19.383 jobs for experienced candidates, graduates and Young Professionals

Welcome to Denmark's leading job portal for highly educated! Are you looking for job for experienced candidates, career offers for Young Professionals. Find advice for job interview, resume and job applications or browse one of our many workplaces looking for new talents.

... or view more search options

Senior Backend Engineer for Edda Group

You will be implementing BE features like data access, data exposure, complex business logic, system x-going frameworks like error handling, logging etc. as well as refactoring. The ideal candidate for this role is analytical, collaborative, a problem-solver, has a great attention to detail and passionate about continuous learning

Radikale Venstre søger praktikanter til Christiansborg (genopslag)

Synes du dansk politik trænger til forandring? Vil du være med til at skabe den? Har du lyst til at bidrage til udviklingen af kommunikation, organisation og politik hos Radikale Venstre?

Studentermedhjælper med interesse for skat og politik

Som studerende i skatteteamet kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver som udarbejdelse af udkast til faglige nyheder, juridisk informationssøgning og koordinering af møder. Du får solid indsigt i lovgivningens tilblivelse, og med den rette tilgang er der mulighed for at skabe et solidt netværk i skatte- og rådgiverbranchen.

Spændende praktikperiode med mulighed for medbestemmelse og fokus på din udvikling (søg snarest)

Szpirt & Company søger to praktikanter til at assistere os i vores arbejde inden for public affairs og kommunikation. Du er sandsynligvis i gang med en videregående uddannelse inden for samfundsvidenskab, journalistik, kommunikation eller lignende.

Special- eller chefkonsulent til risikostyring og procesforbedring i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Vil tilbyder en spændende stilling med mange udviklingsperspektiver, hvor du bliver den drivende kraft i at hæve Kultur- og Fritidsforvaltningens modenhedsniveau i forhold til risikostyring og håndtering af finansielle og forretningsmæssige processer. Du brænder for at skabe udvikling og optimering. Herudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra det finansielle område, indsigt i risikostyring og hurtigt kan sætte dig ind i nye forretningsområder.

International Graduate - HR

Du vil blive en del af afdelingen HR Employee Lifecycle bestående af Talent Management, Engagement, Recruiting og Employer Branding. Her vil du blive en del af Talent Management og Engagement teamet, hvor du vil komme til at arbejde med blandt andet onboarding, medarbejderudvikling og -trivsel, fastholdelse, kultur og meget mere indenfor HR-paletten.

Bliv oplært i turistbranchen og få stort ansvar i en lille turistvirksomhed (studiejob hjemmefra)

Dette er ikke et almindeligt studiejob, hvor du bliver sat til at lave kedelige opgaver, som andre ikke gider. Det er et job, hvor du får et stort ansvar og vil spille en central og vigtig rolle i vores virksomhed. Til gengæld kan vi love, at det er et sjovt arbejde, og at du vil lære meget om ledelse, turisme, transport, salg og meget andet.

Medarbejder til regnskab og økonomistyring søges til KFUM og KFUK

Vi søger en ny kollega der vil være med til at drifte og videreudvikle vores økonomifunktion. Vi forventer, at du har en relevant baggrund. Måske har du kun få års erfaring. Det afskrækker os ikke. Er du villig til at lære og tage fat, skal vi nok støtte din fortsatte udvikling.

Marketingpraktikant (ny frist 11/12)

Vil du være med til at sprede kendskabet til musik? Som marketingpraktikant er du ansvarlig for Warner Music Danmarks sociale medier, og derudover vil du spille en vigtig rolle i arbejdet med vores artistkampagner. Vi søger en studerende, der i en periode på 4 - 5 måneder fra januar 2024.

International Graduate - Salg

Som en del af Salgsafdelingen bliver du introduceret til en bred vifte af opgaver, såsom procesoptimering, uddannelse og tekniske hjælpemidler til butikkerne. Du vil arbejde tæt sammen med andre afdelinger i Lidl, som for eksempel IT, Logistik, Indkøb, Jura & Compliance og Marketing.

Økonomien skal styres – vil du være med?

Kan du lide at arbejde med tal og data? Har du interesse for økonomi? Vil du have indblik i økonomistyringen i en kompleks, professionel organisation? Har du lyst til at bidrage til den grønne omstilling igennem dit arbejde?

Faglige formidlere til Eduforce (studiejob) – DTU Bioengineering

Brænder du for biologi og alle de muligheder, teknologien giver os? Eduforce søger engagerede studerende til at undervise gymnasieklasser i emner inden for Life Science. Der er altid mindst to undervisere til at undervise én gymnasieklasse og som ny går man med en erfaren underviser de første mange gange.

Vi søger praktikanter til forårssemesteret 2024.

Banker dit hjerte også for en grønnere og mere ansvarlig verden? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi tilbyder en meningsfyldt, spændende og udfordrende praktik, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle Etisk Handel Danmark som den danske platform for ansvarlig handel og bæredygtige værdikæder.

International Graduate - Indkøb

Du bliver introduceret til de forskellige projekter og opgaver i Indkøbsafdelingen, hvor du bliver tilknyttet enten Buying Food, Food Aktion, Nonfood eller Frugt & Grønt - og du har mulighed for at byde ind der, hvor din interesse er størst!

Faglige formidlere til Biotech Academy (studiejob) – DTU Bioengineering

Brænder du for naturvidenskab, og er du glad for at formidle din viden? Biotech Academy søger dygtige og ambitiøse studerende med interesse for formidling i øjenhøjde. Som faglig formidler vil du arbejde med udvikling af undervisningsmateriale til grundskole eller gymnasie sammen med et team af medstuderende.

Praktikanter til forebyggelsesopgaver i Kræftens Bekæmpelse (ny frist 10/12)

Har du lyst til at arbejde med forebyggelse? Så har du mulighed for at være med til røgfri og eventuelt kost-indsatser, hvor du skal planlægge, koordinere, og gennemføre konkrete indsatser i et tæt samspil med en lang række aktører.

Selvkørende analytiker og projektansvarlig med indgående kendskab til etik, tech og data søges til Dataetisk Råds sekretariat

Er du drevet af en passion for etik, teknologi og data? Ønsker du at bidrage til et område i rivende udvikling og med stor samfundsmæssig opmærksomhed? Har du en dyb og solid forståelse for anvendelsen af data og de etiske dilemmaer, som knytter sig hertil? Så er du måske den person, vi søger til vores team.

Moos-Bjerre søger analytisk og metodestærk konsulent

Vi søger 1-2 konsulenter med stærke kompetencer indenfor analyse, projektledelse og formidling og med interesse for salg. Som konsulent hos os, vil du blive en del af en professionel arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø, fokus på udvikling og god trivsel.

It-konsulent med udviklingsorienteret og agilt mindset til Kultur- og Fritidsforvaltningen

Er du passioneret omkring at skabe digitale brugeroplevelser, der markant forbedrer anvendelsen af it-systemer i Faciliteter? Har du en solid teknisk baggrund og evnen til hurtigt at analysere og løse komplekse problemstillinger?

Ringsted Kommune søger praktikant til byplanlægning

Studerer du byplanlægning, landskabsarkitektur, urban design eller lignende, og har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i forhold til konkrete og spændende udviklingsprojekter? Så leder Ringsted Kommune efter dig.


A career profile will give you access to latest talent offers - create your free profile here!

90 Interview Questions

90 Interview Questions
What could you get asked at a job interview? We've asked interviewers in large and small companies, the private and public sector to tell us.

Inspiration for your career


A career path less of a highway from A to B and more like a winding road from C to U with a brief detour to X. In these articles we aim to help you navigate safely toward the next career waypoint.

Get inspired

Getting job in Denmark


Finding a new workplace can be a daunting prospect anywhere in the world - but it is likely to be even more so as an international in Denmark. Get a few pointers here.

Finding work in Denmark

Job search process


CV, resume & interview & contract - here are our guides to help you look your best during each step of your job search process and land your dream job.

Find job search advice