Profile #267896

Praktisk anlagt akademiker med kompetencer inden for projektarbejde, koordinering, kvalitativ metode og analyse, kommunikation samt interesse i kulturelt, tværfagligt og borgerinddragende arbejde.

praktisk anlagt serviceminded humanistisk akademiker tålmodig tillidsvækkende  

Updated 02. oktober 2022
My education
2019 - 2022

Anden lang videregående udd.

Københavns Universitet

Anvendt Kulturanalyse er en gren af etnologi, som foregår på engelsk og gør brug af kvalitativ analyse for at skabe kulturanalytiske indsigter, når konkrete problemstillinger skal løses. Der arbejdes både med metode, teori og etnografisk feltarbejde. Uddannelsen kombinerer elementer fra antropologi og samfundsvidenskab og lægger vægt på organisering af projekter og kommunikation af resultater.
Educational area: Humaniora
Period: september 2019 - januar 2022
2013 - 2016

BA i Arkæologi

Københavns Universitet

Forhistorisk Arkæologi beskæftiger sig med det materielle aspekt af menneskelige handlinger, kommunikation og tanker. Der arbejdes med teknikker og metoder til fund og behandling af fortidens levn, som herefter sættes i et bredere kulturelt perspektiv.
Educational area: Humaniora
Period: september 2013 - august 2016
My work experience
2022 - 2022

Projektmedarbejder

Company name withheld

Jeg har været tidsbegrænset projektmedarbejder i en mindre forening, som formidler kunst til børn vha. inddragende fortællinger og gadeteater. Her har jeg arbejdet med fondssøgning, kommunikation, herunder So-Me, samt netværksdannelse. Derudover har jeg arbejdet med planlægning og koordinering af events.
Work area: Kunst & Kultur
Period: maj 2022 - august 2022
2018 - 2022

Pædagogmedhjælper

Company name withheld

Jeg har arbejdet i en vuggestue.
Hvad jeg har taget med mig videre er en åbenhed i mødet med andre mennesker, som indgyder tillid og glæde. Jeg har derudover videreudviklet mine samarbejdsevner, tålmodighed og kreativitet. Jeg er blevet god til at tage beslutninger i pressede situationer.
Work area: Medicinal & Sundhed
Period: november 2018 - april 2022
2016 - 2018

Ufaglært SOSU-medarbejder

Company name withheld

Jeg har arbejdet på et plejehjem.
Her har jeg videreudviklet mine menneskelige kompetencer med fokus på opmærksomhed, tålmodighed, samarbejde og evne til at tale med alle slags mennesker.
Work area: Medicinal & Sundhed
Period: september 2016 - november 2018
My skills and abilities
Skills
borgerinddragende arbejde etablering af samarbejde etnologisk metode fondssøgning interviews koordinering og planlægning kvalitativ analyse projektarbejde research skriftlig formidling so-me arbejde tværfagligt arbejde videnskabsteoretisk forståelse
Skills at working proficiency
dansk engelsk
My preferences
Job type
Deltidsjob Event Fuldtidsjob Graduate/trainee Iværksætterprojekt Vikariat
Work areas
Administration Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Organisation & Forening
Location
Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Vestsjælland Østsjælland
Contact me!