7.198 talentprofiler

Projektleder med mange års erfaring indenfor e-commerce, digital marketing og webudvikling.

Jeg har en analytisk og struktureret tilgang til opgaverne med fokus på optimering af processer, resultater og egen indsats. Jeg motiveres af at arbejde selvstændigt som en del af et team, hvor vi samarbejder om at nå det samlede mål.

projektleder marketing ecommerce digital webudvikling digital projektleder digital project manager online marketing digital marketing marketing koordinator marketing coordinator digital koordinator digital coordinator ecommerce manager it projektleder  

Opdateret 27. marts 2023
Hands-on marketing- og kommunikationsprofil med bred erfaring i online marketing, virksomhedskommunikation, tekstforfatning og visuel kommunikation. Sprognørd, musikelsker, udpræget Tysklands-fan og i særdeleshed det tyske sprog. Selvstændig, kreativ og effektiv - trives i miljøer, hvor der er højt til loftet og plads til et godt grin.

online marketing virksomhedskommunikation digital kommunikation grafisk design tysk tekstforfatning projektledelse søgemaskineoptimering opdatering af hjemmesider  

Opdateret 21. marts 2023
På det personlige plan, finder jeg mine største drivkræft i min nysgerrighed for at lære nyt, min kreativitet og løsningsorientering, hvad enten om det er en B2C- eller en B2B kunde. Holdspiller som kan tage ansvar, både på vegne af mig selv, mit team og virksomheden.

Behersker 3 sprog Markedsføring på det tyske marked - både B2C og B2B Skrive den gode historie Øje for uortodokse løsninger til markedsføring Udvikling og produktion af kommunikations - og markedsføringsmateriale i bl.a. Photoshop  

Opdateret 09. marts 2023
Effektiv og systematisk cand.mag. i dansk, der er samvittighedsfuld og ambitiøs på arbejdspladsens vegne og altid søger ny viden, nye kompetencer og smartere måder at løse opgaverne på. Jeg besidder et godt gåpåmod og stor åbenhed over for nye opgaver og samarbejdsrelationer. Er god til deadlines. Socialt er jeg udadvendt med godt humør.

systematisk undervisningserfaring god til deadlines kommunikation administration godt overblik og sans for detaljer bidrager til et godt socialt miljø  

Opdateret 19. marts 2023
Energisk, igangsætter, team-player, projektleder, koordinator, god til relationer med både kollegaer, kunder og leverandører. Fungerer godt på alle niveauer i organisationen. Leverer til tiden og går gerne forrest for at løse opgaven. Leder gerne andre mod fælles mål.

Projektledelse Kvalitetsstyring Kundehåndtering Leverandørhåndtering EHS Processmapping Subcontracting Lverandørgodkendelse intern/ekstern audit  

Opdateret 27. marts 2023
Jeg hedder Mikkel Ortved og er 21 år. Jeg er en meget energisk og pligtopfyldende type, som gerne løber de ekstra meter for fælleskabet og/eller det endelige mål og er ikke bange for at fejle - så længe jeg kan lære af det. Jeg har stor interesse for HR og generelt økonomi, hvilket er grunden til jeg skal læse erhvervsøkonomi.

Energisk Erhvervsøkonomi initiativtager ambitiøs pligtopfyldende HR Økonomi Finansiering  

Opdateret 31. marts 2023
I have a strong background in a heavy quantitative field, with compentencies such as Physics, Mathematics, and Statistics.
I have experience with modelling and analyzing data, mainly done using either MatLab or Python.
I have some familiarity with Machine learning algorithms, which i currently am trying to get more experienced with.

fysiker data naturvidenskab data science mathematics matematik Statistik Python Matlab  

Opdateret 12. december 2022
Alsidig, bred erfaring med produktion, logistik, planlægning, analyse inden for ditto og ledelse. Stærk på IT ikke mindst ERP-systemer og Excell. Jeg har en åben og positiv tilgang til hverdagen og udfordrer mig selv og mine omgivelser i bestræbelserne på at forbedre processer, relationer og arbejdsopgaver, store som små.

Analytisk vedholdende forandringsparat humoristisk helhedstænkende målrettet resultatorienteret nysgerrig  

Opdateret 27. marts 2023
Ambitiøs, faglig stærk og grundig jurist med solid juridisk erfaring fra hhv. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Indenrigs- og Boligministeriet, Finansministeriet, Nordea og PFA Pension

lovarbejde ministerbetjening EU-ret Finansiering EU-statsstøtte GDPR ISO 27001 koordinering af internationalt arbejde forsikringer finansiel lovgivning  

Opdateret 31. marts 2023
Jobsøgende - tidligere uddannelsesleder og underviser i engelsk i gymnasieskolen. Har erfaring og kompetencer inden for personaleledelse, projekt-, udviklings- og forandringsledelse , kvalitetssikring, kommunikation mm. Har Master i ledelse. Værdsætter godt samarbejde, den gode dialog, og har inddragende og synlig ledelsesstil.

Dynamisk visionær ordentlig udadvendt anerkendende gennemslagskraft målsøgende udviklingsorienteret Forandringsparat samarbejdsorienteret  

Opdateret 18. marts 2023
Jeg brænder for at arbejde med mennesker. Fælles for mit uddannelsesvalg er, at jeg har en passion for at hjælpe mennesker med at indfri deres potentiale. Jeg har interesse i arbejde som indebærer; HR, rekruttering, trivsel, personale, overenskomster, sygefravær. Generelt arbejdet med medarbejdere.

Kommunikation Struktureret Samarbejdsvillig Ansvarsbevidst Overblik Positivitet Udadvendt Hjælpsom  

Opdateret 27. marts 2023
I am a software test engineer with 4 years of experience working at one of Denmark's top IT solutions companies. I have several testing qualifications including ISTQB and T-Map, and a prior career as a scientist where I demonstrated and developed my creativity in critical thinking, troubleshooting and problem-solving.

critical thinking troubleshooting problem solving independent experimenter curious creative  

Opdateret 27. marts 2023
Jeg er en 33-årig, glad og engageret kvinde, midt i et sporskifte i mit liv, fra kreativ uddannet til at læse til lærer. Jeg går nu på 3. semester af læreruddannelsen.

Netop nu underviser jeg i, min store passion, keramik. Som lærer søger jeg derfor job inde for fagene: billedkunst, NT og engelsk. Jeg kan dog undervise i alt :)

engageret klasseledelse kreativ keramik relationsarbejde udadvendt legende  

Opdateret 27. marts 2023
En visionær bioteknolog som er lærenem, åben og omstillingsparat når behovet opstår. Jeg er mødestabil, og når jeg først er tilknyttet et sted, ser jeg min der i længere tid. Jeg har tilegnet arbejdserfaring med medicinsk udstyr, lagerarbejde, IT-færdigheder, aseptiske processer og gode samarbejdsevner både på dansk og engelsk.

Naturvidenskab medicinal-produktion mikrobiologi  

Opdateret 31. marts 2023
Erfaren leder inden for HR og IT. Strategisk og analytisk tænkende med fokus på eksekvering af de strategiske mål gennem konkrete handlingsplaner. Motiveres af at skabe resultater sammen med mit team. Erfaring med transformationer fra finanssektoren, universitetssektoren og mediebranchen. Kender værdien af og kan levere klar formidling af budsk

Ledelse Digitalisering Forretningsudvikling Transformationer ESG Kultur Kompetencer Strategi HR IT  

Opdateret 20. marts 2023
Jeg er kandidat i Sundhedsvidenskab og har over 25 års erfaring fra sundhedsvæsenet fra forskellige specialer herunder akutmedicin, samt erfaring med personaleledelse, kvalitetssikring, projektledelse, clinical trials med stort kendskab til GCP. Jeg har et stort ønske om ansættelse i Medicinalindustrien.

Projektledelse kvalitetssikring clinical trials GCP 25 års erfaring Su dhedsvidenskab  

Opdateret 24. marts 2023
Jeg er en motiveret og hårdtarbejdende studerende med en passion for softwareudvikling og en stærk og stadig udviklende baggrund i programmering, matematik og datalogi. Jeg er Erfaren i programmering- og problemløsningsparadigmer, diskret matematik og algoritmer, funktionel programmering, objektorienteret programmering og menneske-computer

student programmering funktionel programmering objekt-orientered programmering .NET Linux  

Opdateret 20. marts 2023
I am a Msc. Structural Engineer who works on daily basis with finite element modeling, design, optimization and support on different types of structures. I am also organizing and holding courses on Structural BIM for universities in Denmark and UK.

structural engineer RC Design Steel Design Finite element modelling BIM applications  

Opdateret 29. marts 2023
Jeg er en glad, udadvendt og nysgerrig type, der ikke er bange for at stille kritiske spørgsmål. Jeg har både erfaring med at arbejde med en problemstilling selvstændigt samt i teams. Derfor ved jeg også, hvad dette kan indebære i form af struktur og forskellige tilgange til ens medmennesker.

kvantitativ forskning kritisk tænkning samarbejde i teams struktureret selvstændig arbejde  

Opdateret 22. marts 2023
Struktureret og detaljeorienteret samfundsvidenskbelig profil, med en snarlig kandidatuddannelse inden for Politik og Administration med speciale i Politik og Analyse. Jeg anser mig selv som en politisk generalist, som ved lidt om det hele indenfor politik og organisationskulturer.

Struktureret Detaljeorienteret Public Affairs Vælgerteori Samfundsvidenskab Grøn Omstilling Mennesker  

Opdateret 22. marts 2023
I am a curious, open-minded and organised person. I want to complete my engineering studies with a real-life experience. I know that I want to work in the Energy industry and I want to be part of the upcoming transition. After 3 years of a mainly theoretical education. I would like to have a job experience to help me find the most relevant master.

Fast learner Team player Organized Motivated Ambitious Efficient worker  

Opdateret 21. marts 2023
Kommunikationsorienteret og ansvarsbevidst sprogligt stærk sociolog med international erfaring. Solide kompetencer indenfor sagsbehandling, networking, virksomhedskontakt.

struktur kommunikation sprog koordinering make-it-happen detaljeorienteret integration immigration beskæftiglese  

Opdateret 30. marts 2023
Jeg stammer fra Lolland og er opvokset med ombygning, hvilket har sået interessen for bygninger, men især også renovering.
Jeg kan godt lide at have det sjovt og joke og værdsætter at stemningen ikke er så højtidelig, men kan samtidig også godt være professionel og seriøs.
Jeg læser ofte en bog og tænker på, at jeg burde dyrke noge

Positiv Lærenem Selvstændig Samarbejdsvillig Kage spisende Struktureret  

Opdateret 20. marts 2023
Jeg hedder Peter og er 24 år gammel. Til dagligt læser jeg sundhedsteknolgi på Aarhus Universitet. Jeg ser mig selv som en hårdtarbejdende medarbejder der altid stræber efter det bedste. Samtidig er jeg altid åben over for sammenspillet med andre og mener, at man opnår det består resultat, når man arbejder godt sammen.

Arbejdsom Holdspiller Pligtopfyldende Imødekommende  

Opdateret 24. marts 2023
Til daglig finder I mig som FG Kontorchef hos Toldstyrelsen i Aarhus, hvor jeg slår mine folder i Kontoret for Forretningsprocesser.

Det har været mit privilegie at arbejde med mange forskellige kulturer inden for flere branchetyper, og jeg bringer en åbensindet, positiv og målrettet tilgang til livet - både professionelt såvel som privat.

Leder Personaleleder Jurist Jura Projektledelse Cand. Jur  

Opdateret 20. marts 2023