more search options

15.389 career paths available today

Nyuddannet kandidat med interesse for erhvervsregulering til Erhvervsministeriet

Har du lysten til at understøtte ansvarlige virksomheders udvikling og gøre det lettere at drive virksomhed i Danmark? Og kan du se dig selv arbejde med alt fra årsregnskabsloven, selskabsloven og konkurrenceudsættelse til it-sikkerhed, platforme, e-handel og dataetik?
2019-11-08 Erhvervsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

Chef for compliance til pension og bank

Compliancefunktionen har en central rolle med at sikre, at Lægernes Pension & Bank er en konkurrencedygtig og professionelt drevet virksomhed med et godt omdømme. Vi søger en chef for compliance med en stærk faglig baggrund til at styrke indsatsen i takt med den stigende finansielle regulering.
2019-11-11 LÆGERNES PENSION - pensionskassen for læger Greater Copenhagen

PRAKTIK I BUDAPEST: INTERNATIONAL ERFARING OG OPLEVELSER FOR LIVET!

Medicolink og Kube&Co er to, dansk-ungarske virksomheder med base i Budapest, Ungarn. Vi søger praktikanter til forårssemesteret 2020 til spændende og varierede opgaver.
2019-11-11 Medicolink Abroad (other)

Konsulentpraktikant 2020 - forår eller efterår - Aarhus eller København

Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Er du nysgerrig på livet som konsulent? Som praktikant hos Marselisborg Consulting vil du få mulighed for at afprøve dine akademiske kompetencer i projektteams, hvor du kommer helt tæt på praksis.
2019-11-10 Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden Greater Copenhagen, Middle Jutland, Eastern Jutland, Øresund region

Software Developers - Javascript, .Net, C# .net Core, Python, SQL, Go etc.

If you're an ambitious SaaS developer, regardless of experience or background, looking to be a part of a Danish, global software company with product teams building user-centered web apps, on top of an enterprise cloud platform, let's talk!
2019-11-07 Siteimprove A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Analytisk Consultant til ambitiøs konsulentvirksomhed

Er du ingeniør, og har du mod på en alsidig hverdag, hvor du arbejder på forskelligartede kundeprojekter? Så vil vi meget gerne møde dig! Vi tilbyder en spændende og udviklende karriere i en ambitiøs konsulentvirksomhed i stor vækst, hvor alle har et højt kompetenceniveau. Du får et hold af dedikerede, kompetente og imødekommende kolleger at sparre med, hvilket sikrer dig en stejl læringskurve.
2019-11-11 BASICO P/S Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikant til kommunikation, journalistik og SoMe

Har du skrivekløe? Er du idérig? Har du lyst til at lære en masse om formidling? Så kan vi tilbyde dig et udbytterigt praktikophold i foråret 2020.
2019-11-12 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Praktik 2020 - er du vild med Excel, og kan du ikke få nok af programmering?

Mploy er et konsulentfirma specialiseret i rådgivning, analyse og udvikling af beskæftigelsesområdet. Vi søger i øjeblikket en praktikant til foråret 2020, som vil komme til at indgå i arbejdet med at udvikle og udarbejde undersøgelser, analyser og evalueringer til vores kunder.
2019-11-10 mploy a/s Greater Copenhagen, Øresund region

Viceforhandlingschef til Dansk Sygeplejeråd

Vil du være med til at skabe bedre løn- og arbejdsvilkår for landets over 78.000 sygeplejersker og sygeplejestuderende? Er du en erfaren forhandler, som trives med at finde løsninger i samarbejde med arbejdsgiverne? Og har du erfaringer med eller lyst til at prøve kræfter med faglig ledelse?
2019-11-15 Dansk Sygeplejeråd Greater Copenhagen, Øresund region

ZBC søger EUX-undervisere til forskellige fag i Slagelse og Ringsted

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne de bedste elever? Vi søger dygtige og engagerede undervisere til vores EUX-uddannelser i henholdsvis Slagelse og Ringsted. Du har eller er i gang med en relevant kandidatuddannelse i forhold til de(t) fag, du skal undervise i.
2019-11-13 ZBC, Zealand Business College West Zealand, South Zealand & Islands

To Business Development Representatives søges til visionært konsulenthus beliggende på Christianshavn

Vil du have et udfordrende studiejob, som vil styrke dit CV og er sjovt samtidig? Vil du være del af en arbejdsplads, hvor høj faglighed og medarbejdertrivsel går hånd i hånd? Du bliver et vigtigt omdrejningspunkt i salgsteamet og kommer til at arbejde tæt sammen med vores øvrige BDR’er og rækken af kundeansvarlige.
2019-11-13 SkabelonDesign Greater Copenhagen, Øresund region

Studentermedhjælper til emu redaktionen i Kontor for Analyse og Kommunikation

Interesserer du dig for undervisningspolitik? Og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationen og styrelsens arbejde med at formidle ministeriets viden på emu.dk? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i emu redaktionen.
2019-11-15 Børne- og Undervisningsministeriet Greater Copenhagen

Studenterudvikler: Mangler du et kvalificerende it-studiejob?

Vi søger en hjælpende hånd til at vedligeholde, kontrollere og optimere vores webcrawler, der dagligt leverer nye opslag til jobbanknetværket. Har du styr på HTTP, Regular Expressions og webtjenester?
2019-11-12 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Landbrugsstyrelsen søger plantepatolog, agronom el.lign. til området for plantesundhed

Ved du hvor længe en asiatisk citrustræbuk kan overleve i træemballage? Er du plantepatolog, agronom, biolog el.lign. og er god til at få faglighed og praktisk forvaltning til at samspille, så er dette måske jobbet for dig.
2019-11-15 Landbrugsstyrelsen Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikant til organisationsudvikling i Dansk Sygeplejeråd

Interesserer du dig for organisationsudvikling? Vil du have erfaring med at tilrettelægge og understøtte politiske beslutningsprocesser? Vil du bidrage til at styrke engagementet blandt unge og studerende? Vi søger til foråret 2020 en praktikant til Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS).
2019-11-14 Dansk Sygeplejeråd Greater Copenhagen, Øresund region

Data Scientist

Are you ready to embark on your Data Science career or take it to the next level? Whether you are a newly educated or an experienced number wizard Nuuday, TDC Group, now offer you a great opportunity to enhance and test your capabilities within machine learning and other types of analytical methods.
2019-11-07 Nuuday Greater Copenhagen, Øresund region

Ambitiøs og fagligt stærk jurist til Koncern Jura i Miljø- og Fødevareministeriets departement

Vil du arbejde i et af Slotsholmens bedste juridiske kontorer i et dynamisk, politisk og udviklingsorienteret miljø? Vi søger en fagligt velfunderet og ambitiøs jurist til en konsulentstilling/fuldmægtigstilling, der kan indgå i vores arbejde som "husadvokat" med ansvar for den juridiske betjening af minister, direktion og ledelse.
2019-11-14 Miljø- og Fødevareministeriets Departement Greater Copenhagen, Øresund region

Studentermedhjælpere (stud.jur.) søges til Anklagemyndigheden

Som studentermedhjælper i anklagemyndigheden vil du arbejde med et bredt spektrum af opgaver, lige fra lettere sagsbehandling af sager vedrørende aktindsigt, sager vedrørende erstatning inden for strafferetsplejen, tiltalerejsning i mindre ukomplicerede straffesager m.v.
2019-11-11 Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi South Zealand & Islands

Praktikanter til frivillighed, fundraising, events og kommunikation i Danmark og i udlandet

GAME (gadeidræts-NGO) søger praktikanter til frivillighed, fundraising, events og kommunikation i Danmark og i udlandet. Kunne du tænke dig at være en del af en NGO, der bruger gadeidræt til at gøre en forskel for børn og unge? Som praktikant hos GAME får du virkeligheden i hænderne, mulighed for at prøve dine kompetencer af og skabe nogle nye.
2019-11-13 GAME Denmark Greater Copenhagen, West Zealand, South-west Jutland (Esbjerg), Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland, Abroad (other)

Projektlederpraktikant i et af verdens førende pladeselskaber

Hvis du er struktureret, engageret, iderig og ambitiøs studerende skal du måske med på holdet - vi har en ledig plads i Sony Musics urbanafdeling.
2019-11-14 Sony Music Entertainment Denmark A/S Greater Copenhagen, Øresund region


Find your new workplace

HOFOR - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile