19.772 jobs for experienced candidates, graduates and Young Professionals

Welcome to Denmark's leading job portal for highly educated! Are you looking for job for experienced candidates, career offers for Young Professionals. Find advice for job interview, resume and job applications or browse one of our many workplaces looking for new talents.

view more

E-Commerce Manager for a strong international growth company

Our ambitious growth plans are mainly based on global E-Commerce and we are now further strengthening our dedicated European E-Com team and are looking for a new colleague with the right entrepreneurial spirit. Are you our new E-Com Manager?

Marketingassistent med tekstforfatter-talent

Vi søger en student/freelance/deltidsperson. I vores helt nye marketing-afdeling skal vi have researchet og skrevet nogle lækre korte og lange tekster til SoMe, web etc.

KOMPAN Play Institute - Research Project Manager

Til KOMPAN Play Institute søger vi en udadvendt projektleder, som vil brænde for at arbejde med udvikling af dokumentation, research og forskning i forbindelse med vores legepladser.

Forretningsudvikler til Team Proces og forretningsudvikling med primært fokus på Boligejer og Ejendomsdatarapporten

Har du lyst til at arbejde med ejendomsdata, udstillingsportal og IT-systemer? Har du sans for overblik, detaljer og brænder for god kundeservice? Så er du måske Team Proces og Forretningsudviklings nye forretningsudvikler.

Kontor for Prøver, Eksamen og Test søger en studentermedhjælper med interesse for det gymnasiale område

Som vores nye student i Kontor for Prøver, Eksamen og Test i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet bliver du en vigtig spiller i forhold til at sikre, at prøver og eksamen på det gymnasiale område gennemføres så godt som muligt.

Medarbejder til bæredygtighedsprojekter

Vi søger en medarbejder til kommunikationsopgaver, projektledelse og andet forefaldende arbejde. Vi udvikler og søsætter mange initiativer, blandt andet som led i vores arbejde med vores bæredygtighedsstrategi og deltagelsen i DK2020-projektet om udarbejdelsen af en ny klimaplan.

Brand and Campaign Manager

Ørgreen Optics is looking for a talented Brand and Campaign Manager to oversee and develop all Ørgreen marketing campaigns and branding-related projects.

Studentermedhjælper søges til Kontor for Gymnasier (stud.jur)

Har du lyst til at afprøve dine akademiske evner i praksis? Du vil få et indgående kendskab til nogle af styrelsens juridiske arbejdsopgaver og et indblik i arbejdet i centraladministrationen, samtidig med at du kan afprøve dine teoretiske færdigheder fra studiet i praksis.

Børne- og Undervisningsministeriets departement søger to studentermedhjælpere med interesse for uddannelsespolitik og økonomi til Center for Økonomisk

Har du lyst til at prøve kræfter med arbejdet i et af de centrale samfundsøkonomiske maskinrum på Slotsholmen? Og kunne du tænke dig at bidrage til udviklingen af et af samfundets store velfærdsområder?

Praktikanter til udviklingsafdelingen i Wonderful Copenhagen

Vi søger lige nu tre studerende med kompetencer inden for forretningsudvikling, kommunikation og innovation og udvikling. Alle kommer til at indgå i det daglige arbejde i udviklingsafdelingen, hvor kollegerne er fokuserede, humøret er højt og sammenholdet stærkt.

Studentermedhjælper søges til Minister- og Ledelsessekretariatet i Børne- og Undervisningsministeriet

Har du lyst til at afprøve dine akademiske evner i praksis og skabe et solidt fundament for en spændende fremtidig karriere? Interesserer du dig for politik? Så er stillingen som studentermedhjælper i Minister- og Ledelsessekretariatet i Børne- og Undervisningsministeriet måske noget for dig.

Udviklings Ingeniør hos DANCOP A/S

Kunne du tænke dig at få en vigtig rolle i arbejdet med at navigere igennem de mange muligheder og udfordringer, der ligger i udvikling af sikkerhedsprodukter til produktion og lager?

Medarbejder til udvikling og tværgående arbejde med bæredygtighed

I Slagelse Kommune står bæredygtighed, klima, biodiversitet og cirkulær økonomi højt på dagsorden. Vi udvikler og søsætter mange initiativer, blandt andet som led i vores arbejde med vores bæredygtighedsstrategi og deltagelsen i DK2020-projektet om udarbejdelsen af en ny klimaplan.

Studentermedhjælper søges til arbejde med web i Børne- og Undervisningsministeriet

Har du interesse for webområdet, og har du lyst til at afprøve dine kommunikative evner i praksis på en landets mest besøgte ministeriehjemmesider? Så er stillingen som webstudent i Center for Kommunikation og Presse måske lige noget for dig!

BI-udvikler med stor båndbredde til Aller Media IT

Vil du gøre en stor forskel for at skabe en samlet og langtidsholdbar BI-løsning for Allers rejsebureauer? Vi kan garantere dig en spændende stilling i et miljø, hvor din viden og kompetencer spiller en afgørende rolle.

Detaljeorienteret studentermedhjælp til fundraising og forskningsadministration

Vi søger en studentermedhjælp til Administrationen på DTU Kemi, hvor vi sætter en ære i at yde effektiv support til instituttets forskere, blandt andet gennem kvalificeret studie- og ph.d.-administration, kommunikation, rådgivning om forskningsansøgninger og administration af eksterne forskningsmidler mv.

Juridiske studentermedhjælpere til Nævnenes Hus i Viborg

Vil du være med til at gøre Nævnenes Hus til Europas bedste klagesagsmyndighed? Og har du lyst til at udvikle dine juridiske kompetencer ved at blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor ambitioner, initiativ og holdånd vægtes højt?

Studentermedhjælper til Koncern HR Udvikling i Region Sjælland

Er du på udkig efter et spændende og meningsfuldt studiejob, og brænder du for HR arbejde med fokus på rekruttering og fastholdelse? Så er det dig, vi søger.

Ambitiøs datakonsulent til klinisk udviklingsprogram i Sundhedsstrategisk Planlægning

Brænder du for at arbejde med kvantitativ analyse til datadrevet forbedringsarbejde, og vil du være med til at udvikle fremtidens sundhedsvæsen i Region Sjælland? Så er det dig, vi søger.

Studentermedhjælper til Direktionssekretariat og Presse i Landbrugsstyrelsen

Har du lyst til at komme tæt på Landbrugsstyrelsens direktion og trives du i en hverdag, hvor der hele tiden er mange bolde i luften? Har du godt humør, overblik, en skarp pen og har du mod på en travl hverdag, der understøttes af et hold af gode kollegaer, der brænder for en professionel direktionsbetjening?


A career profile will give you access to latest talent offers - create your free profile here!

Sparring til din jobsøgning

Job search coaching
Jobbank.dk offers individual coaching concerning all phases of your job search process. We provide feedback for you resume and job application and can assist you with a longer coaching process in order to map your future career path.

Inspiration for your career


A career path less of a highway from A to B and more like a winding road from C to U with a brief detour to X. In these articles we aim to help you navigate safely toward the next career waypoint.

Få inspiration til karrieren

Getting job in Denmark


Finding a new workplace can be a daunting prospect anywhere in the world - but it is likely to be even more so as an international in Denmark. Get a few pointers here.

Finding work in Denmark

Job search process


CV, resume & interview & contract - here are our guides to help you look your best during each step of your job search process and land your dream job.

Get job search advice