Profile #270429

Jeg er en selvstændig medarbejder med et godt humør og med en solid faglig viden om blandt andet implementering, forankring, mødefacilitering og forandringsprocesser. Jeg brænder for at gøre en forskel for ledere og medarbejderes samarbejde vertikalt og horisontalt i organisationen. Jeg er en stærk kommunikator med en anerkendende tilgang.

Forandring forankring implementering mødefacilitering kulturanalyse anerkendelse psykisk arbejdsmiljø trivsel tydelig kommunikation  

Updated 15. august 2023
My education
2020 - 2022

Cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser

Aalborg Universitet

Jeg er dedikeret og engageret i mit arbejde med lærings-, udviklings- og forandringsprocesser. Mit store interessefelt ligger indenfor udvikling af mennesker gennem meningsfulde, dialogiske, samskabende og refleksive processer, hvor mennesket sættes i centrum som ekspert på egen (job-)situation. Jeg er refleksiv, nysgerrig og spørgende og sætter gerne mig selv i situationer, hvor jeg udfordres mest muligt i jobmæssige relationer.
Jeg er en stærk, anerkendende og imødekommende kommunikator, som har arbejdet med kulturanalyse i en mellemstor nordjysk IT-virksomhed. Jeg har arbejdet med mødefacilitering og kulturnanalyse i en nordjysk virksomhed indenfor sikkerhedsbranchen med internationalt tilsnit. Jeg har ydermere samarbejdet med Siemens Gamesa i relation til samskabelse af en forandringsproces. Efter endt projektsamarbejde med Siemens Gamesa blev min projektgruppe og jeg kontaktet af Siemens Gamesa med henblik på at afholde en workshop for deres nationale og internationale HR-Businesspartnere, hvor vi arbejdede med at forankre den forandringsproces, HR-organisationen var i gang med.
Jeg har stor erfaring i arbejdet med relationer mellem mennesker, bl.a som arbejdsmiljørepræsentant gennem 9 år. Jeg har samarbejdet og sparret med skoleledere, skolechefer, lærere, forældre og elever i 16 år og har stor erfaring med at være klasseleder. Jeg har erfaring med bestyrelsesarbejde og stor erfaring med fysisk og online undervisning, teamsamarbejde (teamansvarlig), etablering af relevante kontakter samt evaluering.
Educational area: Humaniora
Period: september 2020 - juni 2022
2000 - 2004

Lærer i folkeskolen

Aalborg Seminarium

Educational area: Undervisning & Pædagogik
Period: august 2000 - juni 2004
My work experience
2004 - 2020

lærer

Jammerbugt Kommune

Jeg var arbejdsmiljørepræsentant i ni år og har derfor stor erfaring med MED-systemet og med samarbejde på tværs af både matrikler og organisatoriske niveauer i organisationen. Jeg har ydermere siddet i skolebestyrelsen i fire år. På Skovsgård Tranum Skole arbejdede jeg som dansk-, historie- og madkundskabslærer, men jeg har også samfundsfag som linjefag.
Jeg har været særdeles glad for arbejdet som lærer, men jeg havde i 2020 brug for nye udfordringer, hvorfor jeg påbegyndte kandidaten i Læring og Forandringsprocesser, hvor jeg kan bruge min praksiserfaring i nye og meget spændende kontekster.
Work area: Undervisning
Period: januar 2004 - august 2020
My skills and abilities
Skills
anerkendende implementering af forandringsprocesser nysgerrig refleksiv relationsskabende stærk kommunikator udvikling af forandringsprocesser udvikling af psykisk arbejdsmiljø
Skills at working proficiency
dansk engelsk tysk
My preferences
Job type
Fuldtidsjob
Work areas
Human Resources Ledelse & Planlægning Projektledelse Undervisning
Location
Nordjylland
Contact me!