Jobs for professionals with higher education

Browse through 20.665 available positions

Studentermedhjælper med flair for marketing & branding

Du er passioneret omkring branding og marketing, og du ser dig selv arbejde inden for området efter endt studie. Du trives i et miljø med fart over feltet og mange deadlines, og hvor både din kreative og din analytiske side sættes i spil. Og så skader det ikke, hvis du ligesom os interesserer dig for skønhed og luksus.

Studentermedhjælper til NHG Marketing Team

Drømmer du om et job med masser af udviklingsmuligheder? Et job hvor du får stor grad af frihed samt opgaver der spænder bredt inden for marketing og kommunikation i en B2C produktionsvirksomhed? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Kvalitetskonsulent

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en AC-fuldmægtig til institutionens Kvalitets- og Digitaliserings team. Som kvalitetskonsulent vil du skulle indgå i den daglige drift og udvikling af institutionens kvalitetssikringsarbejde, herunder arbejdet med institutionens evalueringer, studieordninger, kvalitetsberetninger, nøgletal mv, sammen med resten af teamet.

Executive Research Associate (Hybrid/Flexible Work)

Can you see yourself working in the headhunting space, and by working in an expert-focused and tier-1 executive search firm? Then the role as Executive Research Associate at Albright may be just the right fit for you.

Ulønnet praktikstilling med fokus på politisk påvirkning

Er du passioneret omkring havet, fiskeri og politisk interessevaretagelse? Drømmer du om at få erfaring med politisk lobbyarbejde og være med til at forme fremtiden for dansk erhvervsfiskeri? Så er en praktikstilling hos Sydvestjysk Fiskeriforening noget for dig!

Studentermedhjælper til udbudsafdelingen i Carelink Gruppen

Som studentermedhjælper i udbudsafdelingen vil du spille en central rolle i vores arbejde med at vinde udbud og sikre fortsat vækst på det offentlige marked. Hvis du har lyst til at lære at arbejde med udbudsprocesser og derigennem bidrage til at gøre en forskel indenfor velfærds- og sundhedssektoren, er dette jobbet for dig.

Kommerciel studentermedarbejder til pionérvirksomhed

Vi søger en studentermedarbejder som bringer nytænkning og dynamik til vores team! Du er proaktiv, nysgerrig og ikke bange for at tage ejerskab. Du kommer til at udvikle dine evner indenfor B2B-salg, forretningsudvikling, procesoptimering og bæredygtighed.

Administrativ konsulent til medlemsbetjening i Dansk Sygeplejeråd

Brænder du for at give vores medlemmer en god service, så de oplever os som en nærværende og relevant faglig organisation? Og har du erfaring med medlemsadministration og udvikling af digitale arbejdsgange? Så er det lige dig, vi søger.

Ringsted Kommune søger praktikant til klima, natur og miljø

Studerer du fx cand.scient., ingeniør, cand.techn.soc, jordbrugsteknolog eller en anden akademisk eller mellemlang uddannelse, og har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i forhold til konkrete og spændende udviklingsprojekter? Så leder Ringsted Kommune efter dig.

IT-teknisk medarbejder i DSR

Leder du efter en spændende stilling, hvor du kan yde god support, og hvor du kan være med til at gøre dagene bedre for dine mange kolleger. Brænder du således for at levere gode IT-løsninger og er god til at prioritere, analysere og følge op på IT sager, så har vi et spændende job til dig.

Dagrofa søger en engageret praktikant til vores HR Talent- & Udviklingsafdeling (efterår 2024)

Er du på jagt efter en praktikplads, hvor du kan få hands-on erfaring og booste dine kompetencer inden for HR? Så har Dagrofa en unik mulighed for dig i vores HR Talent- & Udviklingsafdeling!

Er du maskiningeniør eller lign.? Brænder du for maskinsikkerhed og høj regelefterlevelse?

Vi forestiller os, at du har en teknisk faglig uddannelse som fx maskiningeniør eller lignende, gerne suppleret med relevant erfaring. Din formelle baggrund er ikke det afgørende, så hvis du har erfaring med sagsbehandling fra en anden offentlig myndighed så er stillingen også relevant for dig. Hvis du er nyuddannet hører vi også gerne fra dig.

MG-V søger vikarer til Hospitalerne og Psykiatrien i Region Hovedstaden og vikarer til Psykiatrien og Socialområdet i Region Midtjylland

Vi har akut brug for vikarer til at varetage vikarjobs i hele Region Midtjylland samt Region Hovedstaden med Bornholm. Derudover har vi masser af vagter i en lang række andre geografier bl.a. i Aalborg området, Sønderborg området og det meste af Sjælland.

Erfaren chefkonsulent til udvikling på socialområdet

Brænder du for at arbejde tæt sammen med kommuner på det specialiserede børn- og voksenområdet om udvikling af deres kerneopgave? Er du en dygtig formidler, der også kan facilitere organisationsudvikling og ledelsesrådgivning og dermed har et godt konsulentfagligt ståsted? Trives du i en varieret hverdag, hvor dage på kontoret og arbejde rundt i landets 98 kommuner veksler?

Berlitz søger danskundervisere til København og omegn

Du arbejder professionelt med vores kunder. Du er stabil, ansvarlig og præsentabel. Du har som minimum en bachelor eller relevant arbejdserfaring. Du har stærke kommunikationskompetencer. Du er til rådighed minimum 2-3 dage om ugen.

Er du ingeniør eller lign.? Brænder du for produktsikkerhed og høj regelefterlevelse?

Vi forestiller os, at du har en teknisk faglig uddannelse som fx ingeniør eller lignende, gerne suppleret med relevant erfaring. Hvis du er nyuddannet hører vi også gerne fra dig. Er det vigtigt for dig at have et job, hvor du gør en forskel for forbrugere og virksomheder i Danmark? Er du en skarp kommunikator og holdspiller?

Studentermedhjælper til økonomi i Danmarks Naturfredningsforening

Vil du have praktisk erfaring med økonomiopgaver og være vores nye studentermedhjælper? Så søger vi en flittig kollega med flair og interesse for regnskab og administration.

Chefkonsulent med stærk juridisk profil til Dansk Sygeplejeråd

Har du en stærk juridisk profil indenfor særligt den kollektive arbejdsret? Motiveres du af at være en del af et stærkt fagligt miljø? Og vil du være med til både de store overenskomstforhandlinger og de større juridiske temaer vedrørende den danske model? Så er du måske den, vi leder efter som chefkonsulent i vores nye Juridiske Kompetencecenter.

Studerer du jura, og er du interesseret i at arbejde med compliance?

Vi søger en juridisk student, som læser jura på kandidatniveau (f.eks. cand.jur., cand.merc.jur. eller cand.soc.jur.), og som brænder for at blive klogere på, hvordan den finansielle lovgivning anvendes i praksis.Get inspired

Careers seldom follow a straight path from A to B - it's more of a winding journey from C to U with a detour via K. Find inspiration for your own journey here.

Career inspiration

Finding your new job

Finding a job in Denmark as an international isn't always straightforward. Navigating a maze of cultural nuances, language barriers, and work regulations can be daunting - find advice here.

Kickstarting job search

Job interview & contract

Preparing for an interview can be harrowing, and negotiating a contract adds another layer of complexity. Take a look here to master both.

Job interview & contracts

What is Jobbank.dk?

Jobbank.dk is the premier job portal for professionals with higher education. Whether you're an experienced candidate, a Young Professional or recent graduate searching for entry-level roles, or a student looking for spare-time job or internship, you'll find a wide range of opportunities across all of Denmark.

Access expert advice on job interviews, CV writing, and applications, or explore the multitude of employers actively seeking highly educated talent.


Looking to recruit new talent?

We assist our clients in recruiting specialists and other highly educated professionals such as engineers, lawyers, economists, software developers, communication experts, marketers, HR specialists, and graduates with business, science, or arts degrees. Give us a call on +45 38 38 10 10 or schedule a meeting for a no-obligation conversation.

For more information about our services, please visit our pages here.