Profile #197588

DEDIKERET MEDIEVIDENSKABER KLAR PÅ UDFORDRINGER
Jeg har altid været meget analytisk anlagt, videbegærlig og fyldt med gåpåmod. Jeg er ambitiøs i mine arbejdsopgaver og arbejder meget målorienteret, både selvstændigt og i teams. Jeg interesserer mig for mediernes kommunikative muligheder og både intern og ekstern kommunikation.

Medier Kommunikation Markedsføring Projektstyring  

Updated 08. juli 2020
My education
2018 - 2020

Cand.mag. i Medievidenskab

Aarhus Universitet

På min kandidatuddannelse har jeg arbejdet meget produktionsanalytisk med cases fra flere medievirksomheder, hvor jeg har lært processerne omkring medieproduktion bedre at kende, ligesom hvordan forskellige stakeholders kan være med til at påvirke enhver medievirksomhed gennem forskellige former for samarbejde og krav. Jeg har desuden oparbejdet erfaring med projektledelse og -styring gennem et case-baseret projekt i samarbejde med Aarhus Kommune.

Jeg har skrevet speciale om hvilke organisatoriske mediestrategier og udviklingspotentialer, der findes i samarbejdet om medieproduktionen af Superligaen. Jeg fik karakteren 12 for mit speciale.

Jeg har som en del af min kandidatuddannelse været i praktik hos mediebureauet OMD, hvor jeg arbejdede med hele kunderejsen igennem mediernes verden.
Educational area: Sprog, Media & Kommunikation
Period: september 2018 - juni 2020
2018 - 2018

Udvekslingsophold

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Jeg har altid ønsket at rejse ud i længere tid og opleve en anden kultur helt tæt på, samt opbygge et internationalt netværk. Derfor følte jeg mig helt sikker på at jeg skulle studere i udlandet som den anden del af mit tilvalgsfag på min bacheloruddannelse. Jeg valgte Regent's University London, da jeg her kunne følge nogle spændende fag inden for markedsføring, kommunikation og public relations, for at skærpe min tilvalgsprofil. Derfor har jeg gennem dette studieophold styrket mine kompetencer specielt indenfor disse områder.

Jeg er desuden blevet meget hjemmevant i det engelske sprog efter et halvt år, hvor al undervisning og sociale begivenheder er foregået på engelsk.

Gennem min tid på Regent's University holdt jeg et højt akademisk niveau og bestod med en gennemsnitskarakter på mere end 70 - den højeste karakter, også kaldet Første Klasse, i det britiske karaktersystem. Det betød at jeg blev optaget på universitetets Dean's List.
Educational area: Marketing & Business
Period: januar 2018 - juni 2018
2015 - 2018

BA i Medievidenskab

Aarhus Universitet

Jeg har altid været meget analytisk anlagt, hvilket passede perfekt sammen med medievidenskab, da den fokuserer på hele den medierede kommunikationsvej fra afsender til modtager.
På medievidenskab har jeg styrket min analytiske sans i forhold mediers muligheder. Jeg er desuden blevet velbevandret i Gallups analyseværktøjer, både Index Danmark, Seerundersøgelsen og Dansk Online Index.

Jeg skrev bachelorprojekt om podcastvirksomheders positionering i medielandskabet. Projektet havde fokus på virksomheden Mediano. Jeg fik karakteren 12 for mit bachelorprojekt.

Som tilvalg til min bacheloruddannelse valgte jeg International Kommunikation på Engelsk, da jeg altid har været meget interesseret i den engelsktalende verden og gerne ville lære om og lære at beherske flere kommunikative værktøjer både på dansk og engelsk. Værktøjer, som jeg kan bruge i et job efter min uddannelse. Derfor valgte jeg også at tage et semester i London på sjette semester, som en del af mit tilvalg.
Educational area: Sprog, Media & Kommunikation
Period: september 2015 - juni 2018
My work experience
2018 - 2020

Studentermedhjælper

Det Nationale Center for Fremmedsprog

Jeg har assisteret centrene det Nationale Center for Fremmedsprog (NCFF) og European Center for Modern Languages (ECML) med at vedligeholde deres hjemmesider og andre digitale og sociale platforme, specielt Facebook. En stor del af mine arbejdsopgaver bestod i at udarbejde kommunikationsmateriale i form af video- og billedoptagelse og -redigering til brug på disse platforme. Jeg optog selv materialet, som jeg efterfølgende også selv redigerede. En del af disse videoer kan ses på denne Youtube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCdjseDNK_XQh9xEf-EZfGCQ.
Work area: Kommunikation, Media & SoMe
Period: juli 2018 - juni 2020
2019 - 2019

Praktikant - Client Team

OMD Denmark

Jeg var i forårssemestret 2019 i praktik i Client-teamet hos mediebureauet OMD på deres kontor i Aarhus. Jeg arbejdede hovedsageligt med kampagneplanlægning og kundepræsentationer, både research til disse og præsentation af vores analyser til kunderne. Jeg hjalp til med hele medierejsen for kunderne fra idéfasen, over opsætning på digitale platforme til at følge kampagnens effektivitet og til sidst afrapportering af resultaterne. Dette praktikophold har styrket mine kompetencer inden for strategisk arbejde og client management.

Primære arbejdsopgaver:
  • Deltagelse i udarbejdelsen af årsstrategier, herunder opsætning af flowcharts i Excel og præsentation af disse i PowerPoint.
  • Foretage kampagnebookinger og følge op på deres effektivitet.
  • Indsigtsarbejde i form af markeds-, konkurrent- og målgruppeanalyser i blandt andet Kantar Gallup/Index Danmark.
  • - Egenhændig udarbejdelse af en længere præsentation over mediemarkedet anno 2019, som jeg præsenterede foran hele OMD Danmark.
    Work area: Marketing & Reklame
    Period: januar 2019 - juni 2019
    2014 - 2017

    Sælger

    Elgiganten A/S

    Jeg finder, præsenterer og sælger løsninger, der opfylder kundens behov.
    Gennem mit arbejde i Elgiganten har jeg lært at yde god kundeservice selv i pressede situationer og med mange bolde i luften. Dette er blevet forstærket gennem min deltagelse i Elgigantens interne salgstræningskursus Cat 2.
    Work area: Salg
    Period: juni 2014 - november 2017
    2013 - 2015

    Servicemedarbejder

    Bone's Restauranter

    At arbejde på restaurant har lært mig at holde hovedet koldt og bevare overblikket i pressede og stressede situationer når det går rigtig stærkt uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Jeg tog mig af gæsterne og sørgede for at alle fik en god aften med god betjening, hvor gæsterne var i fokus.
    Work area: Salg
    Period: marts 2013 - maj 2015
    My skills and abilities
    Skills
    none specified
    Skills at working proficiency
    dansk engelsk
    My preferences
    Job type
    Fuldtidsjob Vikariat
    Work areas
    Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Projektledelse
    Location
    Midtjylland Østjylland (Aarhus)
    Contact me!