more search options

9064 career paths available today

Supervisor til telemarketing

Et af landets mest succesfulde og dynamiske mediehuse står over for spændende opgaver, og derfor søger vi en ambitiøs telemarketing-supervisor til at styrke salget.
2018-02-13 Kristeligt Dagblad Greater Copenhagen, Øresund region

PROCESCHEF til verdens grønneste trykkeri

KLS Pureprint søger en engageret proceschef der får ansvaret for at digitalisere og strømline vores end-to-end flow fra ordremodtagelse til levering af varer, så vi får det bedste ud af vores maskiner
2018-02-09 KLS Pureprint Greater Copenhagen, Øresund region

Konsulent med flair for politisk sekretariatsbetjening

Trives du et i et politisk og dynamisk miljø og vil du være med til at understøtte, at de politiske visioner og mål føres ud i livet? Så er du måske den nye konsulent til Kommunekontaktrådets (KKR) sekretariat i Syddanmark.
2018-02-09 KL - Kommunernes Landsforening Southern Jutland, South-west Jutland (Esbjerg)

Bliv graduate hos Energinet!

Brænder du for tekniske, økonomiske eller it-mæssige udfordringer, og motiverer det dig at lære nyt og udvikle dig hver dag? Så har du nu mulighed for at kick-starte din karriere i Energinets graduateprogram. Start er 1. september 2018, og din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia eller vores kontor i Ballerup.
2018-01-31 Energinet Greater Copenhagen, South-east Jutland

Erfaren el-ingeniør med teamlederpotentiale i Herlev

Har du de rette kompetencer til at styre dit eget el-ingeniør team? Er det naturligt for dig at gå forrest, og er du omhyggelig i dit arbejde? Så er det måske dig, der får det nyoprettede job som el teamleder hos ÅF A/S, og bliver del af vores fortsatte vækstplaner.
2018-01-15 ÅF A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Vil du arbejde for, at flere overlever hjertestop og stroke med bevaret livskvalitet?

Lige nu søger Dansk Råd for Genoplivning to nye medarbejdere - en erfaren projektleder og en projekt-medarbejder. Hvis du brænder for borgerrettet kommunikation, adfærdsændringer og strukturelle forandringer på et videnskabeligt grundlag, er det måske dig, vi leder efter.
2018-02-15 Dansk Råd for Genoplivning Greater Copenhagen


Find your new workplace

Netcompany - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen SKAT - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile