view more

13.510 career paths available today

International Graduate - IT

Er du passioneret omkring arbejdet med IT-systemer og vil du kickstarte din karriere i en international koncern? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

International Graduate - Marketing

Hvis du vil være med til at drive brand performance i Europas største dagligvarekæde med over 10.000 butikker på verdensplan, så er det dig, vi leder efter! Få et 360-graders perspektiv på drift af Lidl; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

Projektleder til Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune

Du vil skulle arbejde med projekt- og udviklingsopgaver inden for Social-, Sundheds- eller Arbejdsmarkedsområdet, f.eks. udarbejdelse af puljeansøgninger, opstarte og drive projekter, udarbejdelse af oplæg til ledelsen samt betjening af politiske udvalg. Vi er 5 projektledere, som arbejder på tværs af alle tre fagområder, men har hver især et hovedfokus på mindst et fagområde.

Ingeniør med passion for maskinsikkerhed

Er du en ørn til regulativer og standarder? Synes du bare det er interessant og udfordrende, at skulle sætte sig ind i det komplekse stof, der er omkring maskinsikkerhed, robotteknologi og lækagesøgning?

International Graduate - Sales

Er du passioneret omkring arbejdet med salg, god til at knytte relationer og har du lyst til at starte din karriere i en international koncern? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

Studentermedhjælper med fokus på kommunikation og marketing

Vil du arbejde strategisk med branding og profilering af Maskinmestrenes Forening (MF) og maskinmesterprofessionen? Så læs videre her.

International Graduate - Procurement

Kan du se mulighederne og løse udfordringerne i arbejdet med Procurement? Har du lyst til at kickstarte din karriere i en international koncern? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

Kommunikationspraktikant på Christiansborg i Det Konservative Folkepartis presseafdeling

I partiets presseafdeling arbejder vi med en lang række forskellige kommunikationsopgaver. Vi overvåger det daglige nyhedsbillede, vi er dagligt i dialog med de politiske journalister, vi rådgiver, vi skriver debatindlæg, pressemeddelelser, et medlemsblad og meget mere.

Studentermedhjælper til økonomistyring i stabsfunktionen for Budget og Anlæg i Teknik- og Miljøforvaltningen

Hvis du interesserer dig for økonomistyring og har flair for tal, så har du nu mulighed for at prøve kræfter med økonomistyringen i Teknik- og Miljøforvaltningen (TMF) i Københavns Kommune. Vi søger nemlig en studentermedhjælper, der er glad for at arbejde med tal, og som skal arbejde med mange forskellige spændende opgaver.

Scientist - DNA/RNA Biology

We are looking for an enthusiastic and dedicated molecular biologist, biochemist or equivalent to join us in a project funded by the EU Horizon 2020 research and innovation program.

Praktikanter til udviklingsafdelingen i Wonderful Copenhagen

Har du lyst til at bidrage til udviklings- og innovationsprojekter indenfor turisme? Vi søger lige nu to studerende med kompetencer indenfor forretningsudvikling, kommunikation og innovation og udvikling. Begge kommer til at indgå i det daglige arbejde i udviklingsafdelingen, hvor kollegerne er fokuserede, humøret er højt og sammenholdet stærkt.

International Graduate - HR

Er du passioneret omkring arbejdet med HR? i vores graduateforløb bliver du introduceret til vores forskellige projekter inden for rekruttering, Employer Branding, fastholdelse og/eller udvikling. Graduateforløbet giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

Data Engineer til Dagbladet Børsen

Data Engineer til udvikling af Børsens AWS platform. Er du passioneret omkring data og teknologi, og vil du være med til at muliggøre brugen af ​​data fra en lang række kilder? Er du motiveret til at deltage i vores rejse for at levere værdi og indsigt fra vores produktionsdata? Så er du velkommen i vores ambitiøse Data og BI team der er hjørnestenen i Børsens datatransformation.

Kundeserviceagent (dansktalende) til Videoslots.com

Som en nøglemedarbejder hos vores kundeservice team vil du være den første kontakt for vores spillere igennem live chat, email og telefonopkald. Alle aspekter ved denne rolle er centreret omkring vores kunder og er fokuseret på at levere den bedst mulige oplevelse.

C# Developer wanted at innovative software company in Copenhagen

You will help us develop new features and adapt existing ones in our very large portfolio of products and features. We move around in the Azure space and do web development, front-end as well as back-end. We develop plugins for Office and at times full blown desktop applications.

Responsible Gaming (RG) Analyst (dansktalende) til Videoslots.com

Vi er på udkig efter en Responsible Gaming (RG) Analyst, der vil være ansvarlig for at beskytte vores spillere og vores virksomhed. RG Analytikeren vil kontakte kunderne via email eller telefon for at sikre en ansvarlig spiloplevelse og samtidig konstant forbedre vores drift af ansvarligt spil.

International Graduate - Finance

Er du passioneret omkring arbejdet med tal og analyser og har du fokus på hvordan disse omsættes til handlinger? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

To akademiske praktikanter til arbejdet med studerende og nyuddannede

DM søger to akademiske praktikanter til arbejdet med studerende og nyuddannede eller arbejdsmiljø i Arbejdsliv og Karriere fra 1/2 til 25/6 i 2021. Som praktikant i DM får du indgående kendskab til hverdagen med at arbejde med arbejdsliv, karriere og formidling i en politisk ledet organisation. Du vil især få rig mulighed for at opbygge kompetencer og viden inden for enten studerende og nyuddannede eller arbejdsmiljøområdet, både i forhold til rådgivning, analyse og formidling.

Robot og automationsingeniør

Er du klar til nye udfordringer inden for udvikling og design af robot og automationssystemer? Er du en stærk tekniker med flair for robot- og visionsystemer? Driver du dine egne opgaver og går gerne forrest i projekt teams, og byder ind med dine faglige kompetencer, samtidig med at du kan involvere og motivere kolleger?

International Graduate - Central Logistics

Er du vild med arbejdet med logistik, processer og mennesker, har du lysten til at lære noget nyt og vil du kickstarte din karriere i en international koncern? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.


Find your new workplace

Accenture - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile