more search options

13.899 career paths available today

Økonomi- og planlægningskonsulent til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Du har stor interesse for eller erfaring med planlægning, projektledelse og processtyring. Du har en akademisk baggrund, som f.eks. cand.polit., cand.oecon. eller cand.scient.pol. mv. Du har erfaring med økonomistyringsrelaterede opgaver. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til og gerne erfaring fra sundhedsvæsenet.
2019-07-15 Region Sjælland West Zealand, South Zealand & Islands

Studiechef til studieadministrationen på CBS

Studieadministrationen på CBS er den vigtigste organisatoriske infrastruktur bag alle aktiviteter på Copenhagen Business Schools dagstudier for ca. 15.000 fuldtidsstuderende. Vi lægger vægt på god ledelse – og på at give rum til, at den enkelte leder kan udfolde sig. Du får god mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt på et internationalt, komplekst og forrygende universitet med store ambitioner og højt til loftet.
2019-07-14 Copenhagen Business School - CBS Greater Copenhagen

Initiativrig og ansvarsfuld engelskstuderende søges til oversættelses- og formidlingsopgaver i praktikophold i Fødevarestyrelsen, Glostrup

Prøv dine kompetencer som oversætter og formidler af i praksis med spændende og udfordrende sprogopgaver i Fødevarestyrelsens kontor Dyrevelfærd & Veterinærmedicin i Glostrup.
2019-07-08 Fødevarestyrelsen Greater Copenhagen, Øresund region

Digital Communications Coordinator

Candidates should have sharp visual storytelling and writing skills, lots of creativity and preferably an interest in journalism and international affairs. In return, we offer a dynamic and inspiring work place with staff from more than 30 countries who believe passionately in press freedom. Relevant educational background in areas such as multimedia, video or digital journalism and communication.
2019-07-16 International Media Support (IMS) Greater Copenhagen

Studentermedarbejder til EsportBio

Har du en gamer i maven? Følger du helt naturligt med i esportbranchen, og ved du i søvne, hvem der pt. er verdens førende hold i CS:GO, League of Legends og alle andre spil, der er oppe i tiden – etablerede titler såvel som nye på vej op? Ser du mere Twitch end flow TV, sport og serier? Hvis du derudover tænker kommercielt og kan annoncere på SoMe og lave kreativt indhold, så kan du være vores kommende studentermedarbejder i Nordisk Film Biografers EsportBio.
2019-07-14 Nordisk Film A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Teamorienteret intern revisor med fokus på forretningsgange

Du har mindst 3 års erfaring fra et større revisionshus og/eller intern revision og har opnået erfaring i at gennemføre revision af større virksomheder med fokus på test af forretningsgange. Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som HD, cand.merc.aud. eller tilsvarende. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.
2019-07-05 Energinet South-east Jutland, Eastern Jutland

To engagerede jurister til koncernjuridisk rådgivning

Som vores nye kollega får du ansvaret for koncernjuridisk rådgivning og rammesætning og bliver samtidig en del af et stærkt fagmiljø med fokus på samarbejde og videndeling. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup.
2019-07-05 Energinet Greater Copenhagen

Proaktiv Risk Manager til stort internationalt projekt

Er du Risk Manager og har du lyst til at være involveret i et gasanlægsprojekt i milliardklassen, som skal bidrage til at udvikle det indre marked for gas og styrke forsyningssikkerheden i Europa? Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.
2019-07-05 Energinet South-east Jutland, Eastern Jutland

Skarp og dedikeret Akademisk konsulent søges til Sygehusledelsen på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Du har en relevant akademisk baggrund og et stærkt administrativt gen, der sikrer god, rettidig og effektiv sagsbehandling. Du er en dygtig formidler og har stærke skriftlige og mundtlige kompetencer. Du har interesse og forståelse for arbejdet i en offentlig og politisk styret organisation.
2019-07-15 Region Sjælland West Zealand, South Zealand & Islands

Stærkstrømsingeniør med evner for analyse- og modelarbejde

Vær med til at sikre energi til tiden – og til fremtiden. Som stærkstrømsingeniør i afdeling Netanalyse bidrager du til at skabe fundamentet for en sikker grøn omstilling af det danske elsystem. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.
2019-07-05 Energinet South-east Jutland, Eastern Jutland

Struktureret Software License Manager

Vær med til at videreudvikle og implementere processerne for, hvordan vi håndterer og sikrer compliance i forhold til softwarelicenser i Energinet. Kan du bevare overblikket og har du erfaring med kontrol og styring af softwarekontrakter og -licenser, er du måske den rette kandidat til rollen, som indbefatter styring og kort-lægning af de risici og omkostninger, der er forbundet med softwareaktiviteter. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.
2019-07-05 Energinet South-east Jutland, Eastern Jutland

Studentermedhjælper til Professionsenheden på BUPL’s Forbundskontor

Som studentermedhjælper i Professionsenheden bliver du tilknyttet BUPL’s forskningssatsning. Formentlig studerer du pædagogik eller kommunikation på universitetet og har afsluttet din bachelor. Du bliver en nøgleperson i driften af forskningssatsningen. Du har den primære kontakt til forskerne og sikrer fremdrift gennem støtte til projektansvarlige konsulenter i enheden.
2019-07-17 BUPL Greater Copenhagen, Øresund region

Experienced Communications Specialist

Are you passionate about sustainability and a seasoned storyteller? Can you mobilise the media to spread the word about environmental projects and their achievements? NEPCon is seeking an experienced communications professional who thrives in an international organisation where sustainability is the focus and forefront of the mission.
2019-07-09 NEPCon f.m.b.a. Greater Copenhagen, Eastern Jutland

Beredskabsspecialist med interesse for projektledelse

Kan du tænke dig et job med stort ansvar og en bred kontaktflade, hvor du er med til at sikre beredskabet i Energinet? Du bliver en del afdelingen Beredskab, Risk og QHSE, hvor du indgår i beredskabsteam, hvis overordnede opgave er at sikre Danmarks mest kritiske infrastruktur og træne og udvikle krisehåndteringsorganisationen bag denne.
2019-07-17 Energinet South-east Jutland, Eastern Jutland

Er du nyuddannet og vil du arbejde med politik og jura tæt på ministeren?

Synes du at erhvervspolitik og erhvervsregulering er spændende? Og vil du bistå erhvervsministeren med udarbejdelse og implementering af politiske initiativer, udspil og lovforslag?
2019-07-14 Erhvervsministeriet Greater Copenhagen

Studiejob med fokus på kommunikation og online markedsføring

LIVA Group søger nu en en ambitiøs studentermedhjælper til spændende stilling med opgaver inden for kommunikation og online markedsføring.
2019-07-17 LIVA Kurser Greater Copenhagen

Risk Manager - forsikringsmedarbejder med kendskab til Enterprise Risk Management

Vil du spille en central rolle i at skabe og synliggøre en kultur i virksomheden, hvor man tænker og udøver risikostyring som en integreret del af de daglige opgaver? Og vil du involveres i en række spændende projekter med stor betydning for el- og gasforsyningen i Danmark? Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.
2019-07-05 Energinet South-east Jutland, Eastern Jutland

Digital forretningsudvikler med erfaring i procesdesign og -facilitering

Som vores nye digitale forretningsudvikler indgår du i interne og eksterne samarbejder omkring digitalisering og adgang til data. Som en af dine primære opgaver får du en drivende rolle i vores Open Door Lab-initiativ, som er en idéaccelerator, der afprøver og demonstrerer værdi og anvendelsesmuligheder i data og digitale forretningsmodeller i elmarkederne
2019-07-05 Energinet South-east Jutland, Eastern Jutland

Projektleder i parametrisk design

Vil du drive vores udvikling af parametrisk design? LINK arkitektur er en af Skandinaviens førende arkitektvirksomheder med ca. 500 ansatte i 16 byer i Danmark, Norge og Sverige. Vores ambition er at være «early adapters» af ny teknologi. Vores digitaliseringsstrategi skitserer et spændende løft i de kommende år. Parametrisk design er et prioriteringsområde for os, og vi søger derfor nu en person, som kan stå i spidsen for denne vidensudvikling.
2019-07-18 LINK arkitektur a/s Eastern Jutland, Abroad (Sweden), Abroad (Norway)

Studentermedhjælp til CAP Partner

Du skal bl.a. arbejde med web, SoMe, databehandling og forefaldende opgaver. Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for handel & økonomi, samfundsvidenskab, sundhed eller humaniora. Det er vigtigt, at du taler og skriver godt engelsk. Hvis du kan kommunikere professionelt på tysk eller andre europæiske sprog, er det et ekstra plus.
2019-07-20 CAP Partner Greater Copenhagen, Øresund region

Medarbejdere til grøn omstilling, samfundsansvar og nye forretningsmodeller

Vil du arbejde med cirkulær økonomi, grøn omstilling, iværksætteri, nye forretningsmodeller og virksomheders arbejde med samfundsansvar og FN’s verdensmål? Så er du måske én af vores nye kollegaer i Området for vækstvilkår og nye forretningsmodeller. Vi arbejder for at indfri ambitionerne for klima, miljø og bæredygtighed ved at fremme et grønt og bæredygtigt erhvervsliv.
2019-07-10 Erhvervsstyrelsen Greater Copenhagen, Øresund region

Research Scientist/Principal CMC professional

Vi er på jakt etter deg som har erfaring med utvikling av legemidler og vet hva som kreves for å få godkjent et legemiddel for salg. Vi tilbyr en spennende stilling i et dynamisk miljø hvor du vil få være med på reisen til et selskap i vekst.
2019-07-18 Curida AS Abroad (Norway)

Software Developer C / C++

We are looking for an engineer or computer scientist, enthusiasts with experience or strong interest in embedded systems, digital design and FPGAs.
2019-07-11 SciEngines ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Stærkstrømsingeniør til specialistrolle med fokus på data og modeller

Du er uddannet stærkstrømsingeniør eller lignende uddannelse inden for fysik og elektroteknik, og du kan både være relativt nyuddannet eller mere erfaren. Vigtigst er, at du har erfaring med modeldannelse og analyse af elsystemer. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.
2019-07-05 Energinet South-east Jutland, Eastern Jutland

Projektleder til kabel- og luftledningsprojekter i eltransmissionsnettet

Hvis du brænder for at arbejde med projektledelse og vil have indflydelse på udbygningen af det danske elsystem inden for kabel- og luftledningsanlæg, har vi et spændende ledigt job som projektleder i afdelingen Ledningsanlæg, hvor du er med til at udbygge og renovere vores elsystem på tværs af landet. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.
2019-07-18 Energinet South-east Jutland, Eastern Jutland


Find your new workplace

Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile