Profile #45498

Tekststærk grafiker inkl. erfaring med cms og web
Jeg har stor erfaring med den visuelle kommunikation og har været omkring vidt forskellige udarbejdelser til både web og print.
Korrektur og den tekstmæssige formidling falder mig naturligt, gerne i kombination med den visuelle.
Dertil erfaring som webmaster i en række sammenhænge.

Grafiker kommunikation web layout tekst cms korrektur  

Updated 23. juli 2024
My education
2012 - 2014

Cand.it.

Syddansk Universitet (SDU)

I en meget bredt anlagt uddannelse, hvor jeg bl.a. fik god indsigt i organisation, didaktik, programmering og brugerstudier, tog jeg mest med fra de formidlingsmæssige fag. Jeg kan lide at gå bag om praksissen og med teoretisk viden se på, hvorfor en given kommunikation virker eller ikke virker.
Educational area: Sprog, Media & Kommunikation
Period: september 2012 - december 2014
2008 - 2012

Professionsbachelor (PBA)

Cphbusiness - Copenhagen Business Academy

I den første del af min bachelor - Multimediedesigner - var en del af mit fokus på grafisk design, men udnyttede at vi også kom i berøring med programmering, animation, videobehandling, mediesociologi, organisering og projektstyring.
Under den anden del - Web Development - som sammen med Multimediedesigneruddannelsen svarer til en bachelor, fik jeg udvidet min viden om webrelaterede mediers front end-del og koblet det sammen med back end-delen.
Educational area: Sprog, Media & Kommunikation
Period: september 2008 - juni 2012
2012 - 2012

Kurser, efteruddannelse og andet

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

Dette egenbetalte initiativ - Webjournalist - tænkte jeg som en forløber til kandidatuddannelsens formidlingsmæssige fokus og endte næsten med at give mig mere viden om tekstformidlingen i webrelaterede medier, end jeg senere opnåede.
Educational area: Sprog, Media & Kommunikation
Period: marts 2012 - maj 2012
My work experience
2013 - now

Hjemmesideansvarlig, grafiker og sparringspartner (frivillig)

Kristkirkens Sogn

Medlem af Kristkirkens kommunikationsudvalg som hjemmesideansvarlig, grafiker og sparringspartner for kirkens interne og eksterne kommunikation
Work area: Kommunikation, Media & SoMe
Period: september 2013 - now
2013 - now

Webmaster (frivillig)

Bethel, Kolding IM. Webmaster
Work area: Kunst & Kultur
Period: februar 2013 - now
2012 - now

Grafiker/layouter

Lindehøj Kirkes Sogn

Tilknyttet som grafiker for Lindehøj Kirkes interne og eksterne materialer, heriblandt eventfoldere og lejrprogrammer samt løbesedler til div. tilbud
Work area: Kommunikation, Media & SoMe
Period: juli 2012 - now
2012 - now

Grafiker/layouter (frivillig)

ELN

Tilknyttet som en af grafikerne til ELN’s landsdækkende kirkemagasiner
Work area: Kommunikation, Media & SoMe
Period: juli 2012 - now
2010 - now

Designer and Webmaster (frivillig)

Bethania, Herlev IM. Webmaster
Work area: Kunst & Kultur
Period: april 2010 - now
2010 - now

Designer and Layouter (frivillig)

SKIMT. Kvartalsblad
Work area: Kunst & Kultur
Period: januar 2010 - now
2016 - 2024

Tekststærk grafiker

Wellvita

Hos Wellvita, et af Nordens største helsekostvirksomheder med salg af kosttilskud og lægemidler, har jeg haft et bredt ansvar i salg- og kommunikationsafdelingen. Kombinationen af grafiske, tekst- og webmæssige opgaver er et rigtigt godt match med min profil, hvorfor jeg i min ansættelsestid har været omkring følgende områder:

Printannoncer. Opsætning af advertorials (artikellignende helsidesannoncer), herunder udarbejdelse af tekst og grafik. Jævnlig optimering af annoncerne og/eller udarbejdelse af nye. Primært helsidesannoncer, udgivet i mange af de største aviser og magasiner i de skandinaviske lande. Ligeledes ansvar for performance, produktvalg og medievalg i Finland og især Danmark (virksomhedens største marked), herunder kontakt til div. medier.

Nyhedsbreve og sociale medier. Faste ugentlige nyhedsbreve og øvrige til forskellige markedsføringssammenhænge. Sat op fra bunden, først og fremmest med ansvar for grafik og layout - dernæst ansvar for formidling og korrektur - og endelig delvist ansvar for koncept, markedsføringsstrategi, statistik og performance.
I samme forbindelse som udsendelse af nyhedsbrevene også et tilpasset budskab til virksomhedens kanaler på Facebook og Instagram.

Grafisk materiale. Fysiske materialer til kunderne, heriblandt flyers, brochurer, skrabelodder og etiketter. Derudover online-annoncer til Facebook, Instagram, Google samt div. bannere.

Hjemmeside/cms. Udarbejdelse af virksomhedens hjemmeside, herunder produktsider og landingssider, med ansvar for grafik og tekst samt erfaring med html/css og opsætning i cms.

Markedsføring. Ansvar for udvalgte markedsføringsområder - først og fremmest printannoncer og nyhedsbreve. Størst involvering i printannoncernes daglige performance og medfølgende tiltag, herunder produkt- og medievalg samt kontakt til div. medier.
Work area: Kommunikation, Media & SoMe
Period: marts 2016 - juni 2024
2011 - 2016

Designer and text writer

Hos Webtimiser, et lille web- og marketingbureau, har jeg grundet virksomhedens størrelse fået virkelig god erfaring med det meste af det, der rør sig i virksomheden.

Webdesign. Som virksomhedens primære grafiker har jeg stået for at sætte webdesigns op fra bunden efter kundens ønske. Indledningsvis med forskellige designforslag til de ønskede platforme og evt. efterfølgende tilpasning.

Grafisk design. Som grafisk ansvarlig også udarbejdelse af meget forskellige grafiske løsninger til kundens egen virksomhed - heriblandt logo, visitkort, brevpapir, flyere, brochurer, fysiske bannere, onlinebannere og andre webløsninger.

Tekster. Hos Webtimiser har jeg også haft et tekstmæssigt ansvar for produktion, korrektur og optimering af tekster. F.eks. webvenlige tekster til kunders hjemmeside og øvrigt materiale brugt i salgsmæssige sammenhænge.

Kundekontakt. Arbejdet har derudover involveret kontakt med kunder i større eller mindre grad. Primært i forbindelse med udarbejdelse af div. grafiske løsninger.

Samarbejde. Virksomheden har primært haft engelsktalende programmører tilknyttet, som jeg har samarbejdet med. En brugbar erfaring at tage med videre, både ift. kulturforskelle, sproglig formidling og samarbejde på afstand.
Work area: Kunst & Kultur
Period: august 2011 - marts 2016
2014 - 2014

Designer

it-WORKS ApS. Designer og leaddesigner ift. webdesigns
Work area: Kunst & Kultur
Period: januar 2014 - oktober 2014
2010 - 2012

Webmaster (frivillig)

Evangelisk Luthersk Netværk. Webmaster.
Work area: Kunst & Kultur
Period: marts 2010 - juni 2012
My skills and abilities
Skills
billedbehandling cms design designer grafik grafiker grafisk design hjemmeside kommunikation kommunikationsmedarbejder korrektur korrekturlæser layout markedsføring medie opsætning redaktør sociale medier some tekst tekstoptimering web webdesign
Skills at working proficiency
dansk engelsk
My preferences
Job type
Deltidsjob Event Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Work areas
Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame
Location
Fyn Midtjylland Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Vestjylland Østjylland (Aarhus)
Contact me!