Udviklingskonsulent i Region Syddanmark

Som udviklingskonsulent i afdelingen for Regional Udvikling arbejder Tue Avbæk Larsen både med iværksætteri, turisme og fødevarer. De komplekse sager udfordrer ham dagligt, og det faglige fællesskab motiverer ham til at lære mere.

Tue startede som udviklingskonsulent hos Region Syddanmark kort tid efter, at han afbrød sin Ph.d. i organisation og iværksætteri, da han havde et klart ønske om mere praktiske udfordringer og nogle at sparre med. Hos Region Syddanmark fik han den faglige sparring og det kollegiale fællesskab, som han savnede som forsker.

”Jeg kan godt lide at komme ud og møde andre mennesker og arbejde med mange forskellige og ofte korte opgaver. Så jobbet her passede mig helt perfekt,” fortæller Tue.

Spændende og udfordrende arbejdsopgaver
Til trods for Tues store viden om iværksætteri, som han havde tilegnet sig igennem sin forskning, var det en stor udfordring at gå fra forskningsverdenens lange og fordybende hverdag til aktivt at skulle skabe resultater på den kortere bane.

Der gik dog ikke lang tid, før Tue oplevede glæden ved de første succesoplevelser, og i dag føler han, at han aktivt bidrager til arbejdet i afdelingen.

Den erfaring har gjort, at Tue føler sig sikker i sine kompetencer og kan bidrage til løsninger, selvom han ikke er faglig ekspert på området.

Ikke to dage er ens
Når Tue møder ind om morgenen, ved han sjældent helt, hvad dagen byder på. Hans opgaver er meget varierende og spænder over vurderinger af EU-støtte til iværksættere til strategiudvikling inden for turismeområdet i regionen. Denne afveksling passer Tue rigtig godt.

”Hver dag byder på en ny spændende overraskelse,” fortæller Tue.

Lige for tiden bruger Tue meget tid på at udvikle en iværksætterstrategi, der skal tiltrække og udvikle dygtige iværksættere i Region Syddanmark ved at opbygge systemer, der indeholder de bedste menneskelige og vigtigste finansielle ressourcer.

Udvikling, anerkendelse og faglig respekt
Da Tue fik arbejdet, var han en smule nervøs over at skulle starte i en offentlig virksomhed, men den varme modtagelse, de spændende og udfordrende opgaver samt mulighederne for faglig udvikling har givet ham blod på tanden for at udvikle sig i regionen.

”Mine fordomme om støvede opgaver blev bragt til skamme,” fortæller han.

Tue er især glad for den store faglige respekt og anerkendelse, han møder, når han repræsenterer Region Syddanmark for kunderne. Det gør ham stolt over sin arbejdsplads og det arbejde, han laver hver dag.


Tue Avbæk Larsen, Udviklingskonsulent , 32 år
Virksomhedsprofil


Billede
 

Vores virksomhed

Region Syddanmarks hovedopgave er at drive det syddanske sygehusvæsen, psykiatriske og sociale institutioner og skabe vækst og gode rammer for vores borgere og erhvervslivet.

Læs virksomhedsprofilen


Virksomheden på sociale medier

Twitter


 

Adresse og links

Region Syddanmark
Damhaven 12
7100 Vejle
7663 1000