NIRAS A/SVi gør visioner til virkelighed
I NIRAS sætter vi en ære i at gøre vores kunders visioner til virkelighed. Derfor er lysten til det tværfaglige, til at udfordre egne evner, opfattelser og begrænsninger en vigtig del af vores måde at arbejde på.

Som medarbejder i NIRAS får du 1500 kolleger med et væld af kompetencer inden for de traditionelle ingeniørdiscipliner samt fra andre uddannelser som fx natur, geologi, samfund og økonomi. Vi tror på, at de bedste løsninger kommer ved at mixe fagligheder og kompetencer.

Kort vej fra ord til handling
Du bliver en del af en projektorienteret organisation med en stærk kultur og integrerede værdier. Det giver dig mulighed for initiativ, udfoldelse og ansvar, samtidig med at det stiller krav til dig. Har du lysten og evnerne til at finde løsningen på morgendagens udfordringer, vil du opleve, at der er kort vej fra ord til handling. Du er med til at gøre en forskel.

Din karriere – dit valg - dine muligheder
I NIRAS får du mange muligheder for løbende at opgradere dine kompetencer og udvikle dig i den retning, du drømmer om. Det gælder i dit daglige arbejde med udfordrende projekter, i samarbejdet med kolleger og kunder og gennem interne og eksterne kurser eller uddannelse.

I NIRAS er det dig, der definerer din karriere. Det betyder ikke, at du er alene om det. Vi vil meget gerne støtte dig i at nå dine karrieremål og -drømme. Men vi forventer, at du er indstillet på at udvikle dig ved at deltage aktivt i forandringer og tage ansvar for din egen læring – uanset om du vil afprøve dine ambitioner som specialist, projektleder eller leder.

Stærke netværk – både i og udenfor arbejdstiden
I NIRAS har vi et stærkt fagligt miljø. Det betyder, at du vil møde kolleger med spidskompetence inden for netop deres felt og med stor lyst til at udveksle viden gennem projektarbejde og i vores faglige netværk. Du vil også møde kolleger, som har en særlig interesse eller kompetence, som dyrkes i fritiden. Om det er løb, ølbrygning eller fitness, så kan du altid finde kolleger, som gerne vil dele deres interesse med dig. Du bliver også hurtigt en del af vores aktive unge-netværk.

Vær med til at gøre en god arbejdsplads endnu bedre! Se de ledige stillinger på niras.dk/jobCompany profile


Billede
 

Our company

NIRAS yder uvildig rådgivning inden for byggeri og industri, miljø, energi, infrastruktur, forsyning, GIS - geodata og automation, analyse og planlægning samt udviklingsbistand. Selv om vi overvejende er en ingeniørbaseret rådgivervirksomhed, har vi mange medarbejdere med en anden akademisk baggrund.

Read company profile


Answers from HR-manager


Billede
 

Hvad kan man som ny medarbejder selv gøre for at få en god start i jeres virksomhed?

Når du starter i NIRAS bliver du selvfølgelig hjulpet godt på vej af både din leder, dine kollegaer og din kontaktkollega. Der er en velkomst i afdelingen og der er lagt et program, der sørger for, at du møder de vigtige kollegaer, at du får relevant information og at du lærer de forskellige systemer m.m. at kende. Alt sammen for at sikre, at du får en så god start som muligt. <br /><br />Du kan selv være åben, nysgerrig, opsøgende og spørge, hvis du er i tvivl. Udover at komme i gang med reelle arbejdsopgaver, så du hurtigt føler dig involveret i arbejdet og fællesskabet sammen med kollegaerne, er det vigtigt i de første uger at lære virksomheden og afdelingen godt at kende. Så vær opsøgende overfor, hvordan virksomheden er organiseret, faglighederne, hvem er hvem, kulturen, faglige netværk, personaleforeningen m.m. Det hjælper dig til hurtigt at føle dig hjemme, og når du får mere travlt, så har du den nødvendige viden og overblik til at navigere.

Read more questions & answers


Company social media

YouTube


 

Address & links

NIRAS A/S
Sortemosevej 19
3450 Allerød
4810 4200