Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en velkonsolideret entreprenør, der siden juli 2021 har været en del af CG Jensen Holding. Vi er specialister i styring af komplekse byggesager og har en bred portefølje af opgaver fordelt på fire overordnede kompetenceområder:

  • Energirenovering i hovedentreprise
  • Nybyggeri i hoved- og totalentreprise
  • CLT-byggeri
  • Større tømrerentrepriser

I Adserballe & Knudsen er vi særdeles bevidste om vores samfundsansvar som entreprenør i en sektor, der bruger meget energi, producerer store mængder affald og udleder høje mængder CO2.

Vi arbejder derfor indgående med bæredygtighed som strategisk udviklingsområde, hvilket blandt andet har udmøntet sig i en massiv investering i CLT-byggeri, der indtil videre har kastet mere end 300 nybyggede træboliger og en tilbygning til os selv af sig.

Vi deltager desuden med et projekt i den frivillige bæredygtighedsklasse, vi har opført flere DGNB-byggerier, og vi har indført en række specifikke tiltag for at sikre bæredygtig byggepladsdrift i form af blandt andet varmepumper, solceller, regnvandsopsamling og upcycling-principper på vores byggesager.


Adserballe & Knudsen at a glance


Adserballe & Knudsen
Adserballe & Knudsen
Adserballe & Knudsen er en byggeentreprenør med en grøn profil. Bæredygtighed er et strategisk udviklingsområde, da vi er særdeles bevidste om vores samfundsansvar som aktør i en sektor, der bruger meget energi, producerer store mængder affald og udleder høje mængder CO2. Dette har blandt andet udmøntet sig i en massiv investering i CLT-byggeri - en innovativ byggemetode, der muliggør store CO2-besparelser ved bl.a. at erstatte beton med træ i større byggerier.

Geography
Ryttermarken 6
3220 Farum
Logo: Adserballe & Knudsen
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


Our people

50

employees with higher education

5
graduates hired last year

5
students and interns hired last year


Unsolicited applications

We are happy to receive unsolicited applications


Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.