Den Sociale Retshjælp

Den Sociale Retshjælp er en gratis landsdækkende retshjælp, stiftet i 2007, der rådgiver og yder aktiv sagsbehandling til tidligere og nuværende kriminelle samt hjemløse og andre udsatte borgere. Formålet med Den Sociale Retshjælp er at tilbyde vores klienter en optimal helhedsorienteret rådgivning i henhold til deres juridiske og sociale rettigheder og derved hjælpe klienterne med at etablere en normaliseret hverdag.

Udover den rådgivende funktion, sørger de 150 frivillige, der er ansatte ved den Sociale Retshjælp, også for opgaver som ekstern og intern kommunikation, retspolitisk arbejde, pressehåndtering samt vedligeholdelse af samarbejdsaftaler, der er med til at sikre den daglige drift.
Den Sociale Retshjælp

A. Hertzums vej 2, 8000 Aarhus C

Den Sociale Retshjælp er en gratis landsdækkende retshjælp, stiftet i 2007, der rådgiver og yder aktiv sagsbehandling til tidligere og nuværende kriminelle samt hjemløse og andre udsatte borgere.

Workplace has right now 5 employees with higher educational background. In last periode they hired no candidates and 40 students and interns.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages
We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs

Follow and explore