Itch Marketing

Itch er et inbound marketing bureau, der vil udfordre de store mastodonter på markedet.

Vi tror på at en mere personlig tilgang til kommunikation blandet med et behov for at være digitale fleksible, er det der er behov for. TV-annoncer, avisreklamer, en enkelt Facebook reklame hist og her, skaber ikke vækst for din virksomhed. Internettet har givet os flere konkurrenter og der kræves mere, for at bryde igennem til kunderne. Det er derfor itch er sat i verden. Med inbound marketing som filosofi og content marketing som våben vil vi sikre dig en sejr i en verden med konstant stigende konkurrence.

Med et hav af certificeringer inden for inbound marketing, seo, content creation osv. har vi en stor viden indenfor området. Det er en af vores grundsten, at vi er eksperter i det vi arbejder med. Det er i vores øjne det, der gør forskellen, når vi skaber succes med digital marketing.
Itch Marketing

Arresøvej 9B, 8240 Risskov

Itch Marketing er et digital marketing bureau. Vi hjælper virksomheder med at opnå vækst og resultater. Vi tager udgangspunkt i inbound marketing, og arbejder med at binde alt marketing sammen i en stor strategi.

Workplace has right now 2 employees with higher educational background. In last periode they hired 2 candidates and no students and interns.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs

Follow and explore