7.130 talent profiles

Mit speciale er ældre dansk kulturhistorie med særligt fokus på dagligdagen i 1600-tallets Danmark, men mine faglige interesser, erhvervserfaringer og arkivalske kompetencer favner bredt fra almene boligforeninger og dansk fetaost til hollandske indvandrerfamilier og Aalborgs byudvikling i det nittende og tyvende århundrede.

Dansk Historie Europæisk Historie Research Undervisning Projektvejledning Forfattervirksomhed Foredragsvirksomhed Litteratur- og informationssøgning Kulturhistorie Medicinalhistorie  

Updated 26. september 2022
Serviceminded PL med overblik.

Fra 1993 til 2000 var jeg primært i den maritime verden (Skibs-/færgefart og boreplatforme).
Fra 2000 til 2014 arbejdede jeg på Herlev Hospital for RegionH.
Fra 2014 til 2022 arbejdede jeg for Fredensborg Kommune.

Det er ejendomsdrift samt tekniske projekter som har min interesse og hvor min force ligger.

Ejendomsdrift Maskinmester Projektleder Ventilation Varme Køl EL VVS Kloak Regn- og Spildevand Facility Management Brandsikring  

Updated 01. oktober 2022
Alsidig, bred erfaring med produktion, logistik, planlægning, analyse inden for ditto og ledelse. Stærk på IT ikke mindst ERP-systemer og Excell. Jeg har en åben og positiv tilgang til hverdagen og udfordrer mig selv og mine omgivelser i bestræbelserne på at forbedre processer, relationer og arbejdsopgaver, store som små, til gavn for kunder

Analytisk vedholdende forandringsparat humoristisk helhedstænkende målrettet resultatorienteret  

Updated 03. oktober 2022
Proactive and well-spoken Marketing and Events Coordinator with over 6 years experience. Skilled in all aspects of events coordination. As well as a passionate Certified Teacher Assistant practiced in supporting teacher and classroom activities for children under 6. Positive team player with excellent communication skills and a willingness to learn

Marketing Asistant Events Coordinator Teacher Assistant Adaptable Motivated Team Player Hard Working Proactive Organized Communicative  

Updated 23. september 2022
jeg er en struktureret og pålidelig medarbejder, og jeg går altid efter at dygtiggøre mig indenfor mit givne fælt. Jeg møder altid som aftalt, og værdsætter hurtig og præcis kommunikation meget højt når det kommer til gruppe arbejde.

Pålidelig Punktlig Struktureret Konsekvent Organiseret Forstående Konkurrencedygtige Problemløsende Innovativ Lærenem  

Updated 04. oktober 2022
Jeg er en glad, udadvendt og nysgerrig type, der ikke er bange for at stille kritiske spørgsmål. Jeg har både erfaring med at arbejde med en problemstilling selvstændigt samt i teams. Derfor ved jeg også, hvad dette kan indebære i form af struktur og forskellige tilgange til ens medmennesker.

kvantitativ forskning kritisk tænkning samarbejde i teams struktureret selvstændig arbejde  

Updated 03. oktober 2022
Med min kandidatuddannelse indenfor Sundhedsteknologi vil jeg kunne fungere som bindeled mellem klinikere og udviklere, da jeg både har kendskab til klinisk praksis, samt en teknisk forståelse for sundhedsteknologier. Ønskes en ansvarsbevidst og loyal medarbejder, som værdsætter at udføre opgaver systematisk og analytisk, er jeg den rette per

Konsulent Sundhed Teknologi Digitalisering Kvalitet Udvikling Projektledelse IT  

Updated 29. september 2022
International B2B experience in sales and distribution management. Distinct exposure in Asia and Nordic markets. Hands-on experience through front line management, covering market strategy, segment sales, and a strong focus to develop new relationships and people.
In short, competencies combining Sales, Technology and Leading teams.

BSc Elec. Engineering international commercial track record high tech building sector 20 years leadership experience product marketing  

Updated 19. september 2022
|Kemiingeniør| Miljøingeniør| Produktionsingeniør|

Dedikeret og selvmotiverende ingeniør med erhvervserfaring. Trives
i hektiske og krævende miljøer. Bekendt med procesteknik, kemiske
enhedsoperationer og spildevandsanlæg. Hurtig opfattende, kreativ og
passioneret.

Kemiingeiør Miljøingeniør Produktionsingeniør Teknik Kemi Bioteknik Salg  

Updated 03. oktober 2022
Initiativrig og resultatorienteret Master i Intercultural Marketing fra Copenhagen Business School.
Jeg brænder for at arbejde i et professionelt miljø, hvor kommunikation, marketing, effektivitet og godt humør er en del af hverdagen. Jeg kæmper hårdt for at holde en ekstra høj standart.

Marketing Kommunikation Public Relations Krisekommunikation Kommunikation på sociale medier  

Updated 28. september 2022
en frisk ung og lærenem pige på 23 år, som er klar til hverdags kamp og nye udforinger, som er åbne for mange forskellige arbejdsopgaver i at fra Produktion, Lager, butik eller pasning f.eks. børnehave og ældreplejen.
- Tidligere uddannelser Lagermedarbejder (2018) & Salgsassistent (2021)
- Kørekort B, Truckcertifikat B og har os diverse

Salgsassistent Lagermedarbejder Børnehave Produktion  

Updated 30. september 2022
En international leder med erfaring indenfor Salg, FMCG, Produktudvikling, Projektledelse, F&B, Strategi og Marketing. Sprogkundskaber inden for fem sprog, international erfaring og bred multikulturel forståelse. Jeg har kompetence for at tage et produkt eller ide fra koncept til bundlinjeeffekt. Strategisk, analytisk, udadvendt og nysgerrig.

Strategi Ledelse International Branding Marketing Sprog Salg  

Updated 29. september 2022
Klar til nye, udviklende opgaver med et højt indhold af kommunikation og dialog med mennesker og organisationer i proces. Jeg arbejder struktureret og selvstændigt - dog helst også i samarbejde med et "hold" af andre positive og glade kollegaer. Jeg er generalist i teori og praksis, stærk på sprog, IT og relationer/netværk.

Empatisk Respekfuld Humorisktisk Kommunikerende Analytisk Tydelig Hjælpsom  

Updated 26. september 2022
Nyuddannet Teknoantropolog, men absolut ikke grøn. Med års sygeplejefaglig erfaring i bagagen og en sammensat uddannelse samt specialiseret viden om kroniske smerter, vil min kommende arbejdsgiver opnå adgang til mange kompetencer og min brede erfaringsbase.

Overblik koordinering tværfaglighed formidling struktureret engageret fleksibel modenhed situationsfornemmelse nysgerrighed  

Updated 23. september 2022
Jeg er en Cand.polyt inden for nanobioteknologi med stor interesse inden for biovidenskab. Denne interesse er støttet af mine faglige kompetencer, hvor jeg har specialiseret mig i proteinudvikling. Jeg opsat på at udvide min erfaring inden for bioteknologi og sundhedsvidenskaben, så jeg kan opnå mit fulde potentiale som ingeniør.

cand.polyt ingeniør bioteknologi nanoteknologi protein engineering genteknologi PCR grøn omstilling projektstyring molekylær simuleringer  

Updated 12. september 2022
Engageret studerende søger beskæftigelse. Har erfaring inde for kundeservice og har gennem erfaring tillært en høj grad af professionalisme, hvilket gør at jeg kontinuerligt søger at være den bedste repræsentant for den virksomhed jeg arbejder for.

Jeg kommer med en positiv indstilling, villighed og motivation til at lære nye arbejdsop

#Studerende #Erhvervserfaring #Engageret #Motivation #Ambitiøs #Ejendomshandel  

Updated 21. september 2022
I am a curious, open-minded and organised person. I want to complete my engineering studies with a real-life experience. I know that I want to work in the Energy industry and I want to be part of the upcoming transition. After 3 years of a mainly theoretical education. I would like to have a job experience to help me find the most relevant master.

Fast learner Team player Organized Motivated Ambitious Efficient worker  

Updated 21. september 2022
Jeg er en udviklingsorienteret sociolog med kompetencer inden for viden- og dataindsamling samt strategiske og operative analyser. Med over 10 års ansættelse i staten er jeg velbevandret i politisk styrede organisationer og processer. Jeg er systematisk, struktureret og nysgerrig med en stærk analytisk sans og praktisk indstilling til opgaveløs

Updated 04. oktober 2022
Jeg er en utraditionel cand.jur fra KU, med speciale inden for databeskyttelsesområdet. Jeg motiveres at arbejde i krydsfeltet mellem jura, processer og IT sikkerhed. Jeg har national og international erhvervserfaring, samt nationale og internationale efteruddannelser. Er under ansættelse lige pt.som Nordic DPO for en global virksomhed.

databeskyttelse DPO databeskyttelsesrådgiver Data Protection Officer GDPR  

Updated 20. september 2022
Ambitiøs og selvstændig jyde bosat i Valby med studie på CBS.
Interesse for politik, økonomi og samfund.
Jeg er en åben person med stort gåpåmod. Jeg vægter et et godt arbejdsklima og det sociale højt for at kunne præstere. Jeg bestræber mig derfor på, at bidrage til et godt socialt fællesskab hver dag.

Ambitiøs Målrettet Åbenhed Ansvarsfuld Arbejdsom Social Fleksibel Selvstændig  

Updated 21. september 2022
Jeg brænder for at skabe succesfulde forandringsprocesser med udgangspunkt i en målrettet kommunikation og implementering, der tager højde for organisationens strategi og vision. Jeg motiveres af at skabe udvikling og resultater, der rykker forretningen.
Jeg er båret af samarbejde og sparring som arbejdsform og trives godt i dynamiske miljøer

Forandringsledelse Kommunikation Implementering Projektledelse  

Updated 21. september 2022
I am looking for career opportunities in the field of Strategy and Development Consulting, Security and Sustainability Consulting and Project Management.

Srtategy Consulting Development Sustainability Project Management Project Assistant Analyses Communication Collaboration  

Updated 30. september 2022
Solution oriented professional with over 10 years experience in program, financial and operational management. My interest is to secure a position that will utilize my experience and skills to help the organization achieve its overall objective.

Project Management Finance and Administration Project Assistant Executive Assistant Project Support and Administration  

Updated 20. september 2022
Praktisk anlagt akademiker med kompetencer inden for projektarbejde, koordinering, kvalitativ metode og analyse, kommunikation samt interesse i kulturelt, tværfagligt og borgerinddragende arbejde.

praktisk anlagt serviceminded humanistisk akademiker tålmodig tillidsvækkende  

Updated 02. oktober 2022
Jeg er uddannet Cand.scient i Idræt, hvor jeg har specialiseret mig i sundhedsfremme, motivation og organisationsforandring. Jeg er erfaren i projekt- og teamarbejde og kan løse udfordringer med en kritisk tilgang til viden. Jeg har de sidste to år beskæftiget mig med både psykiatrisk, administrativt, pædagogisk og projektorienteret arbejde.

Projektmedarbejder Konsulent Akademiker Generalist Sundhedsfremme Medarbejdertrivsel Kulturforståelse Psykiatrisk erfaring Pædagogisk erfaring Administrativ erfaring  

Updated 30. august 2022