Advokatpartnerselskab Kirk Larsen & Ascanius

Drømmer du om en karriere i en advokatvirksomhed, der er orienteret mod fremtiden? 

Kirk Larsen & Ascanius har en flad organisation med korte beslutningsgange og en hverdag, hvor vi handler. Virksomhedskulturen er åben og imødekommende og tonen fri, men respektfuld. Fællesskabet har gode vilkår hos os, samtidig med at vi forventer, at den enkelte kan og vil tage et ansvar. Vi har kontorer i Esbjerg, København, Herning og Skjern.

Vi vil gerne gøre en positiv forskel for både vores kunder og vores medarbejdere. Vi arbejder med specialiseret og nichepræget rådgivning og skaber rammerne for, at vores medarbejdere kan udvikle sig fagligt og personligt. Vi forventer, at du udfordrer os, ligesom vi udfordrer dig. Vi stiller krav til hinanden og kvaliteten af arbejdet, men sparring, coaching og hjælp har også høj prioritet. Vi er ca. 100 medarbejdere - heraf 45 jurister, som alle er med til at gøre en positiv forskel på vores stærke hold.

 




Advokatpartnerselskab Kirk Larsen & Ascanius

Esbjerg Brygge 28, 6700 Esbjerg

Kirk Larsen & Ascanius er en forretningsorienteret og moderne advokatvirksomhed, der blev etableret i 1973 og udelukkende er udviklet gennem organisk vækst. Den daglige ledelse varetages af den administrerende direktør. Den korte beslutningsproces sikrer, at vi hurtigt kan tilpasse mål og strategier til de omgivne forhold, der er under konstant forandring. På den måde lægger vi os tæt op af de principper, der gælder for drift af de erhvervsvirksomheder, vi betjener som kunder.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages
We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs