Rekrutér specialister og generalister

blandt 175.000+ højtuddannede CV-profiler

Vi er eksperter inden for Talent Attraction & Acquisition af ingeniører, økonomer, jurister, udviklere og andre eftertragtede profiler
- med over 100.000 månedlige jobsøgende

Hurtigt i gang? Indryk jobannonce her

Akademikernes Jobbank - Vi er eksperter inden for Talent Attraction & Acquisition af ingeniører, økonomer, jurister, softwareudviklere og andre højtuddannede profiler i høj kurs

Hvad er jeres rekrutteringsbehov?

Der er forskel på arbejdsgivere. Nogle ansætter en enkelt medarbejder i ny og næ, mens andre rekrutterer løbende året igennem. Nogle vil gerne selv stå for hele processen, mens andre gerne vil have hjælp til search. Vores ydelser er derfor afstemt efter varierede rekrutteringsbehov.


Jobkampagner med SoMe

Rekruttering efter behov

Hvis I vil rekruttere til udvalgte stillinger, kan I med fordel vælge enkeltstående jobkampagner efter behov (web, SoMe og email). Overvej et klippekort, der matcher jeres rekrutteringsbehov 12-15 måneder ud i fremtiden. Klippekortet giver jer op til 43% rabat på jobkampagner.


Gå til jobkampagner


Jobscanning

Rekruttering på autopilot

Har I et stadigt behov for nye talenter? Så er vores fuldautomatiske AI-jobscanning løsningen. Alle jeres nye job indscannes automatisk - og I kan fortsat booste udvalgte job for mere eksponering (SoMe og email). Jobscanning sker på abonnementsvilkår med 3 eller 12 mdr. binding.


Gå til jobscanning


Search & Match

Målrettet rekruttering

Effektiv rekruttering starter med relevante ansøgere. Vores fokus på de højtuddannede sikrer jer velkvalificerede ansøgere. Men I kan skrue endnu mere op for ansøgerkvaliteten ved at lade vores erfarne rekrutteringskonsulenter searche efter de allerbedste og topmotiverede kandidater.


Gå til Search & Match

Kontakt os for en snak om jeres rekrutteringsbehov - helt gratis og uforpligtende

Skal vi guide jer til den bedste løsning?

Grib fat i vores erfarne Talent Attraction & Acquisition eksperter - gratis og uforpligtende

[email protected] 3838 1010

Eksponering på tværs af alle relevante medier


Vores jobbanknetværk for højtuddannede består af fem nichejobportaler målrettet forskellige stadier af brugernes karriere og søgemønstre, suppleret med tilhørende kanaler på sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og X. Vi samarbejder desuden bredt med en række eksterne SoMe-kanaler.

Jeres jobopslag publiceres på samtlige relevante jobportaler i netværket, og fremhæves i relevante SoMe-kanaler iht. jeres valg af jobkampagne. Eksponeringen i netværket afgøres af vores erfarne jobkonsulenter - eller af vores jobrobot, hvis det drejer sig om scanningsopslag.