Konkurrence- og ForbrugerstyrelsenEr du ambitiøs, skarp og målrettet?

Er du ambitiøs, skarp og målrettet?
Så vil du trives i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Opgaverne er udfordrende og meningsfyldte. Du får ansvar for at løse dine egne sager og frihed til at planlægge hvornår og hvordan. Til gengæld regner vi med, at du er engageret og leverer stærke, faglige resultater.

Arbejdsmiljø
Arbejdet foregår i et højt tempo med en stor grad af selvstændighed og initiativ. Kommunikationen er ligefrem og åben, og hverdagen er præget af humor og en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer.

Vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Med et arbejde i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen får du en stor faglig viden og en bred kontaktflade.

Arbejdsopgaver
Du får mulighed for at bruge dine juridiske, økonomiske eller analytiske kompetencer og prøve kræfter med blandt andet projektledelse, internationale opgaver og forhandling på højt niveau i samarbejde med dygtige kolleger.

Vi er en kompleks organisation med mange forskellige fagområder. Det skaber dynamik, tværfaglighed og mulighed for, at du kan prøve dig selv af i forskellige job.

  • Vi skaber blandt andet klare, gennemsigtige regler for forbrugerne, informerer om forbrugerspørgsmål og huser Forbruger Europa, der hjælper forbrugerne med klagesager i EU-lande.
  • Vores opgaver omfatter også at analysere betingelserne for konkurrence på forskellige markeder. Vi udarbejder sagsoplæg om overtrædelse af konkurrenceloven, afslører karteller og bedømmer, om fusioner kan godkendes.
  • Vi fremmer konkurrencen om offentlige opgaver. Vi udarbejder analyser af, hvordan konkurrencen kan fremmes og vejleder både offentlige myndigheder og virksomheder om reglerne.
  • Styrelsen har til opgave at sikre et effektivt marked i vandsektoren. Vi bidrager ved at fastsætte prislofter, udarbejde økonomiske modeller, behandle klagesager og føre opsyn med kommunernes vandregnskaber.


Company profile


Billede
 

Our company

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en uafhængig konkurrencemyndighed. Vi arbejder for velfungerende markeder.

Read company profile


Answers from HR-manager


Billede
 

Hvordan bruger I tests i forbindelse med samtalen?

Vi bruger personlighedsanalyser i forbindelse med 2. samtaler. Det giver et godt indblik i kandidatens måde at agere på og er et godt dialogværktøj.

Read more questions & answers


Companys talent profiles


Billede
 

Fuldmægtig i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for markedsanalyser og økonomi

Center for Markedsanalyser og Økonomi er et meget tværfagligt kontor i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen

Read article

Billede
 

Fuldmægtig i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for service, IT, finans og betalingstjenester

Maria Rossmann har arbejdet i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen i 4 år.

Read article


Company social media

Twitter


 

Address & links

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
4171 5000