Profil #20345

Jeg vil karakterisere mig selv som værende energisk og god til at skabe kontakt med andre mennesker, både med henblik på teamwork, men også på det personlige plan. Jeg er åben for at lære nye arbejdsområder og er i øvrigt god til at sætte mig ind i nye områder. Jeg er både tillidsfuld og ansvarsbevidst i min måde at gribe hverdagen an

Opdateret 07. maj 2019
Min uddannelse
2005 - 2010

Anden lang videregående udd.

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelse
2008 - 2010 Cand. Jur., The University of Southern Denmark
Valgfag indenfor strafferetlige områder, regnskabsanalyse og funktionærret. Størstedelen af valgfagene blev afsluttet med selvstændigt udarbejdede projekter. Regnskabsanalyse blev afsluttet med 3 delopgaver udarbejdet i grupper.
Speciale: Jeg har valgt at skrive mit speciale indenfor faget strafferet. Mit specialeemne handlede om ”Ungdomssanktionen”, hvor jeg analyserede kriterierne for anvendelse af ungdomssanktionen i teori og praksis.

Udbytte: Gennem hele arbejdsfasen fik jeg indblik i mange problemstillinger angående børn og unge. Mulighed for at vurdere problemstillingerne fra begge sider. Endvidere var der tale om et kæmpe ansvar, som i høj grad krævede planlægning, struktur og overskuelighed.


2005 - 2008 BA. Jur., The University of Southern Denmark
Valgfag indenfor domsanalyse, arbejdsret og juridisk metode. Ligeledes fag indenfor forfatningsret, forvaltningsret, EU-ret og folkeret.

Udbytte: Større analytisk tilgang til mine arbejdsopgaver bl.a. ved hjælp af selvstændigt udarbejdede projekter.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2005 - juni 2010
Min erhvervserfaring
2011 - nu

Cand.jur

Guldborgsund Kommune

Erhvervserfaring
August 2014– ? Jurist hos Guldborgsund Kommune, Juridisk Afdeling
Som følge af organisationsændringer i Guldborgsund Kommune, har jeg siden august 2014 været ansat i Juridisk Afdeling. Her har jeg ansvar for social-, ældre- og sundhedsområdet. Jeg har løbende fået udvidet mine ansvarsområder til også at omfatte områder som Borgerservice og helhedsorienteret kontrol (social bedrageri). Min primære opgave er at yde juridisk rådgivning til de respektive afdelinger, herunder de medarbejdere der er ansat under områderne men ligeledes også for topledelsen. Derudover behandler jeg lovgivningsmæssige spørgsmål, herunder større komplekse juridiske opgaver, omsætter ny lovgivning i praksis, udarbejder juridiske arbejdsgange, varetager kontakten til forskellige interessenter, holder øje med ny praksis mv. Lovgivningsmæssigt beskæftiger jeg mig hovedsageligt med serviceloven. Retssikkerhedsloven, offentlighedsloven, forvaltningsloven, persondata-loven, sundhedsloven, værgemålsloven er eksempler på andre lovområder, som jeg ligeledes arbejder med til daglig.

I forhold til social- og ældreområdet har jeg ansvaret for området vedrørende magtanvendelse, herunder at behandle indberetninger samt ansøgninger på magtanvendelsesområdet. Derudover har jeg fået delegeret kompetence til at være myndighedsperson for værgemåls-ansøgninger, hvilket til tider medfører møde i retten.

I forbindelse med min stilling som jurist i Guldborgsund Kommune, har jeg desuden fået erfaring med at undervise omkring juridiske emner. Jeg er med i et projekt, “I den gode sags tjeneste”, hvor vi bl.a. er to jurister, der underviser alle sagsbehandlere/socialrådgivere, i hele kommunen, i grundlæggende forvaltningsretlige regler. Der er tale om regler omkring aktindsigt, indhentelse og videregivelse af oplysninger herunder krav om samtykke, inhabilitet, partsrepsæsentation, tavshedspligt mm. Undervis-ningen tager afsæt i konkrete cases, der relaterer sig specifikt til det område, sagsbehandlere/socialrådgivere arbejder med til daglig.


Marts 2011 – Juli 2014 Jurist hos Guldborgsund Kommune, Social og Arbejdsmarked
I marts 2011 blev jeg ansat i Guldborgsund Kommune i en nyoprettet stilling som jurist for social-, ældre- samt sundhedsområdet. Min stilling som jurist bestod i at yde juridisk rådgivning til de respektive afdelinger. Derudover har jeg løst større komplekse juridiske opgaver for såvel sagsbehandlere som chefer og direktører. Jeg har været med i større juridiske projekter, hvor jeg ligeledes har været tovholder.

Jeg har også beskæftiget mig med udbudsområdet, hvor jeg har udarbejdet og gennemført 3 forskellige udbud indenfor ældreområdet, herunder bl.a. udbud indenfor hjælpemiddelområdet.
Arbejdsområde: Jura
Periode: marts 2011 - nu
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
engelsk tyrkisk tysk dansk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Jura
Geografi
Fyn
Kontakt mig!