Capgemini Danmark

Hos Capgemini søger vi talenter, der drømmer om at arbejde med IT i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø. Vi udvikler og kvalitetssikrer komplekse, udfordrende og interessante løsninger på de mest innovative platforme på markedet.

Professionalisme, samarbejde og udvikling
Hos Capgemini er vores kernefokus digital transformation, samt hvordan digitalisering af arbejdsgange kan optimere vores kunders forretning. Vi beskæftiger os med nogle af landets mest professionelle konsulenter, som brænder for at levere gode IT-løsninger og resultater til vores kunder. Vi leverer IT-konsulentydelser inden for udvikling, integration, test og kvalitetssikring samt applikationsvedligeholdelse - både onshore samt offshore. For os er det vigtigt, at forstå samspillet mellem IT og forretning, da det er vores erfaring, at det er gennem denne forståelse, at kunden opnår størst værdi af sine IT investeringer. Globalt er vi mere end 180.000 ansatte i 40 lande, heraf 300 i Danmark.

Hvem er du?
Du drømmer om en karriere som IT-konsulent med fokus på udvikling og kvalitetssikring, hvor du gennem dit arbejde vil være med til at løfte kvaliteten af IT-løsninger til vores kunder. Du har høje ambitioner og du kan se dig selv arbejde i udviklingsteasm on-site hos kunden. Du kan præsentere løsninger og indgå i dialog med kunden – på forretningens såvel som på teknologiens præmisser.

Som person kan du arbejde selvstændigt og har et kritisk blik, men finder det også sjovt og motiverende at arbejde i teams. Du har færdiggjort en videregående uddannelse med fokus på IT og udvikling. Dine resultater kan matche de bedste på din årgang, og du har evt suppleret dine studier med et par års praktisk erfaring.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller til ansøgningsprocessen er du mere end velkommen til at kontakte HR Konsulent Louise Christensen på tlf. 5218 9785 eller louise.christensen@capgeminisogeti.dk

Du kan se mere på https://www.capgemini.dk/karriere/young-professionals/  Capgemini Danmark at a glance


Capgemini Danmark
Capgemini Danmark
Hos Capgemini søger vi talenter, der drømmer om at arbejde med IT i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø. Vi udvikler og kvalitetssikrer komplekse, udfordrende og interessante løsninger på de mest innovative platforme på markedet.

Geography
Delta Park 40
2665 Vallensbæk
Logo: Capgemini Danmark
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


Our people

300

employees with higher education

20
graduates hired last year

3
students and interns hired last year


Latest tweets
Henter tweets...
LinkedIn

Follow our activities on LinkedIn


Web pages

Get more info about our company at our own pages:

https://www.capgemini.dk/


Capgemini Danmark at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.