Keylane

#innovation #SaaS #ekspertteam

Keylane er en førende europæisk leverandør af SaaS løsninger til pensions- og livsforsikringsselskaber.

Vores løsninger gør det muligt for virksomhederne at reducere omkostninger, hurtigt levere nye og innovative produkter til markedet og øge kundetilfredsheden.

Keylane medarbejdere er alle eksperter inden for deres respektive områder og i tæt samarbejde med vores kunder danner vi et af de stærkeste hold i branchen.

#nyuddannet #udfordringer #onboarding #passion

Som nyuddannet får du mulighed for at omsætte din teoretiske viden til konkret praksis. Vores velafprøvede pre- og onboarding koncept sikrer at du får en god og struktureret introduktion til vores forretning og vores løsninger. Du vil endvidere få en buddy, som er en erfaren udvikler fra dit kommende team, der vil sætte dig grundigt ind i vores projektmodel, systemlandskab og som vil hjælpe med at du finder dig til rette, så du hurtigt føler dig som en ”Keylaner”.

Du VIL blive udfordret, derfor ønsker vi i Keylane at ansætte softwareudviklere, som kan tænke to skridt forud og som samtidig trigger på at løse nogle af branchens største datalogiske problemstillinger.

Som softwareudvikler vil du blive en del af vores udviklingshold bestående af dedikerede kollegaer, der er lige så passionerede omkring softwareudvikling som dig selv - f.eks. er det ikke unormalt at der diskuteres ting som quicksort optimering eller scoping/closure i javascript” hen over bordene med stort engagement.


#kultur #fredagsbar #bordfodbold

Vi har store forventninger til vores medarbejdere, men kombinerer det udfordrende arbejde med meget sjov og plads til både faglig og personlig udvikling.

Vores kultur er uformel og med dyb respekt for den enkelte, og vi investerer i vores faciliteter og sociale liv på vores kontor på Islands Brygge.

Fleksibel arbejdstid, bogklubber, moderne IT-værktøjer, fredagsbar, faglige og sociale netværk, brætspilsklub, bordfodbold (inkl. intern ranking liste), løbeklub og massage er blot eksempler på den kultur vi dyrker i Keylane.


#markedsleder #europa #eksplosivvækst #TLDR

Keylane Denmark beskæftiger 170 medarbejdere, der arbejder på tværs i produktudviklings- og leveranceteams i København. De København-baserede teams samarbejder selvfølgelig også med europæiske kollegaer på tværs af vores kontorer i Holland, Belgien, Tyskland, Norge, Sverige og Storbritannien. Gennem de seneste år har Keylane oplevet betydelig vækst, og vores ambition er at blive europæisk markedsleder inden for liv og pension i de kommende år.

Vi vil gerne invitere dig med på den rejse!

Læs mere om Keylane på: careersdenmark.keylane.com
Keylane at a glance


Keylane
Keylane
Keylane er en af Danmarks førende IT-virksomheder inden for udvikling og implementering af integrerede standardsystemer til den finansielle sektor.

Geography
Kigkurren 10
2300 København S
Logo: Keylane
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


Latest tweets
Henter tweets...
LinkedIn

Follow our activities on LinkedIn


Career pages

Get more career tips on our career pages:
http://careersdenmark.keylane.com

Web pages

Get more info about our company at our own pages:

http://www.keylane.com/


Keylane at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.