view more

13.686 career paths available today

Studentermedhjælper til Merkurs hvidvaskafdeling, Aalborg

Brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Ønsker du at din arbejdsindsats bidrager til at gøre en forskel i verden? - Så har du nu mulighed for et studiejob hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt hvad vi gør, også hvad angår kunder og investeringer.

Communication Intern, forår 2021 - Kolding og Aarhus

Du er god til at kommunikere, men du vil gerne blive endnu bedre. Du synes, det er sjovt at arbejde med kommunikation – både på det strategiske plan og i praksis – og du vil gerne have indblik i, hvordan der arbejdes professionelt med kommunikation i en multinational virksomhed med kollegaer og butikker i 31 lande på verdensplan.

International Graduate - HR

Er du passioneret omkring arbejdet med HR? i vores graduateforløb bliver du introduceret til vores forskellige projekter inden for rekruttering, Employer Branding, fastholdelse og/eller udvikling. Graduateforløbet giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

Freelance undervisere til dansk undervisning i Aarhus og Vejle

Berlitz Language Services søger freelance undervisere til dansk undervisning i Aarhus og Vejle. Er du stabil, ansvarlig, og kan du arbejde professionelt med vores kunder?

International Graduate - Sales

Er du passioneret omkring arbejdet med salg, god til at knytte relationer og har du lyst til at starte din karriere i en international koncern? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

Data Engineer til Dagbladet Børsen

Data Engineer til udvikling af Børsens AWS platform. Er du passioneret omkring data og teknologi, og vil du være med til at muliggøre brugen af ​​data fra en lang række kilder? Er du motiveret til at deltage i vores rejse for at levere værdi og indsigt fra vores produktionsdata? Så er du velkommen i vores ambitiøse Data og BI team der er hjørnestenen i Børsens datatransformation.

Scientist - DNA/RNA Biology

We are looking for an enthusiastic and dedicated molecular biologist, biochemist or equivalent to join us in a project funded by the EU Horizon 2020 research and innovation program.

Responsible Gaming (RG) Analyst (dansktalende) til Videoslots.com

Vi er på udkig efter en Responsible Gaming (RG) Analyst, der vil være ansvarlig for at beskytte vores spillere og vores virksomhed. RG Analytikeren vil kontakte kunderne via email eller telefon for at sikre en ansvarlig spiloplevelse og samtidig konstant forbedre vores drift af ansvarligt spil.

Projektleder til Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune

Du vil skulle arbejde med projekt- og udviklingsopgaver inden for Social-, Sundheds- eller Arbejdsmarkedsområdet, f.eks. udarbejdelse af puljeansøgninger, opstarte og drive projekter, udarbejdelse af oplæg til ledelsen samt betjening af politiske udvalg. Vi er 5 projektledere, som arbejder på tværs af alle tre fagområder, men har hver især et hovedfokus på mindst et fagområde.

Ingeniør med passion for maskinsikkerhed

Er du en ørn til regulativer og standarder? Synes du bare det er interessant og udfordrende, at skulle sætte sig ind i det komplekse stof, der er omkring maskinsikkerhed, robotteknologi og lækagesøgning?

International Graduate - Central Logistics

Er du vild med arbejdet med logistik, processer og mennesker, har du lysten til at lære noget nyt og vil du kickstarte din karriere i en international koncern? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

Robot og automationsingeniør

Er du klar til nye udfordringer inden for udvikling og design af robot og automationssystemer? Er du en stærk tekniker med flair for robot- og visionsystemer? Driver du dine egne opgaver og går gerne forrest i projekt teams, og byder ind med dine faglige kompetencer, samtidig med at du kan involvere og motivere kolleger?

Fleksibelt fjernjob: Dansktalende Copywriter/Tekstforfatter/Redaktør

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden? Du er vores ideelle kandidat, hvis du har en relevant akademisk og/eller erhvervsmæssig erfaring inden for sprog, journalistik eller andre sprogrelaterede områder.

International Graduate - Finance

Er du passioneret omkring arbejdet med tal og analyser og har du fokus på hvordan disse omsættes til handlinger? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

International Graduate - Marketing

Hvis du vil være med til at drive brand performance i Europas største dagligvarekæde med over 10.000 butikker på verdensplan, så er det dig, vi leder efter! Få et 360-graders perspektiv på drift af Lidl; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

International Graduate - IT

Er du passioneret omkring arbejdet med IT-systemer og vil du kickstarte din karriere i en international koncern? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

International Graduate - Procurement

Kan du se mulighederne og løse udfordringerne i arbejdet med Procurement? Har du lyst til at kickstarte din karriere i en international koncern? Vores graduateforløb giver dig et 360-graders perspektiv på Europas største dagligvarekæde; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt.

Specialkonsulent til kompetenceudvikling og digital læring i Dansk Sygeplejeråd

Brænder du for at arbejde for sygeplejerskerne og for at udvikle endnu bedre veje til dialog med vores medlemmer? I Dansk Sygeplejeråd søger vi lige nu en specialkonsulent, der kan drive kompetenceudvikling, digital læring og forandringsprojekter fra start til slut og være med til at sikre fremtidens fleksible arbejdsplads, og at vi skaber endnu mere værdi for vores medlemmer.

Kundeserviceagent (dansktalende) til Videoslots.com

Som en nøglemedarbejder hos vores kundeservice team vil du være den første kontakt for vores spillere igennem live chat, email og telefonopkald. Alle aspekter ved denne rolle er centreret omkring vores kunder og er fokuseret på at levere den bedst mulige oplevelse.

C# Developer wanted at innovative software company in Copenhagen

You will help us develop new features and adapt existing ones in our very large portfolio of products and features. We move around in the Azure space and do web development, front-end as well as back-end. We develop plugins for Office and at times full blown desktop applications.


Find your new workplace

HOFOR - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile