18.964 jobs for experienced candidates, graduates and Young Professionals

Welcome to Denmark's leading job portal for highly educated! Are you looking for job for experienced candidates, career offers for Young Professionals. Find advice for job interview, resume and job applications or browse one of our many workplaces looking for new talents.

... or view more search options

Student Assistant – Operations Team

As our student assistant you will join ICARS Operation Team, where you will assist us solve administrative, practical and academic assignments. To succeed in this position, you must, be structured, independent, good at cooperating interdisciplinary, have IT skills and be service-minded.

HR- og udviklingschef til Dansk Sygeplejeråd

Vil du være en del af at stærkt hold, der brænder for at skabe resultater til vores medlemmer? Har du lyst til at binde HR, digitalisering og IT sammen med et stærkt udviklingsfokus? Og vil du stille dig i spidsen for høj trivsel, motivation og arbejdsglæde i hele Dansk Sygeplejeråds sekretariat? Så er du måske vores nye HR- og udviklingschef

Praktikanter til forebyggelsesopgaver i Kræftens Bekæmpelse (ny frist 10/12)

Har du lyst til at arbejde med forebyggelse? Så har du mulighed for at være med til røgfri og eventuelt kost-indsatser, hvor du skal planlægge, koordinere, og gennemføre konkrete indsatser i et tæt samspil med en lang række aktører.

International Graduate - Indkøb

Du bliver introduceret til de forskellige projekter og opgaver i Indkøbsafdelingen, hvor du bliver tilknyttet enten Buying Food, Food Aktion, Nonfood eller Frugt & Grønt - og du har mulighed for at byde ind der, hvor din interesse er størst!

Bliv oplært i turistbranchen og få stort ansvar i en lille turistvirksomhed (studiejob hjemmefra)

Dette er ikke et almindeligt studiejob, hvor du bliver sat til at lave kedelige opgaver, som andre ikke gider. Det er et job, hvor du får et stort ansvar og vil spille en central og vigtig rolle i vores virksomhed. Til gengæld kan vi love, at det er et sjovt arbejde, og at du vil lære meget om ledelse, turisme, transport, salg og meget andet.

Marketingpraktikant (ny frist 11/12)

Vil du være med til at sprede kendskabet til musik? Som marketingpraktikant er du ansvarlig for Warner Music Danmarks sociale medier, og derudover vil du spille en vigtig rolle i arbejdet med vores artistkampagner. Vi søger en studerende, der i en periode på 4 - 5 måneder fra januar 2024.

Ringsted Kommune søger praktikanter til klima, natur og miljø

har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i forhold til konkrete og spændende udviklingsprojekter? Som praktikant vil du få mulighed for at komme helt tæt på at lære, hvordan man udfører myndighedsarbejde på områderne natur, vandløb, jord, grundvand og virksomhedsområdet, og hvilke overvejelser man gør sig undervejs i processen.

Dedikeret formidlingsinspektør i børnehøjde – er det dig?

I de senere år har CLAY Keramikmuseum udviklet sig markant og er i dag et førende museum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Med afsæt i en imponerende samling af 250 års dansk keramik, bestræber vi os på at sætte den enkelte gæst i fokus i mødet med keramikkens fascinerende håndværk og grænseløse udtryk.

Radikale Venstre søger praktikanter til Christiansborg (genopslag)

Synes du dansk politik trænger til forandring? Vil du være med til at skabe den? Har du lyst til at bidrage til udviklingen af kommunikation, organisation og politik hos Radikale Venstre?

Spændende praktikperiode med mulighed for medbestemmelse og fokus på din udvikling (søg snarest)

Szpirt & Company søger to praktikanter til at assistere os i vores arbejde inden for public affairs og kommunikation. Du er sandsynligvis i gang med en videregående uddannelse inden for samfundsvidenskab, journalistik, kommunikation eller lignende.

Teamchef for Juridisk Kompetencecenter i Dansk Sygeplejeråd

Har du en stærk juridisk ledelsesprofil? Motiveres du af at være leder i et stærkt fagligt miljø? Og vil du være med til at sikre, at Juridisk Kompetencecenter er DSR’s juridiske anker? Så er du måske den, vi leder efter som teamchef for vores nye Juridiske Kompetencecenter.

Ringsted Kommune søger praktikant til byplanlægning

Studerer du byplanlægning, landskabsarkitektur, urban design eller lignende, og har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i forhold til konkrete og spændende udviklingsprojekter? Så leder Ringsted Kommune efter dig.

Moos-Bjerre søger analytisk og metodestærk konsulent

Vi søger 1-2 konsulenter med stærke kompetencer indenfor analyse, projektledelse og formidling og med interesse for salg. Som konsulent hos os, vil du blive en del af en professionel arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø, fokus på udvikling og god trivsel.

Praktikanter til udviklingsprojekter, innovation, IT/Tech, analyse, events og kommunikation hos gadeidræts-NGO

Kunne du tænke dig at være en del af en NGO, der bruger gadeidræt til at gøre en forskel for børn og unge? Som praktikant hos GAME får du virkeligheden i hænderne og masser af muligheder for at udfordre dig selv og udvide dine kompetencer!

Ung-til-ung underviser til meningsfuldt studiejob

Vil du gerne blive en endnu bedre formidler? Har du mod på at inspirere, guide og vejlede unge? Så er det nu, du har muligheden for at søge et studiejob, hvor du gør en forskel.

Jurist til jurateamet i Center for Borgerservice og Myndighed i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Er du en dygtig og positiv jurist med lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation? Trives du i en alsidig hverdag, hvor du kommer til at rådgive en hel forvaltning inden for offentlig ret, kommunalfuldmagten og kontraktret? Har du gode analytiske evner, og kan du hurtigt sætte dig ind i et nyt område?

Kontrakt - og indkøbskonsulent til Aalborg eller København – 2-årig stilling

Vi har brug for dig, der har interesse for indkøbsområdet og kontraktstyring, og som har mod på at etablere og udvikle vores leverandørsamarbejde. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med indkøbsområdet og konstraktstyring, ligesom erfaring med Statens Facility Management og brugen af SKI-aftaler er et plus.

Special- eller chefkonsulent til risikostyring og procesforbedring i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Vil tilbyder en spændende stilling med mange udviklingsperspektiver, hvor du bliver den drivende kraft i at hæve Kultur- og Fritidsforvaltningens modenhedsniveau i forhold til risikostyring og håndtering af finansielle og forretningsmæssige processer. Du brænder for at skabe udvikling og optimering. Herudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra det finansielle område, indsigt i risikostyring og hurtigt kan sætte dig ind i nye forretningsområder.

International Graduate - HR

Du vil blive en del af afdelingen HR Employee Lifecycle bestående af Talent Management, Engagement, Recruiting og Employer Branding. Her vil du blive en del af Talent Management og Engagement teamet, hvor du vil komme til at arbejde med blandt andet onboarding, medarbejderudvikling og -trivsel, fastholdelse, kultur og meget mere indenfor HR-paletten.

International Graduate - Salg

Som en del af Salgsafdelingen bliver du introduceret til en bred vifte af opgaver, såsom procesoptimering, uddannelse og tekniske hjælpemidler til butikkerne. Du vil arbejde tæt sammen med andre afdelinger i Lidl, som for eksempel IT, Logistik, Indkøb, Jura & Compliance og Marketing.


A career profile will give you access to latest talent offers - create your free profile here!

90 Interview Questions

90 Interview Questions
What could you get asked at a job interview? We've asked interviewers in large and small companies, the private and public sector to tell us.

Inspiration for your career


A career path less of a highway from A to B and more like a winding road from C to U with a brief detour to X. In these articles we aim to help you navigate safely toward the next career waypoint.

Get inspired

Getting job in Denmark


Finding a new workplace can be a daunting prospect anywhere in the world - but it is likely to be even more so as an international in Denmark. Get a few pointers here.

Finding work in Denmark

Job search process


CV, resume & interview & contract - here are our guides to help you look your best during each step of your job search process and land your dream job.

Find job search advice