more search options

15.280 career paths available today

Er du Skolerne i Oures nye kommunikationspraktikant?

Er du klar på at få hands on erfaring med forskellige kommunikationsopgaver? Få ansvar og indflydelse, der virkelig kan rykke og udvikle dig? Have ansvar for konkrete projekter og opgaver fra start til slut? Vil du engagere vores følgere på SoMe og vores hjemmeside? Så er denne stilling noget for dig. Kommunikationsafdelingen søger en engageret og selvstændig praktikant i fire-seks måneder.
2020-01-15 Den Selvejende Institution Skolerne i Oure - Sport & Performance Funen

Studentermedhjælper til Master Data team

Her er din mulighed for et spændende studenterjob, hvor du får indblik i en nøglefunktion i Danmarks førende handelsvirksomhed til sundhedssektoren. Vi søger, til øjeblikkelig tiltrædelse, en studentermedhjælper ca. 15 timer om ugen til vores kontor i Brøndby, som kan supportere det daglige arbejde i Master Data teamet.
2020-01-13 Mediq Danmark A/S Greater Copenhagen, Øresund region

FADL søger studerende med kommunikationserfaring

Det er en fordel, hvis du læser på en kommunikationsfaglig uddannelse, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har et par år tilbage af din uddannelse og har interesse for medlemskommunikation og politisk styrede organisationer. Derudover er du naturligvis hjemmevant i digitale kommunikationsformer.
2020-01-09 Foreningen af Danske Lægestuderende Greater Copenhagen, Øresund region

Ambitiøs profil til arbejdet med udviklingen i landdistrikterne

Vil du bidrage til at sikre et sammenhængende Danmark, hvor der er fremgang og lige muligheder i hele landet – både i landdistrikterne og i byerne? Er du god til at levere resultater sammen med en bred kreds af interessenter? Og trives du i et dynamisk politisk miljø?
2020-01-09 Erhvervsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

Studentermedhjælper til Funding Support-team

Da du bl.a. skal udføre en meget vigtig opgave for instituttet, hvor der kræves stor opmærksomhed på detaljen, er det afgørende at du er i stand til at arbejde fokuseret og struktureret. Du skal med tiden kunne arbejde meget selvstændigt, men samtidig ikke være bange for at søge sparring, når du er i tvivl.
2020-01-13 Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Greater Copenhagen, Øresund region

Tips and Tricks for Job Searching in Denmark: From Company To Career

Do you not know which direction you should go in your career? 🙋‍♂️ Then let's fulfill your New Year's resolution for 2020!
2020-01-09 Career Denmark Middle Jutland, Eastern Jutland

Dansk Energi søger EU-chef / EU-konsulent

Dansk Energi søger til vores kontor i Bruxelles en EU-chef/EU-konsulent, som har kompetencerne, lysten og evnerne til at være en del af et ambitiøst team, der sætter høje mål for varetagelsen af den danske energisektors interesser over for EU.
2020-01-14 Dansk Energi Abroad (other)

Akademiker til Movias direktionssekretariat

Vil du spille en central rolle i udviklingen af den kollektive transport på Sjælland? Vil du være med til at synliggøre mobilitetens betydning for borgere, klima og vækst? Og vil du arbejde for at styrke ledelse og politikudvikling i et af Danmarks største mobilitetsselskaber?
2020-01-03 Trafikselskabet Movia Greater Copenhagen

Teamleder til digital medlemskommunikation i Dansk Sygeplejeråd

Er du erfaren indenfor digital kommunikation, kan du holde fokus på medlemsfastholdelse og kan du spænde fra sociale medier og nyhedsbreve over web til kampagner? Og har du erfaringer med eller lyst til at prøve kræfter med faglig ledelse?
2020-01-14 Dansk Sygeplejeråd Greater Copenhagen, Øresund region

Fagligt stærk stud.jur. til Sekretariat for Tilsyn i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Ønsker du at afprøve din akademiske kunnen i praksis og at støbe et solidt fundament for en juridisk løbebane? Som stud.jur. i Sekretariat for Tilsyn får du et værdifuldt indblik i arbejdet i centraladministrationen og et betydeligt selvstændigt ansvar.
2020-01-08 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Greater Copenhagen, Øresund region

Studentermedhjælpere til KOT-Optagelsen

Optagelsesteamet for bachelor- og diplomingeniøruddannelserne søger to strukturerede og selvstændige studentermedhjælpere til at hjælpe med sommeroptagelsen på DTU.
2020-01-17 Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Greater Copenhagen, Øresund region

Studentermedhjælper til analyse og databearbejdning af ledelsesinformation

Vil du være en del af en organisation, hvor datadrevet ledelse og forbedringsarbejde er en central del af strategien, og hvor du er med til at udvikle og fortolke ledelsesinformation, som bruges aktivt i styringen? Patientlogistik og data afdelingen i Region Hovedstadens Psykiatri søger en studentermedhjælper til opgaver i Målstyringsteamet.
2020-01-06 Region Hovedstadens Psykiatri Greater Copenhagen

Studentermedhjælper til sektion med fokus på digitalisering af byggeri, drift og forvaltning

Vil du med på en digital og visionær mission, hvor data-dreven indsigt giver værdifuld forretningsunderstøttelse for Danmarks Tekniske Universitets byg- og driftsherreorganisation Campus Service (CAS)?
2020-01-09 Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Greater Copenhagen, North Zealand

Studentermedhjælper til Playmakerprogrammet

Vi søger en positiv og struktureret studentermedhjælper til vores ”Playmakerprogram”, hvor unge frivillige, der typisk selv kommer fra udsatte boligområder, uddannes til at tage lederskab og igangsætte gadeidrætsaktiviteter i både GAME’s huse og på gadeplan.
2020-01-15 GAME Denmark Greater Copenhagen, Øresund region


Find your new workplace

Energinet - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile