PROSA - Forbundet af It-professionelle

 

PROSA er det eneste fagforbund udelukkende for it-professionelle. Derfor har vi ekspertise i de udfordringer, du som it-professionel møder i din karriere.

 

A-kassen for it-professionelle

PROSA har i samarbejde med Min A-kasse udviklet PROSAs A-kasse, som sikrer en effektiv a-kasse kombineret med nødvendig viden om it-faget og dets udvikling.

Vi dækker dig

Vi deltager i planlægningen af fremtidens uddannelser. Vi sikrer dine interesser overfor arbejdsgiverne bl.a. ved kollektive og individuelle forhandlinger og vore kompetente ressourcer i juridisk medlemsservice.

Stærkt demokratisk

PROSA lægger vægt på demokratiet. Du kan let opnå indflydelse i PROSA, fordi der er kort fra top til bund. Formanden er til valgt hvert andet år. Det forhindrer pamperi.

Gode venner

PROSA en del af den samlede fagbevægelse. Som medlem af FTF får vi støtte og opnår indflydelse bl.a. omkring a-kassespørgsmål, efteruddannelse, arbejdsmiljø og EU-lovgivning.

Partipolitisk uafhængig

Ingen kontingentkroner i PROSA går til politiske partier - de bruges udelukkende til at varetage de it-professionelles interesser.

PROSA har ca. 16.000 medlemmer.PROSA - Forbundet af It-professionelle at a glance


PROSA - Forbundet af It-professionelle
PROSA - Forbundet af It-professionelle
PROSA - Forbundet af It-professionelle er en faglig organisation for et fag med stor betydning for hele samfundet. PROSA er en fagforening, der oplever medlemstilgang og organiserer over 16.000 medlemmer i it-branchen. PROSA varetager medlemmernes faglige, uddannelsesmæssige, økonomiske og sociale interesser på et partipolitisk neutralt grundlag. PROSA har kontorer i København, Odense og Aarhus.

Geography
Overgade 54
5000 Odense
Logo: PROSA - Forbundet af It-professionelle
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


Web pages

Get more info about our company at our own pages:

https://www.prosa.dk/


PROSA - Forbundet af It-professionelle at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.