob i vores HR-afdeling”

Som studentermedhjælper bliver du en fast del af teamet, på lige fod med dine kollegaer. Du skal være klar på at tage ansvar og gribe de mange spændende projekter og opgaver, som der er i afdelingen.

”Det har overrasket mig, hvor meget ansvar og hvor mange muligheder, man får som medarbejder i Lidl. Allerede som praktikant blev jeg key user på et større projekt, hvor jeg sammen med en kollega var tre dage på kursus i Tyskland. Det synes jeg virkelig indikerer, at man som virksomhed har tiltro til, at studerende også kan have et stort ansvar og være en hjælpsom ressource i afdelingen”

Om muligheden for udvikling og progression som studentermedhjælper, siger Charlotte:
”Jeg har både i min tid som studentermedhjælper og praktikant haft mulighed for at komme på forskellige kurser og uddannelser, som har været med til at udvikle mig både personligt og fagligt. Det har virkelig givet mig en masse brugbare redskaber, så jeg kan lykkes i mit daglige arbejde”

Se vores ledige stundentermedhjælperstillinger på karriere.lidl.dk

Eller tilmeld dig vores Talent Pool – så modtager du en besked, når vi har en ledig stilling klar, der matcher dine kompetencer.

Bio

Charlotte startede i Lidl i april 2018 som studentermedhjælper i HR. Siden er hun fortsat som praktikant og har nu landet sit fuldtidsjob i HR-afdelingen.

Jobtype

Flere talentprofiler


studerende junior project manager studiejob studentermedhjælper

Lidl Danmark - hurtigt overblik


Lidl Danmark
Lidl Danmark
Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Placering
Profilvej 9
6000 Kolding
Logo: Lidl Danmark
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


Facebook feed

Karrieresider

Læs mere om os på vores karrieresider:
https://karriere.lidl.dk/

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.