Andel Holding

Vi tager energien til næste niveau - både din og samfundets

Som vores nye kollega er du med til at løse nogle af tidens største samfundsudfordringer. Vi har brug for dig, når vi skal indfri vores ambition om at spille en central rolle i Danmarks grønne fremtid. Derfor ser vi åbent på dit udviklingspotentiale og har respekt for det liv, du kommer med. For i Andel ser vi på det hele menneske.  

Hos os får du, sammen med engagerede kolleger, mulighed for at præge morgendagens energibranche i et spændende og udfordrende forløb, hvor vi samtidig har fokus på tillidsfulde relationer og det hele menneske.

Energibranchen spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling. Og i Andel har vi høje ambitioner på området. Det kalder på en bred vifte af faglige kompetencer og nye løsninger. Måske er det lige dig, vi står og mangler? Her får du en unik mulighed for at blive en del af udviklingen, hvor du bidrager til opgaver og store udviklingsprojekter på tværs af koncernen.

Hos os er work-life balance ikke bare et modeord

Vores hovedkontor ligger i Svinninge – og så har vi tre andre lokationer i Virum, Ballerup og Haslev. Lige som dine nye kolleger er du velkommen til at veksle mellem de forskellige lokationer.

VI gør nemlig vores for, at din hverdag kan hænge sammen. Derfor kan du også arbejde hjemme 2-3 dage om ugen efter aftale med din leder. Så det er intet problem, hvis du arbejder i toget eller tager møder i bilen – det har vi tillid til, at du sagtens kan styre. 

I bil ligger Svinninge 15 min. fra Holbæk, 45 min. fra Slagelse og Ringsted og 1 time fra København. Både Svinninge og Haslev er placeret tæt på offentlig transport.

Andels graduateprogram

Er du nyuddannet eller på tærsklen til det? Så kunne vores graduateprogram være en god mulighed for dig.

Graduateprogrammet består af fire moduler. Du vil som udgangspunkt være tilknyttet en afdeling under hele forløbet, men du kan også få mulighed for at rotere til andre afdelinger i samme forretningsområde. Det kan bidrage til din udvikling og sikre, at du prøver kræfter med nye opgaver og får et bredt forretningskendskab. Vores graduateprogram er designet til, at du udvikler stærke specialistkompetencer og står med et godt fundament til din videre karriere efter endt forløb.

Gennem dine to år som graduate deltager du i en række aktiviteter, som skærper din forretningsforståelse og introducerer dig til at kunne bruge vores faglige værktøjskasse. I din afdeling vil du have specifikt fokus på dine særlige fagområder. Fra første arbejdsdag får du spændende opgaver, som hurtigt vil gøre dig til en vigtig samarbejdspartner for dine kolleger. Du får rig mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praksis i en energikoncern, der har skarpt fokus på bæredygtighed og fremtidens grønne energiløsninger.

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.990 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia, Watts, Andel Lumen og Andel Energi, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi er en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev, Køge og Virum.


Graduate i Netøkonomi- og forretningsudvikling hos Andel


Billede

Brigita fremhæver graduateprogrammets mix af faglige kurser og sociale aktiviter samt den indbyggede mentorordning som katalysator for hendes konstante udvikling.


Read more

Graduate i Netsystemdrift og stærkstrømsanlæg hos Andel


Billede

Kristian lægger vægt på det stærke faglige og sociale netværk, som han er blevet en del af via graduateprogrammet.


Read more

Graduate i IT hos Andel


Billede

Marie får som graduate prøvet kræfter med flere discipliner inden for IT og oparbejder derigennem en bred, faglig ballast.


Read more

Graduate i Strategisk Indkøb hos Andel


Billede

Mathias sætter stor pris på den tillid, han vises som graduate - og de mange udfordrende opgaver, som udvikler hans kompetencer.


Read more



Andel Holding

Hovedgaden 36, 4520 Svinninge

Andel er Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern. Vi er også et andelsselskab og en koncern med datterselskaber. Andel går til markedet i eget navn og gennem datterselskaber i forskellige segmenter inden for energisektoren – herunder Cerius og Radius elnet, Clever, Energi Danmark, Fibia og Andel Energi. Andel er ejet af ca. 400.000 sjællandske andelshavere og har 2,8 millioner kundeforhold fordelt over hele landet.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages
We offer graduate programmes: Read more here
We perodically offer student internships

More info for this company

Company profile Graduate programme Talent demand All current jobs