NetNordic Communication A/S

NetNordic er førende systemintegrator i Norden med fokus på innovative løsninger og services indefor netværk, kommunikation og sikkerhed. Vi er specialister i at skræddersy løsninger efter kundernes behov gennem nye og smartere anvendelse af standardkomponenter.

NetNordic blev stiftet i 2001, og har gennom årene vokset organisk og gennem opkøb. NetNordic samarbejder med markedsledende producenter og tilbyder løsninger og tjenester baseret på kundernes behov. NetNordic har mere end 1000 kunder. NetNordic havde i 2018 en omsætning på ca. 1,2 milliard NOK, har 300 ansatte på kontorer i Norden, fordelt på datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

NetNordic leverer løsninger og serviceydelser til et stort antal mellemstore og store virksomheder samt mange myndigheder. Vi tilbyder vores kunder avancerede sikkerheds-, netværks- og kommunikationsløsninger, som ændrer, hvordan vores kunder gør deres forretning.

Vores mål er at være kundernes “Best Companion” og herigennem realisere vores potentielle kunder gennem effektiv anvendelse og fleksible løsninger til lavest mulige omkostninger. Vores kunder omfatter bl.a. telecom-operatører, statslige institutioner, media og andre organisationer med trafikintensive og driftkritiske netværk.

NetNordic hjælper jer med at finde den rigtige løsning ved at indtænke lønsom forretningsstrategi og driftskritiske ICT-løsninger i én og samme proces. Hver eneste af vores kunder er unikke, hvorfor vi tilbyder en solid ekspertise og helhedsorienteret tilgang til den enkeltes behov. Dine behov for kommunikation, netværk og sikkerhed er vores passion!
NetNordic Communication A/S

Lyskær 1, 2730 Herlev

NetNordic er førende systemintegrator i Norden med fokus på innovative løsninger og services indefor netværk, kommunikation og sikkerhed. Vi er specialister i at skræddersy løsninger efter kundernes behov gennem nye og smartere anvendelse af standardkomponenter. NetNordic blev stiftet i 2001, og har gennom årene vokset organisk og gennem opkøb. NetNordic samarbejder med markedsledende producenter og tilbyder løsninger og tjenester baseret på kundernes behov. NetNordic har mere end 1000 kunder.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs

Follow and explore