more search options

15.698 career paths available today

AC-fuldmægtig til uddannelsesadministrationen på Datalogisk Institut, Københavns Universitet

Vi har brug for skarpe administrative medarbejdere, som kan understøtte instituttets forskere, undervisere og studerende. Har du lyst til arbejde med uddannelsesadministration i et engageret team, som arbejder målrettet på at sikre vores uddannelsers kvalitet? Vi opfordrer også nyuddannede til at søge stillingen.
2020-02-12 Københavns Universitet (KU) Greater Copenhagen, Øresund region

Deltidsorganisere søges - et anderledes, spændende og udviklende studiejob

Vi søger 2 medarbejdere, som er udadvendte, engagerede og har lysten til at bidrage til HK’s udvikling, som den organiserende fagforening. Essensen i at organisere og være organisator er, at styrke fællesskabet på arbejdspladserne i HK Handels dækningsområde, at synliggøre at man kan gøre en forskel ved at stå sammen.
2020-02-06 HK Nordjylland Northern Jutland

Praktikant til Kooperationens sekretariat

Kooperationen søger en engageret praktikant, der kan hjælpe os i vores arbejde for at skabe bedre vilkår for kooperative og socialøkonomiske virksomheder i Danmark. Vi tilbyder en unik mulighed for at prøve kræfter med vidensarbejde, medlemsservice, kommunikation og interessevaretagelse i en værdibaseret arbejdsgiver- og interesseorganisation.
2020-02-02 Kooperationen Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikant i 2020 - er du grundig generalist, og er metode dit mellemnavn?

Mploy er et konsulentfirma specialiseret i rådgivning, analyse og udvikling af beskæftigelsesområdet. Vi søger i øjeblikket en praktikant til efteråret 2020, som vil komme til at indgå i arbejdet med at udvikle og udarbejde undersøgelser, analyser og evalueringer til vores kunder.
2020-02-07 mploy a/s Greater Copenhagen, Øresund region

Adm. direktør til Lokaltog A/S

Har du erfaring med organisationsudvikling på toplederniveau? Kan du lede en driftsorganisation og vil du være med til at præge fremtidens jernbane? På vegne af Lokaltog A/S søger Zeuthen Storm ny adm. direktør til Lokaltog A/S.
2020-02-16 Zeuthen Storm East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands

Er du en af de sommerfuldmægtige, vi skal have ansat til sommer?

Vi søger sommerfuldmægtige til vores kontorer i Jylland og København, hvor du, i en to ugers periode, vil få mulighed for at stifte praktisk bekendtskab med arbejdet på et advokatkontor. Perioden vil enten være i juni eller august, alt efter hvordan det passer med dine eksaminer.
2020-02-03 Advokatpartnerselskab Kirk Larsen & Ascanius Greater Copenhagen, South-west Jutland (Esbjerg), West Jutland, Middle Jutland, Øresund region

Bliv lektiehjælper hos GoTutor og få et meningsfyldt studiejob

Som lektiehjælper ved GoTutor vil du beskæftige dig med børn og unge i alderen 7-20 år, og du vil foruden rollen som underviser også fungere som mentor. Det er din opgave at motivere og undervise eleven ud fra den målsætning, I sammen sætter for forløbet.
2020-02-11 GoTutor Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Funen, Southern Jutland, South-west Jutland (Esbjerg), West Jutland, South-east Jutland, Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland, Bornholm, Øresund region

Bliv graduate i 2020 – og gør SCIENCE til et yndlingsfag!

Teach First Danmark udvælger topmotiverede bachelorer og kandidater, som brænder for matematik og naturvidenskab, og som har lysten og evnerne til at skabe begejstring for SCIENCE i folkeskolen. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.
2020-02-04 Teach First Danmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Øresund region

Student internship at TIMEmSYSTEM - user interface design for mobile app

Do you want to join us with our mission to develop some new features to our mobile app? You will be designing the user interface from scratch in collaboration with our internal graphic designer.
2020-02-06 TIMEmSYSTEM Greater Copenhagen, Øresund region

Software Ingeniør med kendskab til Embedded elektronik

Trives du med udvikling? Har du overblik over dine opgaver? Er du nysgerrig på den nyeste teknologi? Og kan du lide at udvikle i et miljø, hvor der arbejdes med on the edge of technology? En af verdens førende virksomheder inden for mikro elektronik og biometri til Powered Cards søger software ingeniør.
2020-02-04 CardLab Aps Greater Copenhagen, Øresund region

Stipendiat, Aarhus - studiejob

Vil du sætte gang i din karriere allerede på studiet? Drømmer du om muligheden for at arbejde sammen med dygtige kolleger, der dagligt sætter standarden i advokatbranchen, og som kan være med til at sætte fokus på din udvikling? Så er du måske vores nye stipendiat.
2020-02-11 Kromann Reumert Middle Jutland, Eastern Jutland

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en studentermedhjælper med juridiske kompetencer

Interesserer du dig for undervisningspolitik og specialpædagogisk støtte? Og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationens arbejde med at fremme kvalitetsudvikling på Børne- og Undervisningsministeriets område, herunder administration af de statslige, specialpædagogiske støtteordninger?
2020-02-09 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Greater Copenhagen, Øresund region

Advokatfuldmægtig, København

Vil du være med til at sætte standarden og udfri dine ambitioner hos en af Danmarks førende advokatvirksomheder? Du er enten ved at færdiggøre din cand.jur. eller har op til et års erfaring som jurist fra advokatbranchen eller en privat virksomhed. Som fuldmægtig hos Kromann Reumert arbejder du på nogle af de mest spændende sager i branchen og sammen med de dygtigste jurister.
2020-02-11 Kromann Reumert Greater Copenhagen, Øresund region

Erhvervsministeriet søger ambitiøse medarbejdere til område 1: Samfundsøkonomi, konkurrenceevne og digitalisering

Er du fagligt stærk, interesserer du dig for at styrke Danmarks vækstvilkår, og har du erfaring med at arbejde tæt på den politiske beslutningsproces? Så er du måske en af to nye kolleger vi mangler.
2020-02-08 Erhvervsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikant i 2020 - er du vild med Excel, og kan du ikke få nok af programmering?

Mploy er et konsulentfirma specialiseret i rådgivning, analyse og udvikling af beskæftigelsesområdet. Vi søger i øjeblikket en praktikant til efteråret 2020, som vil komme til at indgå i arbejdet med at udvikle og udarbejde undersøgelser, analyser og evalueringer til vores kunder.
2020-02-13 mploy a/s Greater Copenhagen, Øresund region

PhD Scholarships on Sustainability and Value Chain Design

Copenhagen Business School invites applications for a number of vacant PhD scholarships related to a Manufacturing of Denmark (MADE) research and development project. The PhD projects will be conducted in collaboration with major Danish companies - like Coloplast, Novo Nordisk, and LEGO - that are committed to the project.
2020-02-13 Copenhagen Business School - CBS Greater Copenhagen, Øresund region

Skarpe studenterkonsulenter til kundeservice og salg

Er du dygtig til kundeservice, salg og rådgivning? Til vores salgsafdeling søger vi to energiske studerende, der kan yde ekstraordinær kundeservice til vores kunder.
2020-02-05 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikanter til Christiansborg

Synes du dansk politik trænger til forandring? Vil du være med til at skabe den? Har du lyst til at bidrage til udviklingen af politik, kommunikation og organisation hos Radikale Venstre? Så er det måske dig, vi leder efter til en stilling som praktikant i Radikale Venstres sekretariat.
2020-02-06 Radikale Venstre Greater Copenhagen, Øresund region

Bliv graduate i 2020 – og vær med til at løse Danmarks største problem

Teach First Danmark udvælger top udvælger topmotiverede bachelorer og kandidater på tværs af universitetsbaggrunde, som har lederpotentialet og kompetencerne til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.
2020-01-22 Teach First Danmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Øresund region

Stipendiat, København - studiejob

Vil du sætte gang i din karriere allerede på studiet? Drømmer du om muligheden for at arbejde sammen med dygtige kolleger, der dagligt sætter standarden i advokatbranchen, og som kan være med til at sætte fokus på din udvikling? Så er du måske vores nye stipendiat.
2020-02-11 Kromann Reumert Greater Copenhagen, Øresund region


Find your new workplace

Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile