Profile #270888

Jeg er uddannet Cand.scient i Idræt, hvor jeg har specialiseret mig i sundhedsfremme, motivation og organisationsforandring. Jeg er erfaren i projekt- og teamarbejde og kan løse udfordringer med en kritisk tilgang til viden. Jeg har de sidste to år beskæftiget mig med både psykiatrisk, administrativt, pædagogisk og projektorienteret arbejde.

Projektmedarbejder Konsulent Akademiker Generalist Sundhedsfremme Medarbejdertrivsel Kulturforståelse Psykiatrisk erfaring Pædagogisk erfaring Administrativ erfaring  

Updated 30. august 2022
My education
8
2018 - 2020

Cand.scient. i Idræt

Aalborg Universitet

Jeg har under min kandidat valgt en samfundsvidenskabelig retning og dygtiggjort mig i kultur, trivsel og sundhedsfremme. Jeg er vild med at idégenerere og formidle et budskab videre. Jeg er erfaren i projekt- og teamarbejde og kan løse udfordringer med en kritisk tilgang til viden. Jeg møder mennesker i øjenhøjde, ung som gammel med kompetence til at være motiverende og relaterbar i en samfunds- og kulturmæssig kontekst. Jeg har de sidste to år beskæftiget mig med både administrativt, psykiatrisk/pædagogisk og projektorienteret arbejde.

Jeg skrev speciale om:
"Sundhedsambassadørers virke på en arbejdsplads – et casestudie om motivation og oplevelser
-
(John Kotters forandringsledelse model og Edgar Scheins forståelse af organisationskultur blev anvendt til at forstå og analysere sammenspillet mellem medarbejdere, ledelsen og medarbejdernes oplevelser af arbejdskulturen.)
Karakter: 12
Educational area: Samfundsvidenskab
Period: september 2018 - juni 2020
My work experience
2022 - 2022

Socialpædagog (Tidsbegrænset)

Den Selvejende Institution No Name

Miljøterapeutisk, Kognitiv adfærdsterapi og ACT – Omstillingsparat og handlekraftsudviklende stilling.
Work area: Socialvæsen
Period: marts 2022 - maj 2022
2021 - 2022

Jobkonsulent

Aalborg Kommune

Som jobkonsulent hos Jobhuset i Aalborg rådgav jeg og håndterede en sagsstamme på ca. 110 borgere løbende. Her var motiverende samtaler og sparring en af mine primære opgaver med dagpengemodtagere, der ledte efter nyt arbejde eller endda et brancheskift. Dertil varetog jeg en større mængde administrativt arbejde, hvor det nationale/kommunale lovsystem var med til at klæde mig på og udfordre mig til at lave kvalificerede afgørelser i borgernes sager og ansøgninger.
Work area: Administration
Period: oktober 2021 - marts 2022
2020 - 2021

Aktivitetsmedarbejder

Region Nordjylland

Som aktivitetsmedarbejder ved Børne/Unge-afdelingen hos Psykiatrien i Aalborg udviklede jeg på aktivitetselementet på Dag og Døgn-afsnittet. Jeg indgik som sparringspartner både i forhold til plejepersonalet, men også behandlerteamet. Som fagperson havde jeg særligt fokus på patienternes trivsel og forsøgte gennem daglige samtaler og aktiviteter at styrke dem og klæde dem på til, når de skulle videre. Da jeg var den eneste aktivitetsmedarbejder på afdelingen, var meget af mit arbejde selvstændigt, hvortil det tværfaglige primært skete spontant eller under konferencer med læger, psykologer, socialrådgivere mv.
Work area: Medicinal & Sundhed
Period: august 2020 - september 2021
My skills and abilities
Skills
administration akademisk analyse beskæftigelse & ledighed coaching af medarbejdere databehandling formidling & undervisning konsulent kvalitetsevaluering ledelsesstøtte medarbejderhåndtering medarbejdertrivsel microsoft teams nvivo office 365 organisationsudviklning politisk støttende procesudvikling projektarbejde psykiatrisk arbejde slack spss sundhedsfremme surveyxact teambaseret arbejde
Skills at working proficiency
dansk engelsk
My preferences
Job type
Fuldtidsjob Graduate/trainee Iværksætterprojekt Ph.d. & forskning Vikariat
Work areas
Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources Kunst & Kultur Medicinal & Sundhed Organisation & Forening Politik & Samfund Rådgivning & Support Salg Undervisning
Location
Midtjylland Nordjylland
Contact me!