Move On Career ApS

Har du søgt et studiejob, været på en karrieremesse eller skal du til at søge fast job? Så har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med os og vores produkter. I mere end 20 år har vi hjulpet akademikere med at få fart på karrieren, ved at samle alt man har brug for under og efter studiet.

Erfarne karriereskabere
I over 20 år har vi beskæftiget os med kommunikation, Employer Branding og rekruttering. Vi driver både jobbanker, sociale medier og udgiver karrieremagasiner.

Langt over en halv million danskere har brugt vores KarriereVejviser, da de blev færdige med deres uddannelse, og hver måned klikker mere end 100.000 højtuddannede ind på vores jobbanker for både erfarne, nyuddannede eller studerende.

Vi kender dig og din kommende arbejdsplads
Vi er her for at skabe det rigtige match mellem dig og din kommende arbejdsplads. Derfor lægger vi en stor indsats i at lære både arbejdsmarkedet og de højtuddannede at kende. Vi har løbende dialog med vores brugere i både nyhedsbreve og på sociale medier, og vores dygtige medarbejdere sørger for at holde kontakt til de mange virksomheder, som vi samarbejder med.

Om vores arbejdsplads
Vi er en udadvendt arbejdsplads, hvor vi sætter en ære i at skabe et match imellem vores brugere og de virksomheder, som bygger deres fremtid på højtuddannet arbejdskraft. Vores medarbejdere er engagerede i at skabe muligheder for højtuddannede, har overblik over virksomhedernes behov og er nysgerrige i forhold til nye måder at få højtuddannede og arbejdsgivere til at mødes. Det gælder, uanset om du er projektleder, journalist, grafiker, webmaster, sælger eller noget helt andet. Engagement og samarbejdsevne gør hver af os til en vigtig brik i vores daglige arbejde.

Form vores fremtid
Vi vil gerne være flere. Hos os er der muligheder for både at sælge annoncer og løsninger til virksomheder, arbejde med journalistik på print, web, sociale medier og mobil eller at deltage i IT-udvikling med programmering. Du kan være i studiejob, i praktik, eller det kan være at du og din gruppe gerne vil arbejde med nogle af vores medier i projekter eller lignende. Har du gode idéer til, hvordan vores medier skal udvikle sig, så hører vi gerne fra dig.Move On Career ApS at a glance


Move On Career ApS
Move On Career ApS
Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 20 år beskæftiget os med kommunikation inden for Employer Branding og rekruttering. Vi driver jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Geography
Frederikssundsvej 272
2700 Brønshøj
Logo: Move On Career ApS
Job market demand

What types of job and work areas are we usually offering?


Our people

4

employees with higher education

1
graduate hired last year

3
students and interns hired last year


Unsolicited applications

We are happy to receive unsolicited applications


Latest tweets
Henter tweets...
LinkedIn

Follow our activities on LinkedIn


Web pages

Get more info about our company at our own pages:

www.moveon.dk


Move On Career ApS at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.