view more

14.876 career paths available today

PMO-konsulent med stort drive til Forretningsudviklingsteam i finansiel virksomhed

Vil du være med til at drive udviklingen i KommuneKredit ved at optimere og skabe rammerne for projekt- og udviklingsarbejdet? Kan du eksekvere og implementere nye tiltag og samtidigt supportere projekter og organisation, så projekt- og udviklingsarbejdet sker effektivt og med gode resultater?

Iveco North Europe og Baltics søger Trainee til vores homologerings afdeling

IVECO er en del af et globalt koncern CNH Industrial der arbejder med erhvervskøretøjer. Vi har nu et spændende og udfordrende forløb til dig, der ønsker at kickstarte din karriere i en salgsorganisation inden for bilbranchen og blive en del af en international virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Stud.jur. eller stud.merc.jur. med interesse for udbudsret (studentermedhjælper)

Som student i Koncernindkøb på DTU vil du blive udfordret og opnår viden inden for udbudsretten. Den viden, du opnår i arbejdet, vil være direkte anvendelig i din fremtidige karriere som jurist. Du vil blive tilknyttet og arbejde tæt sammen med Koncernindkøbs tre udbudsjurister.

Bliv praktikant i et konsulenthus i rivende udvikling - efteråret 2021

Aarhus eller København i efteråret 2021. Er du nysgerrig på livet som konsulent? Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har reel policy indflydelse på de brede velfærdsområder, og som skaber værdi for borgeren?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en studentermedhjælper med viden om handicap

Vil du være med til at gøre en forskel for elever og studerende med en funktionsnedsættelse? Interesserer du dig for handicappolitik, uddannelse og specialpædagogisk støtte (SPS), og har du lyst til at få indblik i Børne- og Undervisningsministeriets arbejde med at kvalitetsudvikle rammerne for specialpædagogiske indsatser for børn og unge i skole og uddannelse?

Konsulent til Koncern Økonomi

Vil du være med til at udvikle og styrke sygehusdriften i Region Sjælland? Så er det måske dig, vi mangler i enheden for Virksomhedsstyring under Koncern Økonomi i Regionshuset i Sorø. Som konsulent vil du få ansvar for kontakten til et eller to af regionens sygehuse, som vil blive dit særlige ansvarsområde med fokus på dialog om budget og økonomiopfølgning.

Studentermedhjælpere til Optagelsestemaet

Som studentermedhjælper skal du bistå Optagelsestemaet i deres daglige opgaver. Jobbet spænder vidt, og du skal være klar til både at give en praktisk hånd og løse mere komplekse opgaver.

Bid Assistant/ Tilbuds- og PQ-koordinator

Citelum Denmark søger netop nu en struktureret og energisk person til at være del af vores tilbuds- og prækvalifikationsaktiviteter her på vores kontor i Hvidovre. Stillingen er velegnet til en nyuddannet person – eller dig der ønsker at prøve noget nyt – der søger en mulighed for at bidrage fra starten og lære om processerne i hjertet af en virksomhed.

IT Studentermedhjælper

Vil du være med til at gøre en forskel for vores restauranter og alle i administrationen? Vi søger en studentermedhjælper til at håndtere de forskellige IT-udfordringer, der findes i restaurationsbranchen. Du vil være den hovedansvarlige for IT-support, men har to meget IT-kyndige kollegaer i teamet, du kommer til at arbejde tæt sammen med specielt i starten.

Jurastuderende, der vil være en del af noget større - København og Aalborg

Vil du være med til at sikre retssikkerheden i Danmark? Hos Ankestyrelsen arbejder vi hver dag hårdt på at afgøre borgernes sager rigtigt, hurtigt og forståeligt. Det er en stor og vigtig opgave. Vi er heldigvis mange om at løse den, men vi har brug for flere – vi har brug for dig.

Økonomimedarbejder på Bakkegården i Nykøbing Sj.

Den samlede økonomi på Bakkegården er på ca. 82 mill. kr., hvoraf ca. halvdelen af økonomien er fra indtægtsdækket virksomhed, hvilket betyder, at der forhandles kontrakter og ydelser direkte med kommunerne for en stor del af opgaverne. De øvrige pladser er takstfinancieret og er fastlagt i budget af Regionsrådet.

Praktikant i Radikale Venstres sekretariat på Christiansborg (efterår 2021)

Synes du dansk politik trænger til forandring? Vil du være med til at skabe den? Har du lyst til at bidrage til udviklingen af kommunikation, organisation og politik hos Radikale Venstre? Så er det måske dig, vi leder efter til en stilling som praktikant i Radikale Venstres sekretariat.

Erfaren IT-supporter søges til moderne og innovativt advokatfirma

Vi forestiller os, at du er uddannet IT-supporter, datamatiker eller noget tilsvarende. Vi er ikke fastlåste på en bestemt uddannelse, men det er afgørende, at du har erfaring fra tidligere supporterrolle, og at du trives i rollen. Erfaring med Intune og Office 365 vil være en fordel.

Organisationskonsulent hos Studenterrådet ved Københavns Universitet

Vil du være med til at forbedre vilkårene for studerende i Danmark og styrke Studenterrådet som en frivilligbaseret studenterpolitisk organisation? Er du tilmed initiativrig og handlingsorienteret og brænder for organisering? Så kan du blive en del af holdet.

Student programmer

ILIAS NVO is looking for a student programmer majoring in Computer Science, Mathematical Modeling, Electrical Engineering or a similar field. Your tasks will include writing software for rapid prototyping of new ideas (including new hardware) and as well as writing finalized code for production use.

Studentermedhjælper til Kontor for Gymnasier i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Er du en skarp, analytisk og engageret og studerende på en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse? Har du lyst til at arbejde med de gymnasiale uddannelser i Danmark? Har du interesse for at arbejde i en politisk styret organisation, hvor vi ser de forskellige uddannelser samt uddannelsernes indhold og institutionelle rammer i sammenhæng med hinanden?

Et studiejob med mening - bliv underviser for Sikker Trafik LIVE i Region Syddanmark

Er du interesseret i et spændende og lærerigt studiejob, hvor du både får erfaring og mulighed for at gøre en forskel? Arbejdet består primært i at tage ud på erhvervsskoler og gymnasier, sammen med en pårørende til en trafikdræbt. Besøgene vil ligge over hele Region Syddanmark.


Find your new workplace

VELUX - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile