view more

16.730 career paths available today

MarineShaft A/S søger en Projektleder til snarest tiltrædelse

Vi ser gerne, at du har en videregående teknisk uddannelse med baggrund som maskinarbejder/industritekniker og gerne med kendskab til CNC-bearbejdning og erfaring indenfor det maritime.

Projektlederpraktikant i et af verdens førende pladeselskaber

Hvis du har evner og passion for projektledelse i et hastigt skiftende kreativt miljø, skal du måske med på holdet? Vi har en ledig plads i Frontline, hvor vi arbejder med Sony Music’s danske artister.

Praktikant til Center for Læring og Analyse i København

Interesserer du dig for social- og beskæftigelsespolitik? Vil du gerne bidrage til, at beslutninger på social- og beskæftigelsesområdet bliver truffet på et oplyst grundlag? Og vil du gerne afprøve dine metodiske kompetencer i praksis? Så kan et praktikantforløb i Læring og Analyse måske være noget for dig. ​

Informationssikkerhedskonsulent til kriminalforsorgens enhed for databeskyttelse og informationssikkerhed

Vi søger en medarbejder, der har en bred it-sikkerhedsmæssig erfaring i særligt Windows-miljøer, og som der ud over bl.a. er erfaren inden for informationssikkerhedsstandarder, risikovurderinger, politikudvikling, tekniske og organisatoriske foranstaltninger mv.

Tænketanken EUROPA søger (chef)økonom

Tænketanken EUROPA søger (chef)økonom med kendskab til de økonomiske forhold, der spiller en rolle for EU-samarbejdet og kan formidle komplekse analyser kort og præcist til en bred kreds af interessenter.

Praktikant til DM Arbejdsliv og Karriere (Arbejdsmiljø) - ny frist 25/4

Interesserer du dig for arbejdsliv og arbejdsmiljø? Bring din viden i spil, og sæt dit præg på vores arbejdsmiljøindsats som vores nye praktikant. Du bliver en del af afdelingen ’Arbejdsliv og Karriere’, som arbejder med at udvikle og tilbyde arrangementer, kurser, rådgivning og digitale tilbud til vores medlemmer...

Ankestyrelsen Aalborg tilbyder praktikpladser til jura- og erhvervsjurastuderende i efterårssemestret 2021 (projektorienteret forløb)

Har du lyst til at prøve din juridiske viden og evner af i praksis? Og skal den praksis handle om retssikkerhed og velfærd? Så søger vi nu praktikanter til vores kontorer i Aalborg.

KOMPAN Play Institute - Research Project Manager

Til KOMPAN Play Institute søger vi en udadvendt projektleder, som vil brænde for at arbejde med udvikling af dokumentation, research og forskning i forbindelse med vores legepladser.

HR Studentermedhjælper

Brænder du for HR, og er du i gang med en HR-rettet uddannelse, så er et studiejob hos Gorrissen Federspiel i København måske noget for dig.

Praktikant til DM Arbejdsliv og Karriere (Unge) - ny frist 25/4

Brænder du for at begynde karrieren med et meningsfuldt arbejde? Leder du efter en praktikplads i forbindelse med din kandidatuddannelse? I DM skal vi have afdækket vores naturvidenskabelige nyuddannede og studiemedlemmers behov og kortlagt udviklingen af bæredygtige jobs...

Experienced Project and Event Manager

As our new Project and Event Manager, you will plan, organize and execute a huge number of large events in close cooperation with our event team, other project managers, corporate partners, and other stakeholders.

Tænketanken Mandag Morgen søger senioranalytiker med stærke projektlederevner

Vi har i Tænketanken Mandag Morgen landet en række nye analyseprojekter af samfundsmæssig relevans. På den baggrund udvider vi teamet og søger derfor en senioranalytiker med solide projektlederevner, analytisk tyngde og stærke formidlingsmæssige kompetencer.

Jurastuderende - stud.jur. til F. A. Thiele A/S

Som stud.jur. i F. A. Thiele A/S’ regi vil du indgå i et inkassoteam og bistå med meget forskelligartede opgaver. Du vil få stor indsigt i formueretlige-, aftaleretlige-, kontraktsretlige- samt køberetligeemner og få kendskab til de procesretlige udfordringer, sagsbehandling og debitorhåndtering i forskellige typer småsager.

MarineShaft søger Mechanical Engineer

Grundet stigende aktivitet søger vi en dygtig Mechanical engineer B.Sc eller M.Sc mechanical ingeniør, som i samarbejde med vores nuværende projektledere og salgsteam skal varetage salgsprojekter fra tilbud til ordre.

Administrativ medarbejder til Koncern HR, Løn og Forhandling

Koncern HR, Løn og Forhandling søger en struktureret og stærk administrativ medarbejder med godt humør og gode kommunikative evner til at varetage koordinerende og administrative funktioner, herunder lettere juridiske og forhandlingsunderstøttende opgaver i Koncern HR.

Studiejob: Bliv en del af VisitCopenhagens SoMe- og webredaktion hos Wonderful Copenhagen

Du vil komme til at skrive og opdatere omtaler til blandt andet visitcopenhagen.com og .dk, lave nyhedsbreve og være med til at drive vores sociale medier (@visitcopenhagen), som når ud til over en halv mio. brugere.

Bliv praktikant i konsulenthuset Marselisborg - efteråret 2021, Aarhus eller København

Praktik i Aarhus eller København i efteråret 2021: Er du nysgerrig på livet som konsulent? Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har reel policy indflydelse på de brede velfærdsområder, og som skaber værdi for borgeren?

Redaktør- og Projektlederpraktikant i et af verdens førende pladeselskaber

Vil du lave den gode historie, konceptuelle interviews med artister, kreative SoMe updates, playlister folk gider at lytte til og være med til at markedsføre din yndlingsmusik højere op på charten? Så bliv praktikant hos Commercial-afdelingen i Sony Music i fem til seks måneder.

Service-minded IT supporter wanted

We are currently looking for a technically competent colleague for our Danish office to solve internal IT issues, thus being our key go-to person. Your most essential task is to support us in relation to the practical challenges that arise in a busy office where everyone depends on their tools to work – hardware as well as software.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger fire engagerede studentermedhjælpere til Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Interesserer du dig for dagtilbuds- og undervisningspolitik? Og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationen og styrelsens arbejde med at fremme kvalitetsudvikling på Børne- og Undervisningsministeriets område?


Find your new workplace

Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile