NIRAS A/SVi gør visioner til virkelighed
I NIRAS sætter vi en ære i at gøre vores kunders visioner til virkelighed. Derfor er lysten til det tværfaglige, til at udfordre egne evner, opfattelser og begrænsninger en vigtig del af vores måde at arbejde på.

Som medarbejder i NIRAS får du 1500 kolleger med et væld af kompetencer inden for de traditionelle ingeniørdiscipliner samt fra andre uddannelser som fx natur, geologi, samfund og økonomi. Vi tror på, at de bedste løsninger kommer ved at mixe fagligheder og kompetencer.

Kort vej fra ord til handling
Du bliver en del af en projektorienteret organisation med en stærk kultur og integrerede værdier. Det giver dig mulighed for initiativ, udfoldelse og ansvar, samtidig med at det stiller krav til dig. Har du lysten og evnerne til at finde løsningen på morgendagens udfordringer, vil du opleve, at der er kort vej fra ord til handling. Du er med til at gøre en forskel.

Din karriere – dit valg - dine muligheder
I NIRAS får du mange muligheder for løbende at opgradere dine kompetencer og udvikle dig i den retning, du drømmer om. Det gælder i dit daglige arbejde med udfordrende projekter, i samarbejdet med kolleger og kunder og gennem interne og eksterne kurser eller uddannelse.

I NIRAS er det dig, der definerer din karriere. Det betyder ikke, at du er alene om det. Vi vil meget gerne støtte dig i at nå dine karrieremål og -drømme. Men vi forventer, at du er indstillet på at udvikle dig ved at deltage aktivt i forandringer og tage ansvar for din egen læring – uanset om du vil afprøve dine ambitioner som specialist, projektleder eller leder.

Stærke netværk – både i og udenfor arbejdstiden
I NIRAS har vi et stærkt fagligt miljø. Det betyder, at du vil møde kolleger med spidskompetence inden for netop deres felt og med stor lyst til at udveksle viden gennem projektarbejde og i vores faglige netværk. Du vil også møde kolleger, som har en særlig interesse eller kompetence, som dyrkes i fritiden. Om det er løb, ølbrygning eller fitness, så kan du altid finde kolleger, som gerne vil dele deres interesse med dig. Du bliver også hurtigt en del af vores aktive unge-netværk.

Vær med til at gøre en god arbejdsplads endnu bedre! Se de ledige stillinger på niras.dk/job
HR-chefens svar


Billede
 

Hvad skal en god ansøgning indeholde, og hvor lang skal den være?

Ansøgningen er argumentet for, at du skal have dette job. Derfor er det vigtigt at vise både din interesse i virksomheden, jobbet/arbejdsopgaverne og at du har de rette kompetencer. <br />Du kan stille dig selv spørgsmålet: Hvad får virksomheden ud af at ansætte mig i dette job? – både på den faglige side i forhold til arbejdsopgaverne og på den personlige side i forhold til samarbejde og relationer. Altså, hvad vil jeg kunne bidrage med? Når du har fundet svarene på spørgsmålene, skriver du det i ansøgningen, og hvis du kan flette et par korte eksempler ind eller nævne nogle bestemte situationer til at underbygge enkelte af dine kompetencer, vil det være rigtig fint. <br />Søger du job langt fra din bopæl eller i den anden ende af landet, kan det være en god idé at skrive, hvad du tænker henholdsvis om transporttiden, og om du har planer om at flytte. <br />Ansøgningen skal helst være 1 side. Er du presset for plads, så kan den fylde 1½ side. Det er bedre, at den fylder 1½ side, hvis alternativet er, at du skriver med en lille skrifttype og uden afsnitsmellemrum for at presse det hele ind på 1 side. Tænk på læseren, det skal være nemt at læse din ansøgning.

Læs flere spørgsmål og svar


Virksomheden på sociale medier

YouTube


 

Adresse og links

NIRAS A/S
Sortemosevej 19
3450 Allerød
4810 4200