22.744 jobs for experienced candidates, graduates and Young Professionals

Welcome to Denmark's leading job portal for highly educated! Are you looking for job for experienced candidates, career offers for Young Professionals. Find advice for job interview, resume and job applications or browse one of our many workplaces looking for new talents.

view more

Senior Developer (back-end) at INFARE

Infare - the leader in providing the world's airlines with up-to-date pricing intelligence is looking for a Senior Developer to help us scale.

Erfaren projektleder til uddannelsesinitiativ med flair for samarbejde

Vil du skabe: Social innovation? Et nyt uddannelsestilbud på erhvervsskoler gennem initiativet OS I BRANCHEN? Viden om hvorvidt OS I BRANCHEN muliggør, at flere unge får en erhvervsuddannelse? Så tilbyder vi gode muligheder for dig i ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed.

Communication Intern - forår 2022 - Kolding (+Aarhus)

Vil du have indblik i, hvordan der arbejdes professionelt med kommunikation i en multinational virksomhed? Du er god til at kommunikere, men du vil gerne blive endnu bedre. Du synes, det er sjovt at arbejde med kommunikation – både på det strategiske plan og i praksis.

BI-konsulent i Tårnby Kommune

Er du stærk til at skabe konkrete dataløsninger, som imødekommer kommunens forretningsbehov? Så har vi stillingen til dig. Dine primære opgaver vil være knyttet til at trække og validere data fra vores fagsystem på omsorgs- og socialområdet, CURA.

Moos-Bjerre søger 2-3 metodestærke praktikanter til forår 2022

Vi søger analytisk og metodisk stærke universitetspraktikanter, som i forårssemesteret 2022 har lyst til at prøve kræfter med projektarbejde, analyser og formidling. Du vil du blive en del af en professionel arbejdsplads med et højt fagligt og udviklende miljø.

Bliv praktikant i konsulenthuset Marselisborg - forår 2022, Aarhus eller København

Er du nysgerrig på livet som konsulent? Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har reel policy indflydelse på de brede velfærdsområder, og som skaber værdi for borgeren? Så skal du måske være en af vores nye praktikanter i foråret 2022!

Engineering Project Manager

Do you have hands-on experience with project management, and are you well-versed in working with the project management best practices? Do you enjoy broad stakeholder collaboration and motivated by driving technical projects in a cross-functional environment? This is a unique opportunity for you to join our technical team in a key role as Engineering Technician at our site in Sdr Felding, Denmark.

Personalekonsulent til Koncern HR, Løn og Forhandling, Regionshuset i Sorø

Vi forventer, at du har flere års relevant erfaring inden for personaleområdet med lignende opgaver. Du skal bruge din faglighed på HR-driftsopgaver, juridisk rådgivning, sagsbehandle og bistå chefer i Region Sjælland, når de står med vanskelige personalesager, lønforhandlinger etc.

Accounting Intern - forår 2022 - Aarhus

Til foråret 2022 søger vi, til vores satellitkontor i Aarhus, en detaljeorienteret intern. Har du interesse for skatteret, regnskab og finans? Og drømmer du om at få hands-on erfaring med lettere til mere udfordrende regnskabsopgaver i en international og ambitiøs virksomhed?

Økonom til at arbejde med den grønne omstilling

Ser du også klimaet som en af vor tids største udfordringer? Er du en fagligt velfunderet økonom, der gerne vil omsætte data, tal og teori til praksis? Vil du hjælpe med til at energiselskaberne kan yde deres bidrag til et rigt, frit og grønnere Danmark? Og være del af en fantastisk arbejdsplads med ambition, faglighed og udsyn...

VisitDenmark Tyskland tilbyder praktik i forårssemestret 2022

Brænder du for at markedsføre Danmark som rejsemål over for både tyske turister og salgsled? Har du lyst til at hjælpe VisitDenmark Tyskland med at fortælle de gode historier om Danmarks små wonders på det største danske marked, så søger vi dig som praktikant til vores tyske markedskontor i Hamborg i forårssemesteret 2022.

Praktik forår 2022 - vær med til at gennemføre og skabe opmærksomhed om årets store historieevent

Historiske Dage er en historiefestival, som i år afholdes i weekenden 26.-27. marts 2022 i Øksnehallen. I månederne forud arbejder vi på højtryk med at udvikle indholdet i Øksnehallen, lægge indhold på vores hjemmeside, poste opslag på Facebook og Instragram og tale med journalister på radio, tv og andre medier.

Konsulent til Finans og Systemer i Koncern Økonomi

Brænder du for tal og regler. Vil du være med til at sætte linjen for det regnskabsmæssige i Region Sjælland. Har du en stærk regnskabsfaglighed og erfaring med offentlig administration? Så er du måske en del af vores team.

Advokat og erfaren advokatfuldmægtig med interesse for erhvervsret, entreprise og fast ejendom

Vores afdeling i Herning og Skjern, som primært beskæftiger sig med erhvervsret, herunder særligt en del entrepriseret, fast ejendom og generel erhvervsret har travlt og søger en advokat og en 2. eller 3. års advokatfuldmægtig, som brænder for sit fag og er bevidst om at gøre en positiv forskel blandt kolleger og klienter.

Studentermedarbejder til start ups inden for optimering og afsætning (FRIST ANGIVET)

Som studentermedhjælper hos Brixglobal/Propia får du et yderst spændende job, der spænder på tværs af værdikæden i begge selskaber. Der vil dermed blive tale om at dykke ned i en bred vifte af aktiviteter og dertilhørende analyser, opgaver og ansvarsområder.

Danske Regioner søger en student til Center for Sundhedsinnovation

Vil du være med til at sikre sundhedsvæsen og erhvervsliv de bedste vilkår til at skabe nye løsninger til gavn for borgere og patienter? Brænder du for, at temaer som bedre brug af data til sundhedsforskning og øget offentlig-privat samarbejde om ny teknologi rykker højere op på den sundhedspolitiske dagsorden?

KLA Personskade søger advokat eller advokatfuldmægtig til vores kontorer i Esbjerg eller København

Brænder du for at hjælpe skadelidte, så de får den erstatning, de har ret til - så har vi jobbet til dig!

Erfaren og hands-on EHS Specialist søges til JELD-WEN Danmark

Motiveres du af en stærk arbejdsmiljøkultur, hvor sikkerhed sættes øverst på agendaen? Har du erfaring med at drive EHS-projekter og er du en hands-on EHS specialist, som ønsker at have en central rolle i udviklingen af vores arbejdsmiljøkultur?

Looking for the best part-time job in the world?

As Quality Assurance Consultant your primary task is to ensure the quality of our solutions and services before we hand them over to our clients. If you’re successful in the role and yield for more responsibility, the position can be a career path into one of our other teams, depending on your interests and skills.

Controller til Tårnby Kommune

Er du certificeret detaljerytter, og elsker du Excel? Så har vi stillingen til dig! Din primære arbejdsopgave vil være at udvikle en systematisk kontrol af afregninger af private og offentlige leverandører af hjemmehjælp.


A career profile will give you access to latest talent offers - create your free profile here!

Sparring til din jobsøgning

Job search coaching
Jobbank.dk offers individual coaching concerning all phases of your job search process. We provide feedback for you resume and job application and can assist you with a longer coaching process in order to map your future career path.

Inspiration for your career


A career path less of a highway from A to B and more like a winding road from C to U with a brief detour to X. In these articles we aim to help you navigate safely toward the next career waypoint.

Få inspiration til karrieren

Getting job in Denmark


Finding a new workplace can be a daunting prospect anywhere in the world - but it is likely to be even more so as an international in Denmark. Get a few pointers here.

Finding work in Denmark

Job search process


CV, resume & interview & contract - here are our guides to help you look your best during each step of your job search process and land your dream job.

Get job search advice