more search options

10.896 career paths available today

Kan du tænke 60 år frem i tiden? Cand.polit., cand.scient.pol. eller lignende

Vi skaber fremtidens rammer for de finansielle virksomheder. Du har en uddannelse som cand.polit., cand.scient.pol. eller lignende. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring, men uanset hvad skal du have interesse for det finansielle område.
2019-05-14 Erhvervsministeriet Greater Copenhagen

Systemadministratorer til Undervisningsministeriets applikationsdrift (Aarhus)

Vil du være med til at drive kritiske it-systemer, der har afgørende betydning for undervisningsområdet i Danmark? Så er et job i Styrelsen for It og Læring måske noget for dig!
2019-05-20 Styrelsen for IT og Læring Eastern Jutland

Genopslag: Center for Grundskoler i Undervisningsministeriets departement søger en juridisk student

Har du lyst til et studierelevant job, hvor du kan prøve kræfter med forfatningsretten og de statslige institutioner i praksis, få indblik i processen fra politisk udspil til vedtagen lov og arbejde med lovfortolkning og politisk betjening i et ministerium, der varetager udviklingen af et af de mest centrale elementer i velfærdssamfundet: Uddannelsesområdet?
2019-05-15 Undervisningsministeriet Greater Copenhagen

Studentermedhjælper til Dansk Fjernvarmes Kurser & Events team

Teamet tager sig af en lang række administrative, koordinerende og udviklende opgaver i relation til vores kurser og arrangementer samt medlemsadministration. Der er tale om en stilling med et varierende timetal, typisk 6-10 timer ugentligt. Arbejdsstedet er Fjernvarmens Hus på Merkurvej 7 i Kolding.
2019-05-09 Dansk Fjernvarme Southern Jutland, South-east Jutland

Gør en forskel - bliv Promoter!

Verdens største uafhængige børneorganisation, Red Barnet, leder efter nye promotere fra hele landet. Du vil være en vigtig del af vores team og være med til at skabe de bedste omstændigheder for verdens børn. Her er plads til både fuldtid og deltid.
2019-05-22 Red Barnet Greater Copenhagen, Eastern Jutland

Ferieafløsere til Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret i Brønshøj

Er du i gang med at uddanne dig til sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent? Vi søger sommerferieafløsere til tilkaldevagter – med gode muligheder for at fortsætte som afløser efter sommerferien. Stillingerne er med start den 1. juli 2019 eller snarest muligt.
2019-05-14 Københavns Kommune Greater Copenhagen

Initiativrig og opsøgende student til IDAs Studieteam

Er du tosset med at tale med mennesker? Så er du måske vores nye studentermedhjælper! Vi er lige nu i vores Studieteam på udkig efter engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hjælpe IDAs studiemedlemmer med at få mest mulig værdi ud af deres medlemskab.
2019-05-15 Ingeniørforeningen, IDA Greater Copenhagen

Bliv fundraiser i Red Barnets Telemarketing team!

Er du en vinder? Elsker du at snakke med nye mennesker? Vil du være en del af et fællesskab? Så er det dig, vi søger til vores nye telemarketing afdeling!
2019-05-23 Red Barnet Greater Copenhagen

Studentermedhjælpere til Digitalisering ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Har du interesse, kompetencer og lyst til at arbejde med udvikling, optimering og implementering af digitalunderstøttelse af forretningsprocesser i en større organisation? Så har vi muligvis studiejobbet til dig.
2019-05-10 Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse Greater Copenhagen

Marketingpraktikant – Social Media

Vi søger en skarp studerende, der i en praktikperiode på 6 måneder med start i august 2019 vil prøve kræfter med at planlægge og eksekvere digitale kampagner til både vores kunstneres og vores egne platforme.
2019-05-20 WARNER MUSIC DENMARK A/S Greater Copenhagen

Studentermedhjælper til Compliance- og risikostyringsafdeling

Vi søger netop nu en dygtig studentermedhjælper, der får til opgave at assistere vores compliance- og risikostyringsansvarlige i arbejdet med at sikre, at Popermo overholder den til enhver tid gældende lovgivning, herunder f.eks. Lov om finansiel virksomhed, Ledelsesbekendtgørelsen, Solvens II-forordningen og Databeskyttelsesloven.
2019-05-14 Popermo Forsikring g/s Funen

Studentermedhjælper til DIF Kommunikation og Analyse

Vil du være med til at lave engagerende opslag på sociale medier, skrive bevægende historier om idrætsaktive danskere til et trykt medlemsmagasin, hjælpe med udsendelse af kommunale pressemeddelelser, læse korrektur på trænerfoldere, redigere idrætsbilleder og meget mere? Hvis svaret er ’ja’, så læs endelig videre, for så har vi måske studiejobbet til dig.
2019-05-01 Danmarks Idrætsforbund Greater Copenhagen

Analytisk stærk studentermedhjælper

Har du lyst til at analysere foreningsidrætten, dens betydning for det danske samfund og bidrage til, at Danmark bliver verdens mest idrætsaktive nation?
2019-05-16 Danmarks Idrætsforbund Greater Copenhagen

Strategisk og udviklingsorienteret Sekretariatschef til Holbæk Sygehus

Vi tilbyder et spændende job med store udviklingsmuligheder for en strategisk, analytisk og administrativt stærk leder. Du er klar til at tage ansvar for sygehusets administrative systemer, kommunikation og arbejdsmiljø – og så er du en rummelig person, som trives i en alsidig og tempofyldt hverdag.
2019-05-16 Region Sjælland North Zealand, West Zealand

Dygtig IT-studerende til brancheforening søges

Vores IT-ansvarlige student har fået nyt job. Vil du være vores nye student, der fra kontoret i Knabrostræde i det centrale København har ansvaret for OGD’s IT-systemer?
2019-05-14 Olie Gas Danmark Greater Copenhagen

Juridisk studentermedhjælper med interesse for arbejds- og ansættelsesret

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) søger en jurastuderende til at bistå HR Jura, som har lyst til at være med til at yde løsnings- og forretningsorienteret HR-juridisk rådgivning.
2019-05-20 Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Greater Copenhagen, North Zealand

Stud.merc.jur/Stud.ha.jur.

Er du stud.jur. med økonomi og forretningsforståelse som primær driver, eller er du stud.merc.jur./stud.ha.jur med et stærkt juridisk fundament, og har du lyst til at få erhvervsjuridisk erfaring inden for kontraktret og konkurrenceret? Så er jobbet her måske noget for dig.
2019-05-15 Focus Advokater Funen

Skolekonsulent til Center for Børn, Unge og Familier i Odsherred Kommune

Brænder du for pædagogisk udvikling, tværprofessionelt samarbejde og understøttelsen af skolernes arbejde med elevers læring og trivsel, så har vi et spændende og alsidigt job til dig i det nydannede fælles center for hele børne- og ungeområdet. Opgavefordelingen afstemmes efter dine kvalifikationer og i samspil med de kompetencer, vi har allerede i Centeret.
2019-05-23 Odsherred Kommune North Zealand, West Zealand

Jurastuderende, der vil være en del af noget større

Vil du være med til at sikre retssikkerheden i Danmark? Hos Ankestyrelsen har vi ledige studenterstillinger i flere af vores fagkontorer og i vores administration - i både København og Aalborg.
2019-05-14 Ankestyrelsen Greater Copenhagen, Northern Jutland

Undervisningsministeriet søger en webpraktikant

Vi leder efter en praktikant med interesse og kompetencer inden for webkommunikation, der kan starte i vores Presse- og Kommunikationssekretariat efter sommerferien.
2019-05-21 Undervisningsministeriet Greater Copenhagen

Business development assistant

Du er enten nyuddannet med relevant erfaring fra studiejob eller har erfaring fra en lignende stilling og gerne fra lignende branche. Af uddannelsesmæssig baggrund forventer vi, at du har gennemført en akademisk uddannelse f.eks. Cand.Merc.Com.
2019-05-07 Gorrissen Federspiel Eastern Jutland

Søger du et deltids/fuldtidsjob med mening - så bliv Fundraiser hos Red Barnet!

Er du klar til at have det sjovt og blive udfordret? Vil du udvikle dine kommunikations- og salgsfærdigheder? Vil du gøre en forskel? Så er du måske vores nye fundraiser. OBS: Her er plads til både fuldtid og deltid
2019-05-23 Red Barnet Greater Copenhagen, Eastern Jutland


Find your new workplace

Energinet - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile