Kammeradvokaten

Har du blik for det store perspektiv?
Vi er altid på udkig efter dygtige, forretningsorienterede jurister, der ikke blot har styr på juraen, men som også forstår at se sagerne i et større perspektiv, og hjælpe kunderne med at realisere deres fulde potentiale.

Som fuldmægtig hos os får du ansvar allerede fra den første dag. Du kommer til at arbejde med både store og små sager og inden for forskellige retsområder.

Vi rådgiver inden for stort set alle juridiske områder, så hvad enten du interesserer dig for insolvens, M&A, udbud, digitalisering, skat, retssagsførelse - eller noget helt syvende - har vi udfordringer til dig. Kort sagt giver vi dig en af landets bedste uddannelser og et godt udgangspunkt for din videre karriere som advokat eller rådgiver.

Fokus på din udvikling
Vi har målrettet fokus på karriere- og kompetenceudvikling. Vi har for længst erkendt, at alle vores medarbejdere er talenter, og det er vores ambition at finde den enkeltes talent og udfolde det talent.

At være en dygtig advokat eller rådgiver kræver andet og mere end juridiske kompetencer. Derfor indeholder vores Karriereakademi kompetenceudvikling inden for både faglige, personlige, forretnings- og ledelsesmæssige kompetencer. Vi kalder det en helhedsorienteret kompetencemodel.

Jura- eller erhvervsjurastuderende?
Vi har over 30 studerende ansat, der dagligt hjælper vores advokater og fuldmægtige med selvstændig juridisk opgaveløsning. Vi ansætter både jura- og erhvervsjurastuderende.

Vi vil gerne have studerende fra hele landet og har særligt fleksible pendlerordninger for studerende fra Odense, Aarhus og Aalborg.

Derudover holder vi året igennem sommerskole, talentprogram, eksamensworkshop og KammerCafé, hvor du har mulighed for på forskellige måder at få indblik i arbejdsdagen på et advokatkontor.

Om os
Godt 450 medarbejdere gør os til et af landets største, private advokathuse med stor erfaring inden for både det offentlige og den private sektor.

Vi ser det som vores opgave at forstå kundernes virkelighed, perspektivere den i forhold til regler og samfund og realisere potentialer på den mest originale og ordentlige måde.

Vi har en stærk kultur med et inspirerende tværfagligt miljø, dygtige kolleger og stort engagement.

Vi er samtidig en uformel og dynamisk arbejdsplads med plads til selvstændigt ansvar. Det er et ungt kontor med et stort antal unge partnere, advokater og fuldmægtige, hvor man hjælper hinanden og løfter i flok.

Vi har en attraktiv bonusordning samt gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring. Vi har fokus på sundhed og tilbyder sunde måltider til både frokost- og aftensmad, fysioterapeut og aktive personaleforeninger.

www.kammeradvokaten.dk/karriere kan du se, hvad vi kan tilbyde, hvis du deler vores entusiasme for jura.Karrierekalender

  • KammerCafé: 24.02.2017
    Vester Farimagsgade 23, 1606 København V
  • Jurafabrikkens Karrieredag: 02.03.2017 / Aalborg Universitet
  • Juridisk Karrieredag: 21.03.2017 / Syddansk Universitet
  • JD Karrieredag: 05.04.2017 / Københavns UniversitetKammeradvokaten at a glance

Powered by KarriereVejviser.dk


Card image cap
About us
Vi er et privat advokatfirma og skræddersyer løsninger til vores kunder inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og faciliterer juridiske processer fra start til slut.

Geography
/Advokatfirmaet Poul Schmith, Vester Farimagsgade 23
1606 København V
Vi har også kontor i Aarhus:
Åboulevarden 49, 1.
8000 Aarhus C
Industry

Law & Accounting

Blog

Read more about is on our blog / career pages:
http://kammeradvokaten.dk/nyheder/

Blog

Read more about is on our blog / career pages:
http://kammeradvokaten.dk/karriere/

Web pages

Get more info about our company at our own pages:
www.kammeradvokaten.dk

Google Search

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.