more search options

12.575 career paths available today

Finansbachelor praktik 2020 i Jyske Bank (Jylland)

Gør karriere i en anderledes bank! Et praktikophold i Jyske Bank giver dig et bredt indblik i forskellige funktioner i vores kundevendte afdelinger, overfor privat- eller erhvervskunder.
2019-09-20 Jyske Bank A/S Southern Jutland, South-west Jutland (Esbjerg), West Jutland, South-east Jutland, Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland

Studentermedhjælper søges til vækstvirksomhed (HA.jur., Cand.merc.jur. eller stud.jur.)

Har du sans for detaljer og struktur, og har du lyst til at arbejde med juridiske dokumenter samtidig med at dine kompetencer sættes i spil i en dynamisk hverdag? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Obton.
2019-09-19 Obton A/S Eastern Jutland

Teknisk Support-/Kundeservicemedarbejdere - deltid/studiejob

SikkertHjem er en moderne sikkerhedsvirksomhed i vækst som tilbyder sikre alarmløsninger til privatkunder. Vi har fokus på at levere en højteknologisk og driftssikker alarmløsning med en outstanding kundeservice. Du skal derfor sætte en ære i at hjælpe vores kunder, så de får den bedste hjælp og den bedste løsning på deres henvendelser. Grundet intern omstrukturering søger vi nu 3-4 kollegaer til.
2019-09-09 CAWA SECURITY ApS Greater Copenhagen, North Zealand, West Zealand

Finansbachelor praktik 2020 i Jyske Bank (Sjælland og øerne)

Gør karriere i en anderledes bank! Som ambitiøs og dygtig finansbachelorstuderende har du mulighed for at komme med om bord i Jyske Bank, når du til efteråret 2020 skal i praktik – er du klar?
2019-09-16 Jyske Bank A/S Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Funen

Studiepraktik 2020 - er du grundig generalist, og er metode dit mellemnavn?

Mploy er et konsulentfirma specialiseret i rådgivning, analyse og udvikling af beskæftigelsesområdet. Vi søger i øjeblikket en praktikant til foråret 2020, som vil komme til at indgå i arbejdet med at udvikle og udarbejde undersøgelser, analyser og evalueringer til vores kunder.
2019-09-20 mploy a/s Greater Copenhagen, Øresund region

Juniorkarriererådgiver København

Har du lyst til at arbejde i et ambitiøst, sjovt og succesrigt team, hvor der er kort fra tanke til handling, og du selv har indflydelse på dine opgaver? Og kan du samtidig lide at hjælpe andre med gode råd og sparring? Så er du måske IDAs nye juniorkarriererådgiver i København
2019-09-23 Ingeniørforeningen, IDA Greater Copenhagen, Øresund region

Student Python programmer position

Dameca A/S are looking for master students in computer science or other relevant field, to help us with automated integration and verification tests for our products.
2019-09-18 DAMECA A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Vær med til at udvikle og skabe opmærksomhed og interesse for årets store historieevent

Historiske Dage er en ny historiefestival, som vi for sjette gang afholder i weekenden 21.-22. marts 2020 i Øksnehallen. Til foråret 2020 søger vi en studiepraktikant, som vil være med til at gøre festivalen endnu større og bedre.
2019-09-23 Historiske Dage Greater Copenhagen, Øresund region

Software Developers C / C++ and Developers VHDL/Verilog

We are looking for engineers or computer scientists, enthusiasts with experience or strong interest in embedded systems, digital design and FPGAs.
2019-09-18 SciEngines ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Vi søger en kreativ Social Media Manager og tekstforfatter med forretningsforståelse

Vi søger en engageret, kreativ og forretningsorienteret Social Media Manager og tekstforfatter 10-15 timer om ugen enten som studentermedhjælper eller på deltid.
2019-09-13 MerkurNord West Zealand

Juniorkarriererådgiver Odense

Er du tosset med at tale med mennesker og give gode råd til andre? Så er du måske IDAs nye juniorkarriererådgiver i Odense
2019-09-23 Ingeniørforeningen, IDA Funen

Børne- og Undervisningsministeriet søger to studenter til Kontor for Dagtilbud i departementet, Afdeling for Dagtilbud og Grundskoler

Du er ved at færdiggøre bachelordelen eller er på første år af kandidatdelen på en samfundsvidenskabelig, økonomisk, juridisk eller lignende uddannelse.
2019-09-13 Børne- og Undervisningsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

Regional Key Account Manager Denmark - Innovation Manager Scandinavia

We provide an international career development, fast and flat processes, low hierarchies and freedom to operate under responsibility. We provide an extensive network in the healthcare area with excellent partners that collaborate on critical projects of European relevance. We provide a familiar atmosphere within a dynamic team.
2019-09-19 EIT Health Scandinavia Greater Copenhagen, Øresund region

Moos-Bjerre søger fire metodestærke praktikanter til 2020

Vi arbejder med hele palletten af samfundsvidenskabelige metoder. Herunder især fokusgruppeinterviews, personlige interviews, spørgeskemaundersøgelser og registerbaserede analyser. Vores analyser kvalificerer beslutningsgrundlaget for ledere, politikere og bevillingsgivere, og hjælper dem med at agere og sætte dagsorden.
2019-09-12 Moos-Bjerre A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Studentermedhjælpere (stud.jur.) søges til afdelingen for Økonomisk Kriminalitet

Dit primære arbejde vil bestå i behandling af sager om økonomisk kriminalitet, herunder visitation af indkomne sager, indhentning af erklæringer til straffesager, udfærdigelse af skrivelser til retten for edition samt diverse administrative opgaver, herunder bilagering af straffesager, diverse kontorarbejde mv. Som studentermedhjælper i Økonomisk Kriminalitet vil du opnå stor indsigt i det politimæssige efterforskningsarbejde og den indledende straffesagsbehandling.
2019-09-22 Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi West Zealand, South Zealand & Islands

Studiepraktik 2020 - er du vild med Excel, og kan du ikke få nok af programmering?

Mploy er et konsulentfirma specialiseret i rådgivning, analyse og udvikling af beskæftigelsesområdet. Vi søger i øjeblikket en praktikant til foråret 2020, som vil komme til at indgå i arbejdet med at udvikle og udarbejde undersøgelser, analyser og evalueringer til vores kunder.
2019-09-20 mploy a/s Greater Copenhagen, Øresund region

Børne- og Undervisningsministeriet søger en webpraktikant

Vi leder efter en praktikant med interesse og kompetencer inden for webkommunikation, der kan starte i Presse- og Kommunikationssekretariatet i forårssemestret 2020. Du har interesse for opdatering af hjemmesider, webdesign, brugervenlighed og informationsarkitektur.
2019-09-22 Børne- og Undervisningsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

Et studiejob med mening

Har du mod på at inspirere, guide og vejlede unge mennesker? Vil du gerne blive en endnu bedre formidler? Arbejdet består primært i at tage ud på erhvervsskoler og gymnasie, sammen med en pårørende til en trafikdræbt. Derudover vil du også skulle gennemføre undervisningsforløb i 7.-10. klasse. Besøgene vil ligge over hele Sjælland.
2019-09-16 Rådet for Sikker Trafik Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Øresund region

Studiejob til web og marketing - deltid er også muligt

Business-View ApS har rigtig travlt og søger derfor entusiastiske og udadvendte kollegaer indenfor marketing og salg - som deltidsmedarbejdere eller som studiejob. Business-View er en danskejet virksomhed med fokus på innovativt og løsningsorienteret kompetencesalg. Vi sælger, implementerer og drifter forretningsapplikationer til understøttelse af forretningens optimeringsprocesser.
2019-09-20 Business-View ApS Eastern Jutland

Analytisk stærk profil til tværgående funktion i Børne- og Undervisningsministeriet

Kodeordene for din profil er analytiske evner koblet med samarbejdsevner, it-faglighed og forretningsforståelse. Det forventes, at du formår at udvikle og understøtte et samarbejde på tværs af organisatoriske enheder og forskellige ledelseslag, og at din faglighed gør dig i stand til at bidrage til porteføljeteamets og STIL’s videreudvikling.
2019-09-22 Styrelsen for IT og Læring Greater Copenhagen, Øresund region


Find your new workplace

Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile