Social Media praktikant hos Move On Career

Emma har altid haft interesse for sociale medier og tog under sin praktikperiode kontrollen med kommunikation via SoMe - på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Emma Schalls
Social Media praktikant

Emma faldt over praktikopslaget fra Move On Career på Zealands praktikbørs og blev hurtigt interesseret - ”Jeg har altid været interesseret i sociale medier, og har længe ønsket at blive bedre til at forstå, hvordan man kan komme nemmere ud til sin målgruppe. Derudover synes jeg, at sociale medier er meget spændende at arbejde med, da det også er blevet meget udbredt og næsten alle bruger det på en eller anden måde.”

Idéudvikling og kampagneplanlægning

Under praktikforløbet blev Emma præsenteret for en række spændende opgaver. Sammen med en anden praktikstuderende deltog hun aktivt i idéudvikling, kampagneplanlægning og produktion af dynamisk indhold til jobopslag og artikler i Move Ons jobunivers. Emma bemærker, at dette ikke kun udvidede hendes faglige horisont, men også forbedrede hendes kompetencer inden for markedsføring og social media.

"Det har været et meget kreativt forløb, hvor jeg har haft frie tøjler til at udforske mig selv og mine opgaver," siger Emma. "Jeg er blevet bedre til at forstå, hvordan man nemmere kommer ud til sin målgruppe, og har udviklet mine kompetencer inden for kampagneplanlægning, markedsføring og SoMe. ”

Den sociale hverdag og sociale medier

Emma sætter pris på det sociale aspekt ved praktikopholdet. Hun nævner, at alle hos Move On Career har været imødekommende og venlige. "Det sociale har virkelig været en del af min oplevelse her," siger hun.

”Jeg var meget spændt på, hvordan praktikken og det sociale ville fungere. Dog var jeg meget positivt overrasket, og vil klart anbefale at være praktikant hos Move On Career - du vil ikke fortryde det!”

Fremtiden i den store verden

Praktikopholdet har også rykket Emma i forhold til de fremtidige karriereplaner. Selvom hun altid har haft en drøm om at arbejde med webudvikling og kodning, har hendes tid hos Move On Career også åbnet hendes øjne for de mange muligheder inden for sociale medier.

"Jeg har altid gået rundt med en drøm om at arbejde med webudvikling/kodning. Alligevel er jeg blevet overrasket over, hvor meget jeg har holdt af at arbejde med SoMe. Så det er helt klart en stor overvejelse, som jeg bliver nødt til at tage videre," siger hun.

Bio

Emma har læst Multimediedesign på Zealand Erhvervsakademi i Køge med dimissionsdato i juni 2024.


social media some praktik multimedia kommunikation formidling grafik

More talent profiles at Move On Career ApS




Move On Career ApS

Solrød Center 70, 1. 6, 2680 Solrød Strand

Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Workplace has right now 5 employees with higher educational background. In last periode they hired 1 candidates and 4 students and interns.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages
We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs