23.607 jobs for experienced candidates, graduates and Young Professionals

Welcome to Denmark's leading job portal for highly educated! Are you looking for job for experienced candidates, career offers for Young Professionals. Find advice for job interview, resume and job applications or browse one of our many workplaces looking for new talents.

view more

Vi søger en kollega til sagsbehandling af cykelpuljer

Vil du være tæt på den cykelpolitiske dagsorden, og vil du sikre en høj standard inden for sagsbehandling? Er du struktureret anlagt, og har du et øje for detaljerne? Du har kendskab til administration, regnskab eller lignende. Du må gerne have erfaring med at arbejde med offentlig forvaltning, men det er ikke et krav.

Til vores kontor i Herning søges en projektassistent i 10 til 15 timer pr. uge, til spændende projekt omkring digitalisering

Vil du hjælpe os med at udrulle et stort landsdækkende projekt med fokus på digitalisering og er du klar til at tage fat på store og små administrative opgaver? Så er du måske vores nye projektassistent, som vi søger, bl.a. til et af Danmarks største erhvervsudviklingsprogrammer SMV:Digital.

Studentermedhjælpere til Politiker for en dag (Genopslag)

Folketingets Administration søger 2 studentermedhjælpere til Folketingets interaktive rollespil for grundskolens 8.-9. klasser: Politiker for en dag.

Berlitz søger Dansk- og Tyskundervisere

Berlitz Language Services søger freelance undervisere til danskundervisning i områderne omkring Vejle, Billund, Kolding samt København - og tyskundervisere i områderne omkring Aarhus, Herning, Vejle, Kolding og Fredericia. Er du stabil og ansvarlig, og kan du arbejde professionelt med vores kunder?

Software-udviklere til IT-virksomhed i rivende udvikling. Er du nyuddannet eller i starten af karrieren?

Vil du udvikle moderne IT-løsninger i et ungt og fagligt stærkt udviklingsmiljø? I Marselisborg IT kan du kan få stor indflydelse på beslutninger og retning. Vi arbejder meget tæt sammen med den øvrige forretning i Marselisborg og vores kunder. Vi sætter en ære i at udvikle værktøjer, som er forankret i både moderne teknik og faglighed.

Praktikanter til ny tænketank, der fremmer diversitet

Vil du være med til at nedbryde de strukturelle og kulturelle barrierer for ligestilling og diversitet, som eksisterer i vores erhvervsliv og samfund, så er det dig, vi leder efter! Tænketanken EQUALIS er under opbygning, og vi har brug for skarpe og dedikerede praktikanter, der brænder for at gøre en forskel og vil bidrage til at skabe en ny og væsentlig spiller på diversitetsområdet!

BIM-designer til konstruktioner

Har du lyst til at blive oplært i konstruktionstegning og BIM-modellering med udgangspunkt i Revit? Det kræver at du er omhyggelig og nysgerrig, og parat til at indgå i et team, hvor du hurtigt får ansvar.

Studiejob til visuel kommunikation

Er du dygtig til visuel kommunikation og design gennem billeder, præsentationer og video? Så er du måske den person, vi står og mangler i IT-Branchens kommunikationsafdeling.

Dansk Sygeplejeråd søger financial controller med god faglig ballast og digital flair

Har du lyst til et spændende og udfordrende job med personlig og faglig udvikling? Er kontrolmiljøer, regnskabs- og revisionsprocesser lige noget for dig? Kan du lide at være hands-on på daglige driftsopgaver og bringe din faglighed i spil for dine kollegaer?

Junior forretningskonsulenter, der brænder for at skabe fremtidens digitale samfund

Vi er på udkig efter flere junior forretningskonsulenter med gåpåmod og lyst til at lære nyt. Vi forestiller os at du er nyuddannet eller har måske kortvarig erfaring med digital sagsbehandling eller implementering af digitale løsninger.

Praktikant til international forretningsudvikling i Wineandbarrels – Efteråret 2022

Vi søger en praktikant til vores Business Development team til efteråret 2022 – en praktikant som brænder for international forretningsstrategi samt markeds- og forbrugerundersøgelser, og som ønsker at være en del af et mindre team med store ambitioner, masser af drivkraft og fed energi.

Analytiker

Vil du arbejde med udvikling af prismodeller og lønsomhedsstyring i forsikringsbranchen? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team med store ambitioner.

Studentermedhjælper til arbejdet med social bæredygtighed i boligområder

Arbejd i praksis med byudvikling, beboerundersøgelser og social bæredygtighed i det byggede miljø i en spændende og lille virksomhed i vækst.

Femern A/S is looking for an Assistant Project Finance Partner

Do you want to work on one of the biggest infrastructure construction projects in Europe, building the world’s longest immersed tunnel between Denmark and Germany? You have a Bachelor or Master’s degree in Finance, Economics or equivalent education.

Vi søger en projektleder, der vil være med til at forbedre trafiksikkerheden i DK

Vil du gerne være med til at forbedre Danmarks trafiksikkerhed? Vil du bidrage til, at trafiksikkerhedspolitiske beslutninger tages på et højt fagligt grundlag? Du har en akademisk baggrund indenfor f.eks. samfundsvidenskab eller som ingeniør og har erfaring med projektarbejde og gerne med projektlederrollen.

C# Developer wanted for fun… we mean work, actual work (but also fun)

You will help us develop new features and adapt existing ones in our very large portfolio of products and features. We move around in the Azure space and do web development, front-end as well as back-end. We develop plugins for Office and at times full-blown desktop applications.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en engageret studentermedhjælper til et barselsvikariat i Team Dagtilbud i Center for Udgående Kvalitetsa

Interesserer du dig for dagtilbudspolitik? Og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationen og styrelsens arbejde med at fremme kvalitetsudvikling på Børne- og Undervisningsministeriets område? Så er stillingen som studentermedhjælper i Center for Udgående Kvalitetsarbejde måske noget for dig.

Marketing Intern with an interest in 3D animation

Join a green, sustainable company in an exciting position to further our unique Vibro Technology for membrane filtration in the biotech/pharma industry

Hvem skal hjælpe med at lede Den Lille Musikskole og dens forgreninger?

Vi leder efter et livserfarent, dybt, ansvarsfuldt, struktureret, klogt og varmt menneske som kan projektlede, facilitere processer og være en sparringspartner og støtte for mig under ledelsen af Den Lille Musikskole.


A career profile will give you access to latest talent offers - create your free profile here!

90 Interview Questions

90 Interview Questions
What could you get asked at a job interview? We've asked interviewers in large and small companies, the private and public sector to tell us.

Inspiration for your career


A career path less of a highway from A to B and more like a winding road from C to U with a brief detour to X. In these articles we aim to help you navigate safely toward the next career waypoint.

Get inspired

Getting job in Denmark


Finding a new workplace can be a daunting prospect anywhere in the world - but it is likely to be even more so as an international in Denmark. Get a few pointers here.

Finding work in Denmark

Job search process


CV, resume & interview & contract - here are our guides to help you look your best during each step of your job search process and land your dream job.

Find job search advice