International Graduate i Procurement hos Lidl

Rasmus startede som Graduate i Lidl i august 2021 efter at have færdiggjort en cand.merc. i B2B Marketing & Purchasing på Aarhus BSS.

Rasmus
International Graduate i Procurement

Mød Rasmus, International Graduate i Procurement

I august 2021 startede jeg som Graduate i Lidl efter at have færdiggjort en cand.merc. i B2B Marketing & Purchasing på Aarhus BSS. Jeg er lige nu i anden fase af forløbet, efter at have været den første måned på hovedkontoret i afdelingen for Procurement. Her indgik jeg i den daglige drift og arbejdede på projekterne på lige fod med mine kollegaer.

Virkelighedsbillede af Lidl

Som Graduate får du blandt andet en unik mulighed for at se og opleve hverdagen for vores kollegaer i butikkerne med dine egne øjne. Dette giver et virkelighedsbillede af virksomheden - fra butiksniveau til ledelsesniveau - hvor man kan tage erfaringerne direkte med i værktøjskassen. Denne viden gav mig mulighed for at se, hvordan beslutningerne på hovedkontoret har direkte indvirkning på de enkelte butikker.

Højt tempo og en stejl læringskurve

Der forvenes, at man kan navigere og trives i en omskiftelig hverdag. Rotationerne giver mig mulighed for at suge så meget viden og erfaring til mig som muligt - som jeg kan bruge i mit senere job. Det høje tempo og den stejle læringskurve passer perfekt til den person jeg er - jeg befinder mig godt i et miljø, hvor jeg bliver udfordret og kan udvikle mig personligt såvel som professionelt.

Lidls DNA bygger på sammenhold

Jeg oplever, at i Lidl er der højt til loftet. Vi har alle har mulighed for at byde ind med vores ideer, hvilket gør at vi konstant udvikler os og at vores ressourcer bruges bedst muligt. Ligeledes synes jeg, at sammenholdet er en vigtig del af Lidls DNA, da det kollegiale vægtes højt i virksomheden. Lidls og mine egne ambitioner stemmer godt overens, hvorfor det har været et perfekt match for mig!

Bio

Christian har færdiggjort en cand.merc. i B2B Marketing & Purchasing på Aarhus BSS i august 2021.


Flere talentprofiler


graduate procurement ledelse

Lidl Danmark - hurtigt overblik


Lidl Danmark
Lidl Danmark
Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.

Placering
Profilvej 9
6000 Kolding
Logo: Lidl Danmark
Efterspørgsel efter nye talenter

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt og hvor mange nye talenter søger vi efter?


Uopfordrede ansøgninger

Vi accepterer uopfordrede ansøgninger


Facebook feed

Karrieresider

Læs mere om os på vores karrieresider:
https://karriere.lidl.dk/

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.