Jeres Talent Attraction & Acquisition partner

- vi skaffer jer de højtuddannede talenter

Mere end bare en jobdatabase - et omfattende karriereunivers

Jobbank.dk - Akademikernes Jobbank er jeres genvej til Talent Attraction og Acquisition af højtuddannede specialister, generalister og andre akademiske medarbejdere.

Vi er Danmarks førende portal for akademikerjob og den primære jobbase i Move On Career's jobbanknetværk.

Jobbankens speciale er joberfarne kandidater samt young professionals og graduates, men portalen rummer også studenteropslag og praktikpladser.

I opnår en målrettet rekrutterings- og TA-effekt i kraft af vores 175.000+ højtuddannede CV-profiler og titusindvis af aktive onlinebrugere på web og SoMe.

Kontakt os for en snak om jeres rekrutteringsbehov - helt gratis og uforpligtende

Skal vi guide jer til den bedste løsning?

Grib fat i vores erfarne Talent Attraction & Acquisition eksperter - gratis og uforpligtende

[email protected] 3838 1010


Et netværk af 175.000+ talenter i hele landet

Jeres jobkampagner og brandingelementer bliver eksponeret på alle relevante portaler i vores jobbanknetværk - uden mérpris. Tilsammen har vi mere end 175.000 registrerede CV-profiler i databasen, og hertil kommer titusindvis af anonyme onlinebrugere.

  • Akademikernes Jobbank er sitet målrettet de erfarne højtuddannede samt de ældste af gruppen young professionals. Jobbanken arbejder i tandem med KarriereVejviser.dk om at formidle fleste job og karriereråd til højtuddannede jobsøgende.
  • Nyuddannet.dk er vores site målrettet graduates og de yngste young professionals.
    Sitet ledsages af Jobmesse.dk, der formidler aktuelle muligheder for networking og virksomhedskontakt via karrieremesser i hele landet.
  • StuderendeOnline.dk er vores site for studerende og graduates med studenterjob, praktikpladser og graduateprogrammer, legatsøgning og artikler med inspiration til studenterlivet. Portalen suppleres yderligere af Praktik.dk, der sørger for yderligere eksponering af jeres praktikpladser for studerende.

Vi dækker dermed et stort udsnit af kandidater og studerende. Lige fra IT-, ingeniør- og sundhedsfaglige uddannelser til humanister, kommunikationsfolk, cand.merc'er, økonomer og jurister.

Vores brugere fordeler sig i hele landet og kommer overvejende fra de store uddannelsesinstitutioner: Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet i Aalborg, Esbjerg og København samt Syddansk Universitet i Odense, Kolding, Esbjerg og Sønderborg. Derudover har vi en større mængde aktive jobsøgende fra colleges og professionshøjskoler: KEA, ZEALAND, UCN, VIA University College, Absalon & UCN, blot for at nævne nogle få.

Brugerfordeling i jobbanknetværket