more search options

13.422 career paths available today

Communication Intern, forår 2021 - Kolding og Aarhus

Du er god til at kommunikere, men du vil gerne blive endnu bedre. Du synes, det er sjovt at arbejde med kommunikation – både på det strategiske plan og i praksis – og du vil gerne have indblik i, hvordan der arbejdes professionelt med kommunikation i en multinational virksomhed med kollegaer og butikker i 31 lande på verdensplan.

Administrativ medarbejder til Koncern HR, Løn og Forhandling

Koncern HR, Løn og Forhandling søger en struktureret og stærk administrativ medarbejder med gode kommunikative evner til at varetage koordinerende og administrative funktioner, herunder lettere juridiske og forhandlingstekniske opgaver.

IT-studentermedhjælper til Merkur Andelskasse, Aarhus

Du vil blive en del af bankens IT- og udviklingsafdeling, hvor du vil komme til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med en bred og alsidig erfaring. Merkur Andelskasse har til huse centralt i Aarhus, men samarbejder i det daglige tæt med kollegaer i Merkur Andelskasses andre afdelinger i Aalborg og København.

Recruitment Intern, forår 2021 - Kolding og Aarhus

Vi sørger for, at du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for rekruttering, og at du får alle forudsætninger og muligheder for at vise, hvad du kan. Du vil primært arbejde på kontoret sammen med os andre, men indimellem er du også med os i ”marken”; f.eks. på karrieremesser, jobsamtaler, interne arrangementer og rekrutteringsevents.

Studentermedhjælper til assistentopgaver

Vi søger en studentermedhjælper til assistentopgaver og særlig støtte med henblik på at skabe struktur, overbliksdannelse, opfølgning på opgaver og kalenderstyring i en travl hverdag. Er du særligt god til at skabe struktur og overblik, og har du lyst til at få studiejob, hvor du kan bruge dine evner inden for planlægning, strukturering og prioritering af opgaver?

Vi søger praktikanter til URBANTEAMET i et af verdens førende pladeselskaber

Du kan blive vores næste praktikant, hvis du interesserer dig for sociale medier, musikvideoer, medieproduktion, planlægning og selvfølgelig brænder for at arbejde med musik. Det er ikke så vigtigt for os, hvilken uddannelse, du er i gang med, og du behøver ikke have erfaring med musikbranchen.

Studentermedhjælper til webdesign, sociale medier og grafiske opgaver

Danish Hub for Cyber Security er Danmarks primære indgang til viden om cybersikkerhed, der skal komme innovation og start-up virksomheder til gode. Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet produktion til og vedligehold af hjemmeside, grafisk design og indholdsproduktion til sociale medier, ad-hoc administrative opgaver samt praktisk forefaldende arbejde i forbindelse med afholdelse af arrangementer, events og konferencer

Employer Branding Intern, forår 2021 - Kolding og Aarhus

Sammen med vores Employer Branding Responsible, vil du som Employer Branding Intern være med til alt lige fra idé til eksekvering af kommunikations- og employer branding-projekter og aktiviteter – store som små, nationale som lokale.

Har du ambitioner om at udvikle fjernvarmen i Hovedstaden?

Vi søger en ambitiøs kollega, der har interesse for og viden om energi og fjernvarmesystemer, og som ønsker at bidrage til udvikling af bæredygtig varme fra Danmarks største fjernvarmesystem. Du vil indgå i et lille team, der i fællesskab har ansvaret for indkøb af fjernvarme samt planlægning og udvikling af CTR's fremtidige energiforsyning.

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT i et af verdens førende pladeselskaber

Har du en stærk kommunikationsprofil og en skarp pen? Er du engageret, kreativ og idérig? Så skal du måske med på holdet! Vi har en ledig plads i Frontline, hvor vi arbejder med Sony Music’s danske artister.

Ungdommens Røde Kors søger praktikanter

Ønsker du at være en del af Danmarks største humanitære ungdomsorganistion? Og vil du gøre en reel forskel for børn og unge, mens du samtidig får erfaring fra den virkelige verden og mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Så det nu, du skal slå til!

Guldsmed Louise Grønlykke (Kbh) søger butiksmedhjælper til salg, SoMe og let guldsmedearbejde

Guldsmed Louise Grønlykke i Store Strandstræde København søger butiksmedhjælper med fokus på salg, SoMe og let guldsmedearbejde.

Konsulent til grøn og digital erhvervsfremme i Erhvervsstyrelsen i Silkeborg

Bliver du motiveret af at udvikle indsatser, der gør virksomheder bedre til at arbejde med grøn omstilling og digitalisering? Og har du et godt kendskab til erhvervsfremme og virksomheders vilkår og muligheder for at udvikle sig? Så har du fundet det rigtige stillingsopslag.

Praktik inden for PROJEKTLEDELSE i et af verdens førende pladeselskaber

Hvis du har evner og passion for projektledelse i et hastigt skiftende kreativt miljø, skal du måske med på holdet? Vi har en ledig plads i Frontline, hvor vi arbejder med Sony Music’s danske artister.

Erfaren fundraiser med praktisk ansøgningserfaring

Vi søger en velkvalificeret og ambitiøs kollega, som vil være en proaktiv medspiller ift. at øge hjemtaget af eksterne forskningsmidler på DTU Bioengineering – Institut for Bioteknologi og Biomedicin ved Danmarks Tekniske Universitet.

Projektleder søges (deltid)

THREE HUNDRED SIXTY søger nu en dedikeret og fleksibel projektleder til spændende deltidsstilling i forbindelse med sidste fase af en større udviklingsopgave, der omfatter både web- og mobile applikationer.

Praktikant med flair for kommunikation

Har du lyst til at prøve kræfter af med at arbejde med kommunikation i en stor offentlig organisation? Kan du formidle et budskab, så det står korrekt og tydeligt? Kan du bygge bro mellem fagsprog og dagligdagssprog? Og er du god til det tekniske?

CTR søger en maskinmester med stor selvstændighed til vores kontrolrum

Er du maskinmester, og har du lyst til at arbejde med fjernvarme i Danmarks største transmissionsselskab, hvor vi sikrer balance imellem produktion og varmeforbrug både i dag og for fremtiden i hovedstadsområdet?

CSR Intern, forår 2021 - Aarhus

Vil du gerne have erfaring fra en stor international virksomhed på CV’et og samtidig være med til at gøre en forskel indenfor den grønne dagsorden? Vi søger til vores satellitkontor i Aarhus en praktikant til en bred variation af opgaver indenfor CSR. Du vil bistå CSR-afdelingen med at udvikle og implementere vores CSR-målsætninger.

Compliance assistant (studiejob)

Vil du være med til at sikre at vores trykfarver til fødevareindustrien overholder alle gængse regler og regulativer? Sætte dig ind i ny lovgivning på området? Sparre med vores udviklingslaboratorium, så vi sikrer der er god compliance mellem nye produkter og lovgivningen? Så er dette studiejob noget for dig!


Find your new workplace

Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile