Profile #57850

Som psykolog har jeg stærke færdigheder i at hjælpe mennesker med at forstå og tackle deres følelsesmæssige og mentale udfordringer. Jeg har en solid uddannelsesmæssig baggrund, med en kandidatgrad i psykologi, og god erfaring med at arbejde med en bred vifte af klienter og deres specifikke behov/lidelser. Opkvalificeringsmuligheder priorite

Autentisk Effektiv Kvalitetsbevidst Samarbejdende Videbegærlig Ressourceorienteret Problemløser Positiv Selvstændig  

Updated 28. januar 2023
My education
2016 - 2020

Cand.psych.

Aarhus Universitet

Specialekarakter: 12
Educational area: Humaniora
Period: august 2016 - januar 2020
My work experience
2023 - now

Arbejdsmiljørepræsentant

Aarhus universitetshospital - Psykiatrien - Klinik for PTSD og Angst

Det er min opgave som arbejdsmiljørepræsentant at sætte fokus på sikkerhed og sundhed i Klinik for PTSD og Angst. Jeg har fokus på at skabe et velfungerende samarbejde, godt kollegaskab, samt et rart psykisk og fysisk arbejdsmiljø for mine kollegaer. Det vil sige, at jeg sætter arbejdsmiljøet på dagordenen hver gang det er relevant og tager tråden op, hvis jeg bliver bekendt med at nogen mistrives eller er kommet til skade. Jeg er repræsentant for 80 medarbejdere og arbejder tæt sammen med funktionsledelsen for Klinik for PTSD og Angst.
Work area: Medicinal & Sundhed
Period: januar 2023 - now
2020 - now

Autoriseret psykolog

Psykiatri, Aarhus Universitetshospital.

Aktuelt er jeg ansat som autoriseret psykolog i Enhed for Angst og OCD, Psykiatrien AUH. Jeg er tilmed arbejdsmiljørepræsentant for hele klinik for PTSD og angst (ca. 80 medarbejdere). Mine opgaver består bl.a. i at lave psykiatriske udredninger fx med PSE, ADIS IV, DIVA-5, at have psykoterapeutiske behandlingsforløb, samt diverse arbejdsmiljøarbejde (psykisk og fysisk trivsel hos medarbejderne). Patienterne i psykiatrien har ofte komorbide lidelser, så selvom jeg hovedsageligt behandler PTSD, Socialfobi, OCD, Panikangst, Agorafobi, BDD og generaliseret angst, har jeg har en solid kompetence i det terapeutiske arbejde med personer med autisme/aspergers, ADHD/ADD, personlighedsforstyrrelse, depression, inferioritas, tidligere misbrug m.v.
Jeg er en aktiv deltager til visitationskonferencer, og er skarp i differential diagnostiske drøftelser og vurderinger.
I enhed for Angst og OCD har jeg også varetaget en del gruppebehandlingforløb for OCD og socialfobi (funderet i kognitiv adfærdsterapi).
Work area: Medicinal & Sundhed
Period: juli 2020 - now
My skills and abilities
Skills
arbejdsmiljø differential diagnostik psykoterapi tværfagligt samarbejde udredning
Skills at working proficiency
engelsk
My preferences
Job type
Event Fuldtidsjob Iværksætterprojekt Ph.d. & forskning Vikariat
Work areas
Forskning & Udvikling Medicinal & Sundhed Projektledelse Rådgivning & Support Undervisning
Location
Midtjylland Storkøbenhavn Østjylland (Aarhus)
Salary
35.000 DKK / month
Contact me!