Teknologisk InstitutTeknologisk Institut – en drivkraft for innovationen
I samarbejde med dansk erhvervsliv omsætter vi teknologier og viden til løsninger, der skaber værdi for erhvervsliv og samfund. Teknologisk Institut er en helt central drivkraft for innovationen og teknologianvendelsen i Danmark. Vi har teknologisk ekspertise, den nyeste viden og ’state of the art’ udstyr, der styrker danske virksomheder og sikrer en høj innovationsevne.

Viden der virker
Vi er mere end 1000 medarbejdere med et væld af kompetencer og en stærk faglighed. Med laboratorier og udstyr i verdensklasse udvikler vi banebrydende teknologier, metoder, produkter og viden, der virker i praksis.

Faglig stolthed og samarbejde
Vores integritet, faglige stolthed og evnen til at samarbejde kendetegner os som Institut. Som medarbejder skaber du fremtidens innovative løsninger i et tæt samarbejde med virksomheder og universiteter nationalt og internationalt.

Frihed til at gøre en synlig forskel Hos os kan du gøre karriere som leder, projektleder, konsulent eller specialist. Når du kan noget særligt og skaber værdi for vores kunder, så vil du opleve frihed til selv at præge indholdet i dit arbejdsliv og retningen i din karriere. På Teknologisk Institut gør du en synlig forskel.

Teknologisk Institut har faciliteter i Taastrup, Aarhus, Odense og Sdr. Stenderup samt nationale og internationale datterselskaber.

Læs mere om os og se vores ledige job på www.teknologisk.dk/job. Du kan også følge os på Linkedin og få et indblik i nogle af vores aktiviteter.Company profile


Billede
 

Our company

Teknologisk Institut er en helt central drivkraft for innovationen og teknologianvendelsen i Danmark. Vi har teknologisk ekspertise, den nyeste viden og ’state of the art’ udstyr, der styrker danske virksomheder og sikrer en høj innovationsevne.

Read company profile


Answers from HR-manager


Billede
 

Hvordan bruger I tests i forbindelse med samtalen?

Nogle gange gør vi, men ofte vil det være i form af en arbejdsrelateret opgave. Der findes mange test på markedet, som baserer sig på resultatet af selvvurdering og tager udgangspunkt i noget meget generisk. Test kan derfor aldrig stå alene. Ud over dokumentationen i form af eksamensbeviser, erhvervserfaring og referencer, så lægger vi vægt på samtalen og på at få stillet de spørgsmål, der har betydning for det pågældende job. I et innovativt miljø som vores er det nogle gange den kandidat, der måske ville have nogle store udsving i en standardtest, som alligevel viser sig at være den bedste til jobbet.

Read more questions & answers


Company social media

YouTube


 

Address & links

Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup
7220 2000