139 relevante virksomhedsprofiler

1.318 øvrige virksomheder matcher din søgning

Ikke alle virksomheder i jobnetværket vælger at præsentere sig med en profil - men de benytter fortsat jobbankerne til at rekruttere nye talenter. Her er et mindre udvalg af de over 14.000 virksomheder, der har rekrutteret højtuddannede via vores netværk fornyligt - klik og bliv inspireret.Mangler din virksomhed på listen?

Bliv en del af Jobbank-netværket! Vi har siden 1994 beskæftiget os med kommunikation inden for Employer Branding og rekruttering. Vi tilbyder rekruttering og corporate branding via sociale medier, vores jobbankunivers og direkte kontakt til jobsøgende.

Mere end en halv million mennesker har brugt vores medier, der henvender sig til både erfarne, nyuddannede og studerende. Vi kommunikerer ugentligt med 100.000 højtuddannede via vores digitale medier, og vi leverer målrettede løsninger, der skaber det perfekte match mellem jer og jeres kommende talenter.

Ret eller opret din profil

Har du benyttet vores tjenester før? Du kan opdatere jeres virksomhedsinformationer i jobbanknetværket gennem vores virksomhedsportal, Move On Recruiter.

Move On Recruiter giver dig mulighed for at oprette og redigere jobopslag i alle vores jobbanker, følge jeres rekrutteringsprocess, brande jeres virksomhed over for højtuddannede via virksomhedsprofil og direkte opslag samt rekruttere kandidater fra hele jobbanknetværket.

Log ind og udforsk vores karriereunivers med det samme!