22.553 jobs for experienced candidates, graduates and Young Professionals

Welcome to Denmark's leading job portal for highly educated! Are you looking for job for experienced candidates, career offers for Young Professionals. Find advice for job interview, resume and job applications or browse one of our many workplaces looking for new talents.

view more

Praktikanter til frivillighed, innovation, design, analyse, events og kommunikation hos gadeidræts-NGO

Kunne du tænke dig at være en del af en NGO, der bruger gadeidræt til at gøre en forskel for børn og unge? Som praktikant hos GAME får du virkeligheden i hænderne og masser af muligheder for at udfordre dig selv og udvide dine kompetencer!

Studentermedhjælper med interesse for GDPR

Vil du være med til at sikre, at GapSolutions A/S er i front, når det gælder efterlevelse af reglerne på databeskyttelsesområdet? Har du lyst til at gøre GDPR praksisnært for vores kunder? Arbejdstiden er fastsat til ca. 10-15 timer om ugen og kan tilpasses dit studie, hvor der mulighed for at arbejde hjemmefra.

Studentermedhjælper til ledelsesrapportering

Vil du arbejde med rapportering til vores direktion og bestyrelse? Og er du god til at finde frem til de væsentligste konklusioner i en større mængde data? Så er jobbet som studentermedhjælper i Sparekassen Sjælland-Fyns Kreditafdeling måske noget for dig.

Jurister til juridisk sagsbehandling i Ankestyrelsen Aalborg og København - for borgerne og for retssikkerheden

Leder du efter et stærkt fagligt miljø med mange juridiske fagfæller, videndeling og godt kollegaskab? Er du færdiguddannet, bliver du ansat som enten fuldmægtig eller konsulent afhængigt af dine kvalifikationer. Har du bestået din bachelor, men ikke din kandidat endnu, bliver du ansat som bachelor på deltid.

Ringsted Kommune søger studerende inden for landskabsarkitektur, urbant design e.l. til spændende praktikstilling

Hos os vil du blive tilknyttet vores erfarne landsskabsarkitekt. Din primære opgave vil være at udvikle et grønt mødested for børn og ældre. Et område beliggende i Ringsted By mellem ældreboliger/plejecenter og en daginstitution.

Praktikant til Natur og Miljø i Ringsted Kommune

Din primære opgave vil være at få kendskab til spildevandsområdet og klimatilpasning, samt mere generel kommunal sagsbehandling, hvor du lærer at fortolke og anvende love, samt bekendtgørelser i praksis.

Konsulent til fremtidens intelligente grønne energi- og forsyningssystem

Du skal bidrage til at gøre iEnergi til omdrejningspunkt for debatten om sektorkobling og aktivering af kunderne ift. energibesparelser og energifleksibilitet. Du skal evne selvstændigt at være opsøgende overfor potentielle medlemmer. Du skal have flair for at kommunikere og omsætte kompleks stof til forståeligt indhold.

Folketingets Administration søger kommunikationsstudent

Kan du gøre EU-stof nemt at forstå og sammenfatte en historie i en enkel og flot grafik? Vi søger en studerende, der kan hjælpe med at producere relevant indhold i form af både tekst, infografik, videoer og billeder med et godt øje for modtagerens perspektiv.

Chef for Finans og Systemer i Koncern Økonomi

Har du den rette kombination af ledelseserfaring, en stærk regnskabsfaglighed og erfaring med offentlig administration? Så er du måske vores nye chef til enheden Finans og Systemer i Koncern Økonomi, Region Sjælland.

Studentermedhjælpere til kommunikation og administration i Analyse og Udvikling

Vil du være med til at understøtte det københavnske kultur- og idrætsliv? Og ønsker du dig et alsidigt studiejob, hvor du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor web, formidling og administrative opgaver? Så er du måske en af de nye studentermedhjælpere, vi leder efter!

Dansk kundeservice konsulent til international virksomhed i Grækenland

Er du interesseret i at få en joboplevelse samt ny arbejdserfaring i et multikulturelt miljø i solrige Grækenland? Vi er på udkig efter dansktalende kundeservicemedarbejdere til at yde den bedste service indenfor kundesupport og IT-support for verdenskendte virksomheder.

Bæredygtighedskonsulenter i Strategisk Indkøb, Region Syddanmark

Vil du være med til den grønne omstilling af sundhedsvæsenet? Du skal hjælpe din kollegaer med at indtænke miljø i udbudsprocessen, ved at identificere og realisere potentialer for et mere bæredygtigt forbrug. Du bliver en del af et miljøfagligt team i en ambitiøs og topprofessionel strategisk indkøbsafdeling.

Brænder du for det åbne land, så er du måske vores nye praktikant

Du vil få mulighed for at deltage i arbejdet med den kommende kommuneplan. I Efteråret 23 tager vi fat på drøftelserne med vores politiske udvalg om, hvordan skovrejsning, lavbundsarealer, vedvarende energianlæg, natur og fødevareproduktion skal vægtes i Ringsted. Du kan være med i forberedelserne til drøftelser og det efterfølgende arbejde med kommuneplanen.

Forsikringskonsulent til Finans og Systemer i Koncern Økonomi

Er du skarp til forsikringsadministration og har du interesse for risikostyring på forsikringsområdet? Vi søger en ny kollega, som har lyst til at have det primære ansvar for vores mange opgaver på forsikringsområdet?

Projektmedarbejder til udvikling af budgetstyring af anlægsområdet i Center for Kultur- og Fritidsfaciliteter

Du har en akademisk baggrund gerne inden for økonomi eller samfundsfag på enten kandidat- eller bachelorniveau. Du kan være nyuddannet kandidat eller bachelor og har måske haft studenterjob i en offentlig forvaltning, hvor du er blevet nysgerrig på at arbejde mere med økonomistyring?

Jurist til sagsbehandling vedr. familie- og arveret

Ville det være interessant at arbejde med familie- og arveret? Har du, hvad der skal til, for at have seriøse, dybdegående samtaler omkring følelsesbetonede emner? Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med familie arveret, men ikke en nødvendighed, da vi nok skal hjælpe med en grundig oplæring.

Administrativ koordinator til support af forskningsgruppeledere

Opgaverne kan fx være systemsupport i forbindelse med brug af økonomisystemer, opgaver forbundet med ansættelser og fratrædelser, hjælp til at planlægge og gennemføre møder og andre arrangementer, opfølgning i forbindelse med projektadministration – og meget andet.

El-ingeniør til fagledelse, industriinstallationer

Vil du være med til at sikre driften af landets ikoniske og komplekse bygværker og deres installationer, eller ønsker du at være med til at designe og projektere M&E installationer på nogle af fremtidens store infrastruktur projekter, så kunne din kommende arbejdsplads være hos Rambøll M&E Transport.

Vil du arbejde som programassistent eller assisterende projektleder i et spændende byggefagligt miljø på et af Europas bedste universiteter?

At bygge eller bygge om til højt specialiseret forskning og undervisning er i sig selv en både spændende og mangeartet udfordring, som stiller store krav til håndteringen både på projektniveau og i baglandet - herunder mange administrative, koordinerende og praktiske opgaver. Derfor søger vi både programassistenter og assisterende projektledere til Campus Byggeri.

Studentermedhjælper med kompetencer inden for data

Vil du arbejde med systemforbedringer og udvikling af modeller inden for risiko og kreditstyring? Og er du skarp til at analysere data? Så er jobbet som studentermedhjælper i Sparekassen Sjælland-Fyns Kreditafdeling måske noget for dig.


A career profile will give you access to latest talent offers - create your free profile here!

90 Interview Questions

90 Interview Questions
What could you get asked at a job interview? We've asked interviewers in large and small companies, the private and public sector to tell us.

Inspiration for your career


A career path less of a highway from A to B and more like a winding road from C to U with a brief detour to X. In these articles we aim to help you navigate safely toward the next career waypoint.

Get inspired

Getting job in Denmark


Finding a new workplace can be a daunting prospect anywhere in the world - but it is likely to be even more so as an international in Denmark. Get a few pointers here.

Finding work in Denmark

Job search process


CV, resume & interview & contract - here are our guides to help you look your best during each step of your job search process and land your dream job.

Find job search advice