more search options

11.180 career paths available today

Skarp praktikant til kommunikation og journalistik

Har du skrivekløe? Er du idérig? Har du lyst til at få masser af formidlingserfaring? Så kan vi tilbyde dig et udbytterigt praktikophold i efteråret 2020.
2020-04-03 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

PhD Scholarships on Sustainability and Value Chain Design

Copenhagen Business School invites applications for a number of vacant PhD scholarships related to a Manufacturing of Denmark (MADE) research and development project. The PhD projects will be conducted in collaboration with major Danish companies - like Coloplast, Novo Nordisk, and LEGO - that are committed to the project.
2020-03-18 Copenhagen Business School - CBS Greater Copenhagen, Øresund region

Studentermedhjælp til vores Supply Planning afdeling

Mediq søger, til omgående tiltrædelse, en studentermedhjælper 10-12 timer om ugen til vores kontor i Brøndby, som har interesse for Supply Planning og Logistik, der kan supportere vores travle Supply Plannere i det daglige arbejde.
2020-04-06 Mediq Danmark A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Går du efter en praktik, der gør en forskel?

Arkil søger bygningsingeniør eller -konstruktør i praktik til råhusbyggeri ved Glostrup Sygehus. Skal du i praktik i efteråret 2020 i forbindelse med din uddannelse til bygningsingeniør eller -konstruktør med speciale indenfor anlægskonstruktioner og broer? Hos os får du indblik i et markant råhusbyggeri ved Glostrup Sygehus.
2020-04-05 Arkil A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Kan du lede, motivere og lære fra dig? Graduate program m. fuld løn (frist 13. april)

Bliv en del af et ambitiøst graduate program med topmotiverede bachelorer og kandidater, som har viljen og lederpotentialet til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Danmark – uanset deres sociale baggrund.
2020-03-20 Teach First Danmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Øresund region

(Ny frist 30/4) Erfaren Software Ingeniør til Embedded elektronik hos CardLab Innovation

Trives du med udvikling? Har du overblik over dine opgaver? Er du nysgerrig på den nyeste teknologi? Og kan du lide at udvikle i et miljø, hvor der arbejdes med on the edge of technology? En af verdens førende virksomheder inden for mikro elektronik og biometri til Powered Cards søger software ingeniør.
2020-04-05 CardLab Aps Greater Copenhagen, Øresund region

ZBC i Ringsted og Slagelse søger undervisere til Teknologi og Teknikfag på EUX (Genopslag)

Der er tale om faste eller midlertidige stillinger – afhængig af fagsammensætning. Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din viden og dine erfaringer.
2020-04-06 ZBC, Zealand Business College East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands

Stipendiat, København - studiejob

Vil du sætte gang i din karriere allerede på studiet? Drømmer du om muligheden for at arbejde sammen med dygtige kolleger, der dagligt sætter standarden i advokatbranchen, og som kan være med til at sætte fokus på din udvikling? Så er du måske vores nye stipendiat.
2020-04-05 Kromann Reumert Greater Copenhagen, Øresund region

ZBC søger gymnasielærer til undervisning i matematik - og gerne andre fag (genopslag)

Vores elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert eneste minut i deres uddannelse er vigtigt. For at kunne undervise på gymnasierne, skal du have en relevant kandidatuddannelse i de(t) pågældende fag, du skal undervise i. Har du kompetence til at undervise i andre fag ud over matematik, må du meget gerne angive dette i din ansøgning.
2020-04-02 ZBC, Zealand Business College East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands

Sekretariatsleder søges til Danske Gymnasieelevers Sammenslutning 

Leder du efter jobbet, som er spændende og med stor variation i det daglige arbejde? Vil du gerne arbejde i et ungt og energisk miljø, der drives af interessen for uddannelsespolitik og lysten til at gøre en forskel? Så er du måske vores nye sekretariatsleder!
2020-03-31 Danske Gymnasieelevers Sammenslutning Greater Copenhagen, Øresund region

Vil du sætte dit aftryk på infrastrukturen i Trekantområdet?

Arkil søger ingeniørpraktikant til anlægsafdeling i Kolding. Skal du i praktik i efteråret 2020 i forbindelse med din uddannelse til anlægsingeniør? Sigter du efter en fremtid indenfor det udførende og evner du godt købmandskab?
2020-04-05 Arkil A/S Southern Jutland, South-east Jutland, Eastern Jutland

Projektleder til projektudvikling

For den rette person er der tale om et særdeles spændende job med stor berøringsflade overfor lodsejere, naboer og de lokale myndigheder. Jobbet er en god afveksling mellem forberedende arbejde på kontoret med efterfølgende forhandlinger i marken.
2020-03-30 Wind Estate A/S Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland

(New Deadline 30/4) Experienced Software Engineer for Embedded Electronics at CardLab Innovation

Do you enjoy designing and developing new technologies? Do you manage to keep track of your daily tasks? And do you like to work in an enviroment with focus on cutting-edge technology? CardLab Innovation, one of the leading companies within microelectronics and biometrics for Powered Smart Cards, is currently looking to expand its R&D team with new Engineers.
2020-03-18 CardLab Aps Greater Copenhagen, Øresund region

PRAKTIKANTER TIL UDVIKLINGSAFDELINGEN I WONDERFUL COPENHAGEN

Har du lyst til at blive klogere på og bidrage til udviklingsprojekter indenfor turisme? Vi søger studerende med kompetencer indenfor forskellige områder, fx antropologi, business, kultur, bæredygtighed, kommunikation. Du kommer til at indgå i det daglige arbejde i udviklingsafdelingen (Development), hvor kollegerne er fokuserede, humøret er højt og sammenholdet stærkt.
2020-04-02 Wonderful Copenhagen Greater Copenhagen

Studentermedhjælper til Center for Erhvervsuddannelser og FGU

Hovedvægten i dine opgaver vil være lettere juridisk sagsbehandling i forhold til blandt andet klagesager, udarbejdelse af diverse skriftligt materiale til blandt andet styrelsens hjemmeside, planlægning og afholdelse af møder og konferencer, referatskrivning og en række andre sagsbehandlingsopgaver.
2020-04-04 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Greater Copenhagen, Øresund region

Ledelseskonsulent (AC) til Medicin 1, NSR Sygehuse

Ledelseskonsulentens primære opgaver vil indbefatte funktioner indenfor økonomistyring, målstyring, sagsfremstilling, oplæg til afdelingsledelsen, referent ved forskellige mødefora, deltagelse i strategisk planlægning, møder med sygehusledelsen og Sygehusets administration.
2020-03-30 Region Sjælland West Zealand, South Zealand & Islands

Guider og servicepersonale til IceCap Tours i Ilulissat, Grønland 2020

Oplev sommeren i et af de smukkeste områder i Grønland! Kan du lide at have med mennesker at gøre, yde dem den absolut bedste service og dermed bidrage til, at de får den største oplevelse i deres liv? IceCap Tours både og alle faciliteter er det absolut bedste, der kan tilbydes i Grønland.
2020-03-18 IceCap Tours Greenland & Faroe Islands

Advokatfuldmægtig, København - sidsteårs cand.jur. eller maks. et års erfaring

Vil du være med til at sætte standarden og udfri dine ambitioner hos en af Danmarks førende advokatvirksomheder? Du er enten ved at færdiggøre din cand.jur. eller har op til et års erfaring som jurist fra advokatbranchen eller en privat virksomhed. Som fuldmægtig hos Kromann Reumert arbejder du på nogle af de mest spændende sager i branchen og sammen med de dygtigste jurister.
2020-03-18 Kromann Reumert Greater Copenhagen, Øresund region

Kan du lede, motivere og lære fra dig? Graduate program m. fuld løn (frist 13. april)

Bliv en del af et ambitiøst graduate program med topmotiverede bachelorer og kandidater, som har viljen og lederpotentialet til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Danmark – uanset deres sociale baggrund.
2020-03-20 Teach First Danmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Øresund region

Two Sales Coordinators to join our KAM team at Stanley Black & Decker Denmark

As Sales Coordinator you have an important role within the business, you will take an active part in the sales process from planning to follow up, to ensure best practise and quality. As you will need to analyse sales information and statistics, it is important that you have an analytical mindset and love to structure your work in a methodical way.
2020-03-23 Stanley Black & Decker Greater Copenhagen, Øresund region


Find your new workplace

VELUX - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile