KammeradvokatenHar du blik for det store perspektiv?
Vi er altid på udkig efter dygtige, forretningsorienterede jurister, der ikke blot har styr på juraen, men som også forstår at se sagerne i et større perspektiv, og hjælpe kunderne med at realisere deres fulde potentiale.

Som fuldmægtig hos os får du ansvar allerede fra den første dag. Du kommer til at arbejde med både store og små sager og inden for forskellige retsområder.

Vi rådgiver inden for stort set alle juridiske områder, så hvad enten du interesserer dig for insolvens, M&A, udbud, digitalisering, skat, retssagsførelse - eller noget helt syvende - har vi udfordringer til dig. Kort sagt giver vi dig en af landets bedste uddannelser og et godt udgangspunkt for din videre karriere som advokat eller rådgiver.

Fokus på din udvikling
Vi har målrettet fokus på karriere- og kompetenceudvikling. Vi har for længst erkendt, at alle vores medarbejdere er talenter, og det er vores ambition at finde den enkeltes talent og udfolde det talent.

At være en dygtig advokat eller rådgiver kræver andet og mere end juridiske kompetencer. Derfor indeholder vores Karriereakademi kompetenceudvikling inden for både faglige, personlige, forretnings- og ledelsesmæssige kompetencer. Vi kalder det en helhedsorienteret kompetencemodel.

Jura- eller erhvervsjurastuderende?
Vi har over 30 studerende ansat, der dagligt hjælper vores advokater og fuldmægtige med selvstændig juridisk opgaveløsning. Vi ansætter både jura- og erhvervsjurastuderende.

Vi vil gerne have studerende fra hele landet og har særligt fleksible pendlerordninger for studerende fra Odense, Aarhus og Aalborg.

Derudover holder vi året igennem sommerskole, talentprogram, eksamensworkshop og KammerCafé, hvor du har mulighed for på forskellige måder at få indblik i arbejdsdagen på et advokatkontor.

Om os
Godt 450 medarbejdere gør os til et af landets største, private advokathuse med stor erfaring inden for både det offentlige og den private sektor.

Vi ser det som vores opgave at forstå kundernes virkelighed, perspektivere den i forhold til regler og samfund og realisere potentialer på den mest originale og ordentlige måde.

Vi har en stærk kultur med et inspirerende tværfagligt miljø, dygtige kolleger og stort engagement.

Vi er samtidig en uformel og dynamisk arbejdsplads med plads til selvstændigt ansvar. Det er et ungt kontor med et stort antal unge partnere, advokater og fuldmægtige, hvor man hjælper hinanden og løfter i flok.

Vi har en attraktiv bonusordning samt gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring. Vi har fokus på sundhed og tilbyder sunde måltider til både frokost- og aftensmad, fysioterapeut og aktive personaleforeninger.

www.kammeradvokaten.dk/karriere kan du se, hvad vi kan tilbyde, hvis du deler vores entusiasme for jura.Karrierekalender

  • KammerCafé: 24.02.2017
    Vester Farimagsgade 23, 1606 København V
  • Jurafabrikkens Karrieredag: 02.03.2017 / Aalborg Universitet
  • Juridisk Karrieredag: 21.03.2017 / Syddansk Universitet
  • JD Karrieredag: 05.04.2017 / Københavns UniversitetCompany profile


Billede
 

Our company

Vi er et privat advokatfirma og skræddersyer løsninger til vores kunder inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og faciliterer juridiske processer fra start til slut.

Read company profile


Answers from HR-manager


Billede
 

Hvad lægger I særligt mærke til i uopfordrede ansøgninger?

Vi lægger vægt på, at ansøgeren har sat sig ind i vores virksomhed og har gjort sig tanker om, hvor i organisationen, de søger til. Det kan både være til en specifik afdeling eller ved at skrive, hvilke faglige områder der har interesse.

Read more questions & answers


Company social media


Address & links

Kammeradvokaten
/Advokatfirmaet Poul Schmith, Vester Farimagsgade 23
1606 København V
3315 2010