21.840 jobs for experienced candidates, graduates and Young Professionals

Welcome to Denmark's leading job portal for highly educated! Are you looking for job for experienced candidates, career offers for Young Professionals. Find advice for job interview, resume and job applications or browse one of our many workplaces looking for new talents.

view more

Unikt PtX-partnerskab søger kommunikativt stærk Konsulent/Seniorkonsulent med viden om energisektoren

Drømmer du om at sætte et stort grønt fingeraftryk på fremtiden sammen med landets førende PtXvirksomheder og kommuner? Vil du være en del af holdet, der for alvor sætter PtX-indsatsen i Trekantområdet på landkortet? Og kan du omsætte din faglighed til konkrete tiltag inden for energi, klima og håndtering af interessenter?

Personalekonsulent til Koncern HR, Løn og Forhandling, Regionshuset i Sorø - Barselsvikariat

Er du klar til spændende juridiske opgaver på personaleområdet? – så er du måske den personalekonsulent vi søger til forhandlingsteamet. Vi forventer, at du har relevant erfaring inden for personaleområdet med lignende opgaver. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men hvis du er nyuddannet, skal du i din uddannelse have vist interesse for relevante fag, eller haft relevant studiejob.

Student til kommunikation og presse i Regional Udvikling i Region Sjælland

Hvis du er på jagt efter et spændende og fagligt udfordrende studiejob, hvor du skal være med til at producere og kommunikere historie der fortæller omverdenen om Regional Udviklings mange spændende opgaver og resultater? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Økonom eller statskundskaber med flair for koordinering og sekretariatsunderstøttelse (ny frist 6/2)

Vil du være en del af en moderne erhvervsorganisation, der arbejder for at sikre energiselskaberne de bedste muligheder for at bidrage til, at vi når Danmarks klimamål? Er du en engageret økonom eller statskundskaber med flair for koordinering og sekretariatsunderstøttelse, der gerne vil arbejde i en afdeling med et højt fagligt niveau og bidrage til at sikre de økonomiske og regulatoriske rammer, der skal til for, at det danske elnet kan understøtte rejsen væk fra fossile brændsler?

Studentermedhjælpere til Aarhus og København

Marselisborg søger motiverede og kompetente studentermedhjælpere til vores arbejdsmiljørådgivning til både vores kontor på Hauser Plads i København og på Nørre Allé i Aarhus. Du skal være interesseret i salgsprocessen og have mod på at tage ansvar for vores mødebooking.

International Projektkonsulent

Vil du sammen med Ingeniører Uden Grænsers frivillige og partnerskaber tænke ud af boksen i arbejdet for verdens fattigste? Helt centralt i stillingen er, at du kommer til at arbejde med alle faser i vores projekter dvs. fra konceptudvikling med den lokale partner, forvaltning af projektmidler, til afrapportering og videndeling om resultater af vores aktiviteter.

Samfundsfaglig kandidat til den regionale udvikling af uddannelser og landdistrikter i Region Sjælland

Vil du bidrage til udviklingen af attraktive uddannelser, levedygtige landsbyer og lokalsamfund i Region Sjælland? Har du flair og interesse for projektudvikling, offentlig forvaltning og opbygning af strategiske partnerskaber? Du må gerne være nyuddannet eller have erhvervserfaring. Du kan evt. bruge transporttiden i toget som arbejdstid og arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen

Bliv ungeguide i 'En teenager i familien' i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune (ny frist 12/2)

Vil du være med til at fastholde en positiv udvikling i børn og unges alkoholkultur? Så har du nu mulighed for at blive en del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningens ungeguider. Korpset underviser primært 7. og 8. klasse på de københavnske skoler som et led i indsatsen ”En teenager i familien”.

Deltidsmedarbejdere til web og videoproduktion – gerne studerende i gang med relevant uddannelse - DTU Fødevareinstituttet

DTU Fødevareinstituttet søger to deltidsmedarbejdere, som kan hjælpe med fortsat udvikling af og indholdsproduktion til www.food.dtu.dk, assistance til at konvertere andre større og mindre projektwebsites til nyt design og produktion af korte videoer om instituttets aktiviteter og resultater til forskellige kommunikationskanaler.

Er du en af de sommerfuldmægtige, som vi skal have ansat til sommer?

Du vil lære at omdanne teorien fra studiet til praksis, ligesom du vil få en god fornemmelse for, hvordan livet på et advokatkontor kan være.

Piccoline/Piccolo søges

Har du lyst til at hjælpe til i et konsulenthus i hjertet af Aarhus? Lige nu søger vi hos Marselisborg Consulting en piccoline/piccolo, der kan hjælpe os med driften af diverse administrative og praktiske opgaver.

1-2 juridiske studentermedhjælpere søges til Enhed for Dyresundhed i Fødevarestyrelsen

Læser du jura, og synes du om at arbejde med sagsbehandling, hvor forvaltningsret og EU-ret er i højsædet? Har du et godt overblik og en systematisk tilgang til opgaveløsningen? Så er du måske vores nye student!

Danish Customer Support Representatives for our office in Riga, Latvia (full-time or half-time)

Join our Transcom Family as a Danish-speaking customer experience specialist! We’re CX fanatics, as passionate about our clients as their fans are. It’s why the most-loved brands in the world rely on us. You'll find us behind the brilliance of category-redefining fintechs, technology legends, and more.

1-årig stilling til udviklingen af uddannelser og arbejdsmarkedet i Region Sjælland

Vil du bidrage til, at flere unge og voksne får en uddannelse? Har du lyst til at udvikle erhvervsuddannelser og de gymnasiale uddannelser i Region Sjælland? Du kan være nyuddannet eller have erhvervserfaring, og du kan evt. bruge transporttiden i toget som arbejdstid og arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.

Kreativ praktikant til Universal Music - i foråret 2023 med start snarest

Brænder du for musik og kunne du tænke dig at udfolde dine kreative evner i Danmarks største musikselskab? Så skal du læse videre her, vi søger nemlig en praktikant til vores kreative enhed i Capitol Records.

Kreativ praktikant til United Stage - i foråret 2023 med start snarest

Brænder du for musik og kunne du tænke dig at udfolde dine kreative evner i Danmarks største musikselskab? Hos United Stage, som er en del af Universal Music Danmark, søger vi en praktikant til vores kreative enhed.

Arbejd efter dit skema, lige så længe du vil! – Værter og værtinder til events søges

Er du kvalificeret? Det tror vi på du er! Hvis du er 18 år eller over, så er du allerede godt på vej, til at blive en del af Moving Talents event staff.

Studentermedhjælp søges til byggeprojekt i Folketinget

Vi søger en studerende, der kan hjælpe vores projekt- og kommunikationsansvarlige med opgaver, der relaterer sig til udviklingen af Rigsarkivets tidligere bygninger på Slotsholmen – særligt i forhold til planlægning, koordinering, koordination af internationale samarbejdsfora samt i forhold til at udføre konkrete (kommunikations)opgaver.

Ungeformidlere søges til ’Events om røg- og nikotinfrihed’ i Københavns Kommune

Brænder du for formidling, og har du lyst til at arbejde med røg-og nikotinfrihed på ungdomsuddannelserne i København? Afdeling for Folkesundhed i København søger ungeformidlere, som har lyst til at gå i dialog med unge om røg og nikotin.

Studentermedhjælper til Folketingets web- og intranetteam

Folketingets It-udviklingsenhed søger en udadvendt og systematisk studentermedhjælper med teknisk flair til en vigtig stilling med at vedligeholde, drifte og udvikle Folketingets hjemmesider og Intranet.


A career profile will give you access to latest talent offers - create your free profile here!

90 Interview Questions

90 Interview Questions
What could you get asked at a job interview? We've asked interviewers in large and small companies, the private and public sector to tell us.

Inspiration for your career


A career path less of a highway from A to B and more like a winding road from C to U with a brief detour to X. In these articles we aim to help you navigate safely toward the next career waypoint.

Get inspired

Getting job in Denmark


Finding a new workplace can be a daunting prospect anywhere in the world - but it is likely to be even more so as an international in Denmark. Get a few pointers here.

Finding work in Denmark

Job search process


CV, resume & interview & contract - here are our guides to help you look your best during each step of your job search process and land your dream job.

Find job search advice