Profile #197323

Mit karrieremål er en stilling, hvor jeg kan gøre en forskel, og som mine uddannelser og erhvervserfaring giver udtryk for, har jeg en stor interesse for arbejdet med mennesker og deres brug af informations- og kommunikationsteknologi (IKT). Uanset hvilken branche jeg befinder mig i, så er mit fokus at kunne skabe værdi og teknologisk indsigt.

It Læring Organisatorisk omstilling design didaktik undervisning voksenundervisning HR IA UX Webdesign Forandringsledelse teknologiforståelse Teknologi Kommunikation udvikling implementering digitalisering  

Updated 06. august 2020
My education
2014 - 2017

Cand.it. IT og Læring, Organisatorisk Omstilling

Aalborg Universitet

IT, Læring og Organisatorisk Omstilling udforsker og eksperimenterer med de nyeste teknikker og teknologier til samarbejde og kommunikation ved IT integreret læring. Forandring og læring er nøglebegreber, og min uddannelse gør mig i stand til at deltage i og påvirke de forandringsprocesser, der finder sted i organisatoriske og uddannelsesmæssige sammenhænge. Det har givet mig færdigheder til at styre og understøtte videndeling, samarbejde og læreprocesser i organisatoriske forandringsprocesser.

Specialekarakter: 12
Educational area: IT
Period: september 2014 - oktober 2017
2012 - 2014

E-concept Development

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelsen har fokus på at skabe digitale løsninger, der er innovative og forretningsorienterede i et globalt perspektiv. Her har jeg fået man indsigt i og erfaring med projektledelse samt kommunikation, som gør mig i stand til at udvikle og argumentere for komplekse digitale services. Med en professionsbachelor i Digital konceptudvikling kan jeg udvikle smarte løsninger på komplekse problemstillinger.

Medlem og senere formand for Studenterrådet (2012-2013)

Afsluttende karakter: 10
Educational area: IT
Period: august 2012 - januar 2014
2010 - 2012

Multimediedesigner

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelsen i multimediedesign handler om at arbejde kreativt med digital kommunikation, medier, visuel design, interaktivt design og webudvikling. Her har jeg fået teknisk viden og færdigheder, som jeg kan bruge i konkrete, praktiske og virksomhedsnære problemstillinger.

Medlem og formand for festudvalget (2011-2012) - Jeg modtog en pris fra Teknisk Landsforbund, da jeg dimitterede i 2012

Afsluttende karakter: 10
Educational area: IT
Period: august 2010 - juni 2012
My work experience
2015 - 2016

Partner

Teacher 2020

Som ansat i Global School Support har jeg været en del af det europæiske projekt "Teacher 2020", som søger at adressere EU kommissionens efterspørgsel omkring et mere entreprenørielt uddannelsessystem gennem initiativer, der retter sig mod lærere, lærerstuderende og elever. Ved et samarbejde med 9 partnere i 6 forskellige lande, heriblandt Danmark, fokuserer projektet på at udvikle entreprenørielle kompetencer gennem nye og kreative måder at lave undervisning på.
Work area: Forskning & Udvikling
Period: marts 2015 - august 2016
2015 - 2016

It-konsulent

Global School Support

Jeg har været ansat i Global School support, hvor jeg har bidraget med min erfaring og ekspertise inden for It og undervisning. Derudover har jeg stået for GSS visuelle udtryk i form af hjemmeside m.m. - Kort fortalt er GSS en forening drevet af unge, heriblandt lærere og lærerstuderende. Foreningen vægter entreprenørskab i en interkulturel verden, og arbejder på at være en understøttende drivkraft for entreprenørskabsundervisning i folkeskolen.
Work area: Undervisning
Period: marts 2015 - august 2016
2008 - 2016

Ledsager

Bruger- Hjælper Formidlingen

Jeg har været handikap-ledsager for to unge mænd. Mit arbejde indebar at kunne sætte sig ind i deres behov og vurdere, hvordan jeg bedst muligt kunne hjælpe dem. Overordenet set handlede mit arbejde om at give dem socialt samvær, en følelse af venskab og at blive hørt.
Work area: Socialvæsen
Period: juni 2008 - juni 2016
2015 - 2015

Praktikant

Visiosign

Visiosign er en virksomhed, som har specialisere ti intern kommunikation ved at udvikle digitale informations-skærme. Som praktikant arbejde jeg med Visiosigns kursusområde. Her var mit fokus at udforske, hvordan man kunne bruge forskellige former for læring i arbejdet med kursisternes indlæring af de indkøbte og udviklet produkter.
Work area: IT - Software
Period: august 2015 - november 2015
2014 - 2014

Grafisk Supporter

Group Online

Mit arbejde med grafisk support hos Danaweb indebar at hjælpe deres kunder med deres eksisterende hjemmesider og andet grafisk arbejde. Jeg assisterede vedrørende opstående problemer, ændringer i det grafiske layout, eller mere konkrete og specifikke problemer eks. mail-systemer, kodning m.m.
Work area: Internet & Multimedia
Period: februar 2014 - maj 2014
2013 - 2013

Praktikant

Campus Køge

Jeg har været med til at udvikle en digital løsning, de skulle fungere som support og informere brugerne om udviklingen af CAMPUS KØGE. CAMPUS KØGE er den overordenet identitet for uddannelsesinstitutionerne i Køge by. Mere specifikt har jeg arbejdet med udvikling af en applikation til mobilen.
Work area: Internet & Multimedia
Period: august 2013 - december 2013
2012 - 2012

Praktikant

Hos Mungo Park assisterede jeg deres kommunikationchef i udførelsen af forskellige opgaver, og arbejder blandt andet mere grafisk arbejde samt deres tilstedeværelse på sociale medier.
Work area: Kommunikation, Media & SoMe
Period: januar 2012 - marts 2012
2009 - 2010

Medarbejder

Flying Tiger Copenhagen

Samtidig med et ansvar for en afdeling i butikken indebar stilling at assistere kunder, bestille produkter og placere dem i butikken.
Work area: Salg
Period: august 2009 - august 2010
My skills and abilities
Skills
analyse og fortolkning af data basic html og css digital design og kommunikation fokus på praksis forandringsledelse forskning indesign konceptudvikling lærernem metode målorienteret organisationsteori photoshop projekledelse struktureret teknologiforståelse udvikling af didaktisk design undervisning og læring ux og ia webudvikling
Skills at working proficiency
dansk engelsk
My preferences
Job type
Fuldtidsjob Graduate/trainee Ph.d. & forskning Vikariat
Work areas
Forskning & Udvikling Human Resources Internet & Multimedia IT - Software Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Organisation & Forening Produktion Projektledelse Undervisning
Location
Nordsjælland Storkøbenhavn
Contact me!